Home icon Kalmar etusivu / Laitteet / HVO
Share: KALMAR.HE27.82

 

Siirtymällä perinteisestä dieselpolttoaineesta HVO-polttoaineeseen, voit vähentää hiilidioksidipäästöjäsi välittömästi jopa 90 prosenttia. Useimmat Kalmarin laitteet voidaan vaihtaa HVO:hon joko heti tai pienellä muutoksella. Se on hyvin pieni askel jolla voi olla suuri vaikutus matkallasi kohti Net Zeroa.

 

Vähennä polttoainepäästöjäsi jopa 90 %

  • HVO eli vetykäsitelty kasviöljy on sekä punaisen että valkoisen dieselin suora korvike.
  • Se on valmistettu 100-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista, kuten kasviöljyistä, eläinrasvoista ja -öljyistä, jotka ovat usein elintarviketeollisuuden jätteitä.
  • HVO on täysin kestävä ja vähentää hiilidioksidipäästöjä jopa 90 prosenttia. Sillä voi olla valtava vaikutus työmaasi hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen laitteesi ollessa käytössä.
  • Euroopassa HVO:n tuotanto kuuluu EN15940-standardin piiriin ja muiden eri puolilla maailmaa voimassa olevien standardien ansiosta se voidaan helposti korvata dieselpolttoaineella ilman, että sillä on vaikutusta laitteesi tehokkuuteen.

 

 

Todistettu vaihtoehto dieselpolttoaineelle

HVO:ta on käytetty sekoitustuotteena yli 15 vuoden ajan ja dieselöljyn 100-prosenttisena korvikkeena yli kymmenen vuoden ajan. Se on osoittautunut turvalliseksi, kestäväksi ja suorituskykyiseksi polttoainevaihtoehdoksi dieselille. Kaikki suuret moottorivalmistajat, kuten Volvo, Cummins ja Agco, tukevat HVO:n käyttöä ja sen on todettu parantavan moottorin suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä.

 

 

Voinko käyttää HVO:ta minkä tahansa Kalmarin koneen kanssa?

HVO:ta voidaan käyttää välittömästi Kalmarin trukkien kanssa jotka on varustettu Volvon tai Agcon moottoreilla. Kalmarin konttikurottajat, haarukkatrukit, terminaalitraktorit ja tyhjäkonttikäsittelijät jotka on varustettu Volvon ja Cumminsin Stage 3, 4 ja 5 moottoreilla, ovat nyt sertifioitu käyttämään HVO:ta perinteisen dieselpolttoaineen sijasta.

Jos omistat sertifioidun koneen, ota yhteyttä paikalliseen tukitiimiisi ja tarkista tarvitseeko laitteesi pienen päivityksen ennen HVO:n käytön aloittamista.

Täydellinen luettelo sertifioiduista Kalmar-laitteista jotka voivat käyttää HVO:ta on täällä.

 

Emission saving calculator

Average fuel consumption

Liter/Hours: 15

Running hours per year

Hours: 2500

HVO use (as part of total fuel)

%: 100

Emissions using 0% HVO100

0 Tons

CO2/Year

Emissions using 100% diesel

0 Tons

CO2/Year