Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Raskaat Haarukkatrukit 18–52 tonnia

Raskaat Haarukkatrukit 18–52 tonnia

Kun yrityksesi toiminta edellyttää kalustoa, joka selviytyy myös kaikkein raskaimmista ja haastavimmista nostotehtävistä, Kalmarin raskaaseen käyttöön tarkoitetut haarukkatrukit tarjoavat kaiken tarvittavan. Näihin tehokkaisiin ja toimintavarmoihin trukkeihin luottavat asiakkaat kaikkialla maailmassa. Ne palvelevat luotettavasti ja joustavasti antaen ylivoimaisen ajokokemuksen. 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Tekniset tiedot
Nostokapasiteetti (kg)
18000-52000
Kuorman keskipiste (mm)
1200
Akseliväli (mm)
4000-6000
Moottori
Volvo, Cummins
Voimansiirto
Dana, ZF
Ohjaamovaihtoehdot
Sprit Delta
Tekniset tiedot Tekniset tiedot
Nostokapasiteetti (lbs)
40000-115000
Kuorman keskipiste (in)
48
Akseliväli (in)
157,4–236,2
Moottori
Volvo, Cummins
Voimansiirto
Dana, ZF
Ohjaamovaihtoehdot
Sprit Delta

Valmiina käsittelemään raskaimmat lastit, DCG180-540. 

Uudet raskaat trukkimme voivat käsitellä lasteja 18 jopa 54 tonniin asti. Ne on rakennettu antamaan voimaa ja suorituskykyä - samalla kuitenkin tuntuen ketterältä ja pehmeältä, kuin paljon pienempi trukki. Mitä ikinä nostatkin valimolla, tehtaalla, terminaalissa tai kokoonpanolinjalla, Kalmarin raskaat trukit tekevät sen tehokkaasti, tuottavasti ja turvallisesti. 

Suunniteltu kuljettajille. 

Raskaat trukkimme tulevat ergonimisesti suunnitellulla EGO hytillä joka tarjoaa ylivoimaisen käyttöympäristön kuljettajillesi. EGO hytin älytoimintojen ja intuitiivisen ympäristön avulla kuljettajat voivat operoida konetta tehokkaasti joka päivä. 

Tehokkaampi ja kulutehokkaampi.

Ostohinta on vain osa uuden trukkimme kokonaiskulurakennetta. Tärkeintä on että voit leikata muita kuluja ilman että heikennät uuden koneesi tuottavuutta. Tämän takia uudet raskaat trukkimme omaavat useita kululeikkausominaisuuksia. Eco-Drivella voit leikata polttoaineenkulutusta jopa 25%. Muuttuvalla hydrauliikkajärjestelmällä voi vähentää polttoainekuluja jopa 10% ja uudet voimalinjamme voivat leikata polttoainekuluja vielä ylimääräiset 5% verrattuna aikaisempaan sukupolveen.

Jopa 90% vähemmän CO2 päästöjä HVO100 polttoaineella. 

Kalmar Stage 3,4 ja 5 konttikurottajat, trukit, tyhjäkonttikurottajat ja terminaalitraktorit joissa on Volvon tai Cumminsin moottorit on nyt sertifioitus käyttämään HVO100 polttoainetta. Jos sinulla on sertifioitu kone, sinun pitää keskustella Kalmarin edustajan kanssa tarvitseeko koneesi pieniä päivityksiä vai onko se suoraan valmis käyttämään HVO polttoainetta.

Lisäasennukset on helppo tehdä ja sen jälkeen voit leikata CO2 päästöjä jopa 90% kun alat käyttämään HVO100 polttoainetta.

On monta tapaa jolla hyödyt raskaasta trukistamme. 

Parantunut näkyvyys. 

EGO hytti tarjoaa parantuneet näkymät sekä eteen, että taaksepäin, tehden koneesta turvallisemman operoida. Tämän lisäksi on useita muita turvallisuusoptioita jotka tekevät koneesta vielä turvallisemman.  

Turvallisempi sisäänkäynti. 

Kuljettajan on nyt turvallisempi nousta ja poistua koneesta, koska olemme lisänneet kaiteita ja tankoja joista saa tukea. Tämän lisäksi käyntipinnat ovat luistamatonta materiaalia. Olemme asentaneet hytin oikealla puolella askeleet joita voi käyttää hytistä poistumiseen hätätilanteissa. 

Helppo huoltaa. 

Tiltattavan hytin ja huoltoluukkujen ansiosta huoltokohteisiin on helppo päästä käsiksi ja trukkisi on näin helpompi huoltaa ja ylläpitää. 

Väylä nopeampaan vianetsintään.

Väylän ja sähköjärjestelmän ansiosta sinun on helppo indetifioida ongelmat helposti. Vikojen nopeampi korjaus antaa koneellesi suuremman käyttöasteen.

Voimakas nostolaite. 

Trukkimme on rakennettu käsittelemään isoja lasteja ja jokainen komponentti on valittu vastaamaan korkeimpia vaatimuksia jotta laitteesi kestää pitkään. 

Valitse trukki jonka tarvitset. 

Meiltä löytyy valikoima runkoja, voimalinjoja, mastoja ja lisälaitteita joista voit rakentaa trukin joka sopii juuri sinun yrityksen tarpeisiin. 

Optimoi laivueesi. 

Kalmar Insight on koneen käytön hallintatyökalu joka mahdollistaa koneesi seurannan operoinnin aikana. Tämä antaa sinun mahdollisuuden tehdä ratkaisuja jotka parantavat kokonaisoperointiasi.  

Asiakastarinat