Ota yhteyttä

Kalmarin ratkaisut ovat edelläkävijöitä energiatehokkuudessa, luotettavuudessa ja elinkaariarvossa.

Haarukkatrukit

Haarukkatrukit

Vuodesta 1949 saakka Kalmar on ollut laatutietoisten trukinkuljettajien ja niiden omistajien ykkösvalinta. Kalmarin trukit ovat tunnettuja ja arvostettuja niiden erinomaisen tehokkuuden, turvallisuuden, luotettavuuden ja alhaisien käyttökustannuksien vuoksi. 

Terminaalitraktorit

Terminaalitraktorit

Kalmar on maailman johtava terminaalitraktoreiden valmistaja. Toimitamme joka vuosi yli 60 000 traktoria eri puolille maailmaa. Kaikki terminaalitraktorimallimme on suunniteltu erityisesti satamien ja konttiterminaalien tarpeisiin.

Käytetyt koneet

Käytetyt koneet

Kauttamme on saatavana kaikkiin lastinkäsittelytehtäviin kattava valikoima laadukkaita käytettyjä koneita , kuten kurottajia, terminaalitraktoreita ja trukkeja.

Kurottajat

Konttikurottajat

Kalmarin konttikurottajat on suunniteltu nostamaan päivittäisen toimintasi – ja koko yrityksesi – tuottavuuden uudelle tasolle. Niissä on hyödynnetty pitkää kokemustamme materiaalin ja konttien käsittelystä sekä innovatiivista lastinkäsittelytekniikkaa. Ne tarjoavat hyvää suorituskykyä koko käyttöiän ajan, käyttäjäystävällisyyttä, alhaiset käyttökustannukset sekä loistavat ympäristöominaisuudet.

Mastolliset kontinkäsittelijät

Mastolliset kontinkäsittelijät

Kalmarin täysien ja tyhjien konttien käsittelyyn tarkoitettuja mastolla varustettuja kontinkäsittelylaitteita on saatavana eri nostokyvyillä ja akseliväleillä, yrityksesi tarpeiden mukaan.

Terminal Tractors

Terminal Tractors

Our solutions for port, terminal, logistics, industrial and intermodal applications provide superb performance and ergonomics as well as easy maintenance.

Essential-mallisto

Essential-mallisto

Kestävä ja luotettava Kalmar Essential -mallisto pohjautuu testattuun G-sukupolven alustaan. Laitteet täyttävät odotukset niin hinnaltaan kuin laadultaankin. Mallistoon kuuluu haarukkatrukkeja, tyhjien konttien käsittelylaitteita ja konttikurottajia.

Automaattiset kuljetusvaunut

Automaattiset Kalmar FastCharge™ AGV -kuljetusvaunut

Kalmarilla on yli 20 vuoden kokemus täysin automaattisten ratkaisujen tarjoamisesta konttiterminaaleille maailmanlaajuisesti. Kalmarin automaattiset FastCharge™ AGV -kuljetusvaunut perustuvat hyväksi havaittuun automaatioalustaan, johon voit luottaa.

Mobiilipukkinosturit

Mobiilipukkinosturit

Kaikki mobiilipukkinosturimme on suunniteltu luotettaviksi, tehokkaiksi, turvallisiksi ja kustannustehokkaiksi. Mallistoomme kuuluu diesel-, hybridi-, sähkö- ja automaattinostureita.

Satamanosturit

Satamanosturit

Innovatiiviset ja luotettavat STS-satamanosturiratkaisumme ovat tulos yli sadan vuoden kokemuksestamme nostureiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Tämän päivän nopeatahtisessa lastinkäsittely-ympäristössä satama pystyy saamaan merkittävän kilpailuedun alusten viipymisaikoja lyhentämällä. Satamanosturimme on suunniteltu juuri sitä varten: ne ovat nopeita ja niiden käyttövalmius on ylivoimainen. Satamat eri puolilla maailmaa luottavat Kalmarin satamanostureihin, jotka parantavat tuottavuutta työympäristön turvallisuudesta tinkimättä.

Kuljetuslukit

Kuljetuslukit

Kalmarin kuljetuslukit nopeuttavat terminaalisi viipymisaikoja erottamalla laivan ja laiturin väliset siirrot sekä konttikenttätoiminnot toisistaan. Ne ovat ihanteellinen kuljetusjärjestelmä terminaaleissa, jotka on suunniteltu automaattisten konttinostureiden tai mobiilipukkinostureiden ympärille.

Konttilukit

Konttilukit

Kalmarin pinoaviin konttilukkeihin luottavat terminaalioperaattorit kaikkialla maailmassa, koska ne pystyvät suorittamaan lastin siirron laivasta laituriin nopeammin ja suorittamaan maaliikennetoiminnot tehokkaammin. Kalmar-tuoteperheeseen kuuluu neljä tuotetta, joista yksi on Classic-malli – maailman suosituin pinoava konttilukki.

Automaattiset konttinosturit

Automaattiset konttinosturit

Automaattiset konttinosturit (ASC) ovat kiskoilla liikkuvia nostureita, joita käytetään konttien pinoamiseen konttipihalle ja siirtämiseen pinoina. Automaattinosturit noutavat ja jättävät kontteja erillisillä vaihtoalueilla, jotka ovat konttirivien molemmissa päissä. Kalmarin automaattista konttinosturia ohjataan ja valvotaan Kalmar TLS (Terminal Logistic System) -ohjelmiston toiminnoilla.

SSAB, Ruotsi

Kun SSAB:n terästehtaan materiaalinkäsittelykumppanina on Kalmar, se voi taata kuljettajilleen, että heille on aina koneita saatavilla. Kiinteähintainen kalustosopimus tarjoaa toiminnallista ja taloudellista hallintaa tehtaan tarpeisiin.

Lue lisää

Saigon Newport Company, Vietnam

Saigon Newport Company, Vietnamin suurin konttiterminaalioperaattori, luottaa siihen että Kalmarin päästöttömät mobiilipukkinosturit tarjoavat sen tarvitseman kapasiteetin ja ympäristönsuojelun tason.

Lue lisää

Stockholms Hamnar (Tukholman satamat)

Stockholms Hamnar, yksi Ruotsin viidestä suurimmasta konttiterminaalista, halusi päivitetyn kaluston, paremmat työskentelyolosuhteet kuljettajilleen, ja alhaisemman polttoaineenkulutuksen. He saivat kaiken tuon – ja enemmän.

Lue lisää