Home icon Kalmar etusivu / Automaatio / Kalmar One -automaatiojärjestelmä
Share: KALMAR.HE27.82
 • Arrow right Automaattinen konttilukkisovellus
 • Arrow right Automaattinen pinoamisnosturisovellus
 • Arrow right Automatisoitu RTG-sovellus
 • Joustava ja skaalautuva avoin automaatiojärjestelmä satamille ja terminaaleille

  Kalmar One on joustava ja skaalautuva avoin automaatiojärjestelmä konttien käsittelyyn satamissa ja terminaaleissa. Se mahdollistaa toimintojesi virtaviivaistamisen ja automatisoinnin todistetusti toimivilla ominaisuuksilla ja vakiintuneilla prosesseilla. Standardisoituna avoimena automaatiojärjestelmänä se soveltuu laajalle valikoimalle kontinkäsittelylaitteita ja sen käyttöönotto on nopeampaa, helpompaa ja kustannustehokkaampaa. Katso video siitä, mitä Kalmar One -automaatiojärjestelmä voi tehdä liiketoiminnallesi.

  Katso videoita ja lue artikkeleita Kalmar Onesta täältä >>

   

  Kalmar One webinaari

  Opi, miten Kalmar One voi nopeuttaa menestystäsi standardoidulla lähestymistavalla terminaaliautomaatioon.

   

  Miten valita oikea automaatiotaso konttienkäsittelyyn?

  Oikean automaatiotason valinta satamallesi tai terminaalillesi riippuu liiketoiminnan tavoitteista ja tarpeista. Kalmar tarjoaa eri tasoja kontinkäsittelyn automaatioon. Voit aloittaa prosessiautomaatiolla tai operaattorin avustamilla siirroilla, joissa osa operatiivisista prosesseista on automatisoitu ja loppuja hallitaan ja valvotaan manuaalisesti operaattoreiden toimesta. Korkeammilla automaatiotasoilla laitteesi pystyvät suorittamaan kaikki siirrot automaattisesti ilman operaattoria. Operaattoria tarvitaan kuitenkin edelleen valvomaan toimintoja ja käsittelemään poikkeuksia keskitetystä valvontakeskuksesta.

   

  Miten hyödyt konttien automatisoidusta käsittelystä Kalmar One -järjestelmällä?

  Avoimena automaatiojärjestelmänä Kalmar One tarjoaa monia etuja konttisatamassasi tai -terminaalissasi:

   

  • KKalmar One on skaalautuva ja voi kasvaa toimintojesi mukana.
  • Kalmar One on modulaarinen järjestelmä, joka antaa sinun valita, mitä ja miten automatisoit.
  • Kalmar One tukee monia automaatiotasoja, kauko-ohjatusta täysin automatisoituun konttien siirtoon.
  • Kalmar One -automaatiojärjestelmän avulla voit automatisoida koko kalustosi, mukaan lukien kolmannen osapuolen kontinkäsittelylaitteet.

   

  Kalmar One on avoin automaatiojärjestelmä, joka käyttää alan standardeja ja se voidaan saumattomasti integroida muihin järjestelmiin Kalmar Key -avoimien sovellusohjelmointirajapintojen avulla.

   

  Mitkä ovat Kalmar One -järjestelmän edut automatisoiduissa konttiterminaaleissa?

  Konttien siirron automatisoinnilla satamassa, terminaalissa tai kentällä on monia etuja:

   

  • Voit nostaa laitteidesi käyttöastetta
  • Turvallisuus paranee, koska konttien liikkuminen tapahtuu erillään henkilöstöstäsi
  • Operaattorit voidaan siirtää muihin liiketoiminta-alueisiin
  • Saat joustavan automaatioratkaisun, joka voi kasvaa liiketoimintasi mukana
  • Automatisoidut laitteet ovat tehokkaampia ja voivat auttaa vähentämään kokonaiskäyttökustannuksiasi

   

  Kalmar One -järjestelmän avulla toimiva laitteiden automaatio

  Kaikki automatisoidut laitesovelluksemme toimivat Kalmar One -järjestelmällä, mikä mahdollistaa kontinkäsittelylaitteiden saumattoman automatisoinnin satamassa, terminaalissa tai kentällä.

   

  Mikä on Kalmarin lähestymistapa kyberturvallisuuteen?

  Elokuussa 2023 Kalmar Technology and Competence Center Tampereella, Suomessa ja sen Automation Business Line saivat IEC 62443-4-1 -sertifikaatin, joka on teollisuuden automaatio- ja ohjausjärjestelmien kansainvälinen kyberturvallisuusstandardi. Kalmar on ensimmäinen ratkaisun tarjoaja satama- ja terminaaliteollisuudessa, joka on saanut tämän sertifikaatin automaatiojärjestelmänsä ohjelmistokehityksestä.


  Kalmar One -automaatiojärjestelmän SDL-prosessi auditoitiin itsenäisesti Exidan toimesta, joka on johtava tuotesertifiointiyritys. Katso täältä Kalmar One -kyberturvallisuussertifikaatti ja arviointiraportti.

   

  Tuotteet

   

  Oletko valmis automatisoimaan työnkulkuasi ja prosessejasi, mutta et laitteitasi?

  Kalmar SmartPort voi auttaa automatisoimaan monia perinteisiä prosesseja satamassa, terminaalissa tai kentälläsi, seuraten, reitittäen ja halliten kontteja portilta laiturille. SmartPort-prosessiautomaatio auttaa myös optimoimaan operatiivista tuottavuutta, turvallisuutta sekä laitteiden ja henkilöstön käyttöasteita. Työnkulun tai prosessin automatisointi voi olla erinomainen lähtökohta kohti täysin automatisoitua konttien käsittelyä.

   

  Voiko Kalmar tarjota automaatioon teknistä tukea?

  Kalmar One, mukaan lukien kaikki tulevat operatiiviset tai järjestelmämuutokset, saavat täyden tuen Kalmarin automaatiopalvelutiimiltä niiden koko käyttöiän ajan. Tämä varmistaa, että sinulla on aina tukea käytettävissäsi, jotta automatisointi pysyy hallinnassasi. Tarjoamme laajan valikoiman tukipalveluita, joiden avulla voit suunnitella, tukea, kehittää ja optimoida automaatiojärjestelmääsi ja automatisoitua kalustoasi niiden operatiivisen käyttöiän ajan.

   

  Haluatko olla osa kasvavaa automatisoitujen satamien ja terminaalien yhteisöä?

  Kalmar Key Partner Forum on avoin foorumi, jossa voit liittyä kasvavaan satamien ja terminaalien yhteisöön, jotka ovat jo aloittaneet tai harkitsevat automaatiomatkaansa. Kalmar One on avoin automaatiojärjestelmä, mikä tarkoittaa, että tarvitsemme avoimen foorumin jakamaan ideoita ja kokemuksia sekä auttamaan meitä kaikkia saavuttamaan automaatiotavoitteemme. Jos olet kiinnostunut liittymään tähän kasvavaan samanmielisten ihmisten yhteisöön, voit saada lisätietoja ja rekisteröityä täällä.

  Palvelut