Home icon Kalmar etusivu / Tietoa meistä / Toimialat / Metalli
Share: KALMAR.HE27.82

 

Metallinjalostusteollisuus asettaa moninaisia vaatimuksia metallin käsittelylle ja kuljetukselle sen eri muodoissa, kuten putkina, laattoina, keloina tai nesteenä. Vaikka turvallisuus onkin alan yritysten tärkeysjärjestyksessä aina ensimmäisenä, vastuullisuudesta on tulossa merkittävä muutosvoima.

 

Joustavat ja kestävät laitteemme, kuten haarukkatrukit, terminaalitraktorit ja konttikurottajat, auttavat pienentämään käyttökustannuksia sekä parantamaan toiminnan turvallisuutta ja vastuullisuutta. Kaikki laitteemme ovat muokattavissa haastavien käyttöympäristöjen ja vaativien kuormien vaatimusten mukaisiksi.

 

Liian haastavaa työtä ei ole

Portfoliomme laitteet mahdollistavat jopa 260 tonnin kuormien nostamisen, kun käytetään kahta laitetta yhdessä. Koneisiin on tarjolla laaja valikoima lisälaitteita, kuten haarukoita, koukkuja, kelapiikkejä, magneetteja ja tarttujia.

Kaikki Kalmarin vastapainolaitteet, mukaan lukien konttikurottajat, tyhjien konttien käsittelylaitteet ja trukit, on päivitetty vastaamaan turvallisuusstandardia EN 1175:2020. Tällä varmistetaan, että työskentely Kalmarin laitteilla on mahdollisimman turvallista.

 

Haarukkatrukit

Laaja nostokapasiteettivalikoima aina 85 tonniin asti ja useita erilaisia lisälaitteita. Erinomaisesta laadusta, turvallisuudesta ja helppokäyttöisyydestä tunnetut trukkimme ovat myös helppoja ylläpitää ja huoltaa.

Konttikurottajat

Kurottajamme voidaan varustaa useilla erikoislisälaitteilla, jolloin niillä voidaan siirtää turvallisesti ja tehokkaasti hyvinkin erilaisia kuormia – malliston enimmäisnostokapasiteetti on 130 tonnia ja yhdessä toisen kurottajan kanssa käytettäessä 260 tonnia.

Terminaalitraktorit

Meillä on laaja valikoima terminaalitraktoreita, jotka on suunniteltu käytettäväksi erilaisissa materiaalinkäsittelysovelluksissa.

Palvelut

Meillä on laaja valikoima palveluita, joihin kuuluvat mm. varaosa-, päivystys- ja sopimushuoltopalvelut sekä erilaiset elinkaaripalvelut, kuten kaluston kunnostukset, hallinta ja päivitykset.
Digitaaliset palvelumme, kuten Kalmar Insight, tarjoavat kalustostasi ja sen huollosta tarkemman yleiskuvan ja mahdollistavat sen helpomman hallinnan.

 

Valmiina käsittelemään metallia?

Reachstackers prove their mettle

The adaptability and durability of Kalmar machines have been tested to the limit at Voestalpine’s steel mill in Linz, Austria over the last decade.

Lue lisää

Heavymovement and Kalmar - the future is electric

Recently, Heavymovement extended its cooperation with Kalmar with the purchase of an innovative medium electric forklift. The new machine is helping this metals industry company to reduce costs, raise health and safety standards for operators, and to achieve important sustainable goals.

Lue lisää