Home icon Kalmar etusivu / Varaosat & Huolto / Kalmar Insight
Share: KALMAR.HE27.82

Paranna tuottavuutta, turvallisuutta ja ekotehokkuutta.

Kalmar Insight muuntaa kalustosi toimintatiedot käyttökelpoisiksi ja merkittäviksi oivalluksiksi, joita voidaan käyttää ja joiden perusteella voidaan toimia kalustosi tuottavuuden, turvallisuuden ja ekotehokkuuden parantamiseksi.

"Kalmar Insight on helppo ja looginen käyttää. Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen eikä se ole monimutkainen, joten et tarvitse paljon koulutusta".

- Jurgen De Breuck, Manageri, Rolling Equipment & Welding, DP World Antwerp Gateway.

 

Mikä on Kalmar Insight?

 

Kalmar Insight on helppokäyttöinen materiaalinkäsittelytoimintojen suorituskyvyn hallintatyökalu, joka antaa helppokäyttöisen yleiskuvan kalustosi toiminnasta yhdistämällä tietoja useista eri lähteistä. Sen avulla voit toimia reaaliaikaisen tiedon perusteella, joka auttaa parantamaan kokonaistoimintojasi välittömästi. 

Kalmar Insight digitalisoi koko kalustosi, myös muiden valmistajien laitteet.

 

 

Täydellinen katsaus Kalmar Insightiin, käy virtuaalisessa näyttelytilassamme.

 

 

Kalmar Insight voi vaikuttaa merkittävästi toimintaasi, koska se:

 
 • On saavutettavissa mistä tahansa:
  Kalmar Insightia voi käyttää miltä tahansa liitetyltä näytöltä, joten voit seurata laitteesi suorituskykyä reaaliajassa.

 • Tarjoaa käyttökelpoista tietoa:
  Kalmar Insightin avulla voit analysoida laitteiden suorituskykyä, jotta voit ryhtyä välittömiin toimiin laitteiden tuottavuuden parantamiseksi.

 

 

Paranna tuottavuutta.

Kalmar Insight voi auttaa sinua parantamaan koko kalustosi tuottavuutta monin tavoin, tässä vain muutamia niistä:

 

 • Voit tarkastella tuotantoa ja joutokäyntiaikaa arvioidaksesi jokaisen koneen nykyistä käyttöastetta ja ryhtyä tarvittaviin toimiin kunkin koneen kokonaistuottavuuden parantamiseksi.

 • Voit tarkastella jokaisen koneen tekemiä liikkeitä arvioidaksesi sen tuottavuutta.

 • Voit seurata kunkin koneen käyttöä kuljettajan toimesta ja tarkastella kutakin työvuoroa erikseen.

 

 

Paranna turvallisuutta.

Kalmarille on tärkeää tehdä toiminnoistasi mahdollisimman turvallisia, ja siksi Kalmar Insightissa on monia ominaisuuksia, jotka voivat auttaa parantamaan toimintojesi yleistä turvallisuutta:

 

 • Seuraa ja tarkastele kaikkia iskuja ja hälytyksiä, jotta voit arvioida, mitä on muutettava turvallisuustason parantamiseksi.

 • Seuraa laitteidesi liikkumista pihallasi, jotta tiedät tarkalleen, mitä tapahtuu toistokartoitusominaisuudellamme.

 

 

Paranna ekotehokkuutta.

Laitteistosi ekotehokkuuden seuranta on ratkaisevan tärkeää kestävämmän liiketoiminnan luomiseksi, minkä vuoksi Kalmar Insightin avulla voit:

 

 • Seuraa kalustosi polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä, jotta voit ryhtyä toimiin toimintojesi ekotehokkuuden parantamiseksi.

 

 • Seuraa joutokäyntiaikaa, jotta voit parantaa kunkin koneen toimintatehokkuutta; polttoaineenkulutuksen vähentäminen vähentää hiilidioksidipäästöjä.
 

 

 

 
 

 

Yhdistä koko kalustosi.

 

Kaikki uudet Kalmar-laitteet voidaan liittää Kalmar Insight -ohjelmaan, kun taas vanhempiin malleihin tai muiden valmistajien laitteisiin on ehkä asennettava liitäntälaitteisto, jotta laitteesi ja Kalmar Insight -ohjelman välinen tiedonsiirto sujuu saumattomasti. Asennuksen jälkeen tulet ihmettelemään, miten olet koskaan pärjännyt ilman Kalmar Insightia.

 

 

 

Kuljettajien tunnistaminen ja pääsynhallinta armistaa,v että vain hyväksytyt kuljettajat ajavat tiettyä konetta, mikä parantaa ihmisten ja toimintojen yleistä turvallisuutta.

Kuljettajien ja laitteiden suorituskykyä koskevat tiedot ovat saatavilla Kalmar Insightin kautta.

 

The checklist module is accessed through a mobile app where your drivers can record the daily status of their equipment. This information can be supplemented by images or video and can then be accessed through Kalmar Insight for analysis and to plan the required maintenance before it becomes an issue. Helps to keep your machine running as efficiently as possible. Enhancing both the safety and productivity of your fleet.

Information in each checklist can be aggregated and/or sorted by time, equipment, driver, group or status.

 

API connectivity enables the sharing and integration of your equipment data with other IT systems, allowing you to optimise your internal business processes.

To streamline your data flow further, container related data can be automatically shared between your equipment and TOS.

 

 

Miksi et sopisi puhelua kanssamme jo tänään?

 

Ota yhteyttä 

Yhtenäinen näkymä toiminnoistasi.

Kalmar Insight kokoaa yhteen tiedot koko kalustostasi, myös muiden valmistajien valmistamista laitteista. Voit koota tietoja useista toimipisteistä ja käyttää näitä tietoja mobiililaitteilla tai muilla näytöillä.
Tarkastele kalustoasi käytön aikana toistamalla sinua kiinnostavat tiedot ja tee päätöksiä, joilla on välitön vaikutus liiketoimintaasi. Lisäksi voit hallita paremmin laitteistosi käytettävyyttä käyttämällä huoltoaikataulua, joka myös tilaa tarvittavat osat automaattisesti.

 

CONTACT US