Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Haarukkatrukit 18–52 tonnia

Kalmarin raskaat trukit on suunniteltu raskaimpia ja vaikeimpia nostotehtäviä varten. Niihin luottavat asiakkaamme kaikkialla maailmassa.

Haarukkatrukit 18–52 tonnia

Kun yrityksesi toiminta edellyttää kalustoa, joka selviytyy myös kaikkein raskaimmista ja haastavimmista nostotehtävistä, Kalmarin raskaaseen käyttöön tarkoitetut haarukkatrukit tarjoavat kaiken tarvittavan. Näihin tehokkaisiin ja toimintavarmoihin trukkeihin luottavat asiakkaat kaikkialla maailmassa. Ne palvelevat luotettavasti, joustavasti ja tarkasti useissa erilaisissa terminaalien ja raskaan teollisuuden tehtävissä.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Tekniset tiedot
Nostokapasiteetti (kg)
18000-52000
Kuorman keskipiste (mm)
1200
Akseliväli (mm)
4000-6000
Moottori
Volvo, Cummins
Voimansiirto
Dana, ZF
Ohjaamovaihtoehdot
Sprit Delta
Tekniset tiedot Tekniset tiedot
Nostokapasiteetti (lbs)
40000-115000
Kuorman keskipiste (in)
48
Akseliväli (in)
157,4–236,2
Moottori
Volvo, Cummins
Voimansiirto
Dana, ZF
Ohjaamovaihtoehdot
Sprit Delta

Voimaa ja tarkkuutta

Kalmarin raskaiden haarukkatrukkien mallisto on suunniteltu täyttämään raskaan tavarankäsittelyn tiukat suorituskyky- ja luotettavuusvaatimukset. Nämä monipuoliset trukit ovat paras vaihtoehto kohteisiin, joissa työskennellään pitkissä työvuoroissa ja raskaasti kuormitettuina. Näissä olosuhteissa voima ja tarkkuus ovat ehdottomia vaatimuksia. Terästehtaat ja ruuhkaiset satamat ovat luonnollisia ympäristöjä näille tehokkaille laitteille.  

Niiden käyttäminen asettaa tiukat vaatimukset turvallisuudelle ja näkyvyydelle kaikkiin suuntiin. Käytössä testatut ja hyväksi havaitut Sprit Delta -ohjaamomme voidaan muokata erilaisin lisävarustein, jotta ne täyttävät kunkin kohteen erityiset turvallisuusvaatimukset.

Voimanlähteenä voidaan käyttää joko Volvon tai Cumminsin moottoreita, jotka kaikki täyttävät uusimmat päästövaatimukset. Asiakkaille, joita päästörajoitukset eivät koske, suosittelemme Stage 3A -moottoreita. 

Uusimman moottorisukupolven käyttökustannukset ovat pienet. Käyttökustannuksia voidaan laskea entisestään lisävarusteena saatavana olevan portaattomasti säätyvän hydraulijärjestelmän avulla. Helposti maanpinnan tasolta käsin saatavilla olevat huolto- ja tarkistuskohteet helpottavat kunnossapitoa.

RoRo-toiminnot

Kalmarin RoRo-trukit ovat luonnollinen valinta aluksien sisällä tapahtuvaan tavarankäsittelyyn.
Alle 3 metrin korkeutensa ansiosta Kalmarin RoRo-haarukkatrukit pystyvät työskentelemään aluksien sisällä sekä muissa ahtaissa tiloissa.
Lyhyen akselivälin ansiosta trukin käsittely on helppoa niin aluksen sisä- kuin ulkopuolella. Näiden trukkien nostokyky on 28–33 tonnia.

 

 

Voimaa ja tarkkuutta jokaisessa yksityiskohdassa

Turvallisuutta toimintaan
Spirit Delta -ohjaamo tarjoaa erinomaisen näkyvyyden kaikkiin suuntiin. Turvallisuus on aina ollut etusijalla Kalmarin tuotteissa. Nämä laitteet eivät ole poikkeus. Trukkeihin voidaan asentaa useita kuljettajan turvallisuustietoisuutta parantavia lisävarusteita.

Helppo huoltaa
Kaikkiin laitteen huoltokohteisiin on helppo pääsy, jolloin huollot ja tarkastukset pystytään suorittamaan nopeasti ja tarkasti.

Vakaa, monipuolinen ohjausjärjestelmä 
Kalmarin hyväksi todettu ohjausjärjestelmä perustuu nopeaan ja luotettavaan CAN-väylätekniikkaan. Järjestelmä tarjoaa paljon mahdollisuuksia trukin toimintojen mukauttamiseen.

Tehokas nostolaitteisto 
Nostolaitteistomme on rakennettu kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin. Jokainen osa on huolellisesti valittu siten, jotta ne täyttävät tiukimmatkin vaatimukset.

Truffer, Sveitsi

Truffer AG operoi yhtä Sveitsin suurimmista louhoksista. Sen uusi raskaan sarjan mestari on DCF500-haarukkatrukki, jonka 50 tonnin nostokapasiteetti tekee siitä täydellisen koneen kivilohkareiden siirtämiseen yrityksen Alpeilla sijaitsevalla louhoksella.

Lue lisää

SSAB, Ruotsi

Kun SSAB:n terästehtaan materiaalinkäsittelykumppanina on Kalmar, se voi taata kuljettajilleen, että heille on aina koneita saatavilla. Kiinteähintainen kalustosopimus tarjoaa toiminnallista ja taloudellista hallintaa tehtaan tarpeisiin.

Lue lisää