Home icon Kalmar etusivu / Varaosat & Huolto / Alkuperäiset Kalmar varaosat
Share: KALMAR.HE27.82

Pidä liiketoimintasi liikkeessä Kalmar alkuperäisosilla.

Kalmar tarjoaa laajan valikoiman aitoja varaosia ja laitepäivityksiä, jotka voi ostaa joko MyKalmar STORE -alustamme kautta tai maailmanlaajuisen jälleenmyyjäverkostomme kautta.  

Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä: 

Ota yhteyttä

 

 

Säästä aikaa, tilaa verkkokaupasta.

Oikean osan löytäminen luottavaisesti ei ole koskaan ollut nopeampaa ja helpompaa kuin MyKalmar STOREssa. Oletko koskaan miettinyt, kuinka älykäs verkkokauppa voi olla? Rekisteröidy nauttiaksesi täydellisestä digitaalisesta kokemuksesta, henkilökohtaisella tuellamme.

Hae MyKalmar STORE -tiliä nyt

 

Etsi paikallinen jälleenmyyjä.

Maailmanlaajuinen valtuutettujen jälleenmyyjien verkostomme on palveluksessasi ja valmiina tukemaan sinua. Valitse maasi ja löydä Kalmarin kumppanit alueeltasi.

 

Löydä yhteystiedot 

 

Haluatko henkiökohtaista palvelua?

Monimutkaisempia tiedusteluja tai henkilökohtaisen neuvonnan tarvetta varten ota yhteyttä varaosien ja palveluiden myyntitiimiimme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

 

Laita viestiä asiakaspalveluun 

 

5 syytä, miksi oikean varaosan löytäminen verkkokaupasta on paras ratkaisu:

 

 

1. Täydellinen yhteensopivuus

 Kun olet rekisteröitynyt MyKalmar-palveluun, voit etsiä osia, jotka ovat juuri sinun laitteillesi sopivia, ja lisäksi varmistaa kunkin osan yhteensopivuuden minkä tahansa omistamasi koneen kanssa. Ei enää tuplavarmistuksia. 

MyKalmar STORE tietää, mitä laitteesi tarvitsevat toimiakseen täydellä tehokkuudella ja kapasiteetilla.

 

 

 

2. iRecommend - tiedon ja tieteen älykäs yhdistelmä

Uusin toiminnallisuutemme voi auttaa sinua ottamaan askeleen kohti laitteidesi ennakoivaa huoltoa. MyKalmar STORE tietää, mitä osia koneesi tarvitsee ja milloin. Kaikki suositellut osat ovat laskelmien ja tuotespesialistiemme kokemuksen yhdistelmä. Koe itse ja pääse käsiksi suosituksiin laitteillesi nyt.

 

 

3. Erikoistarjoukset ja alennukset 

MyKalmar STOREn Outletista löydät laajan valikoiman alennettuja alkuperäisosia. Outlet-tarjontaamme täydennetään säännöllisesti, mutta parhaat tarjoukset eivät välttämättä kestä pitkään. Varmista, että olet ensimmäisenä hyödyntämässä niitä. Myös osien haku on tehty helpoksi, sillä voit tarkistaa kaikkien osien yhteensopivuuden laitteidesi kanssa tai käyttää suodattimia nähdäksesi vain ne, jotka sopivat kalustoosi.

 

 

 

 

 

 

4. Nopeus ratkaisee

Voit hoitaa kaikki tärkeät varaosiin liittyvät tilaukset itse MyKalmar STOREssa ja sinun ei tarvitse odottaa vahvistuksia, yhteensopivuus- tai saatavuustarkistuksia. Alusta hoitaa tämän kaiken puolestasi!
Ja lisäksi, isompia eriä varten voit ladata tiedot suoraan excel-tiedostosta tai muista ulkoisista lähteistä lisätäksesi useita tuotteita ostoskoriin vain muutamalla klikkauksella. Tämän nopeapaa se ei voi olla!

 

 

5. Henkilökohtainen palvelu 

 Tänä päivänä täysin digitaalinen ja tekoälyn tukema palvelu alkaa olla arkipäivää, mutta jos tämä ei ole sinulle mieluisin tapa, MyKalmar STOREn verkkokauppakokemus ei välttämättä tarkoita pelkästään tietokoneen tai tekoälyn kanssa vuorovaikutusta. Uskomme, että lähellä asiakasta oleminen on aitoa tukea, jonka Kalmarin asiakkaat ansaitsevat - siksi emme käytä Chat Botia, vaan asiakaspalvelijamme ovat aina saatavilla, kun tarvitset meitä.

 

 

Tarvitsetko tilin? Kalmar-laitteiden omistajana saat sellaisen helposti ja ilmaiseksi (paikallisia rajoituksia saattaa olla)

Ota yhteyttä meihin, niin järjestämme sen sinulle:

 

Osia kaikentyyppisiin laitteisiin

Palvelut