Home icon Kalmar etusivu / Tietoa meistä
Share: KALMAR.HE27.82
 • Arrow right Strategia
 • Arrow right Historia
 • Arrow right Toimialat
 • Arrow right Toimittajat

 • Tarkoituksemme

  Logistiikka-ala muuttuu vastatakseen uusiin haasteisiin, ja Kalmar on mukana johtamassa tätä muutosta. Maailmanlaajuisessa toiminnassamme edistämme kestävää materiaalien käsittelyä, luomme lisäarvoa osakkeenomistajillemme sekä autamme asiakkaitamme parantamaan turvallisuutta, vastuullisuutta ja tuottavuutta. Lupauksemme on ”We’re making every move count” – yhdessä.

   

  Visiomme

  Visiomme on olla edelläkävijä kestävän materiaalien käsittelyn laitteissa ja palveluissa.

  Keskitymme auttamaan asiakkaitamme kestävyys- ja tuottavuustavoitteiden saavuttamisessa Kalmarin tehokkaiden ja päästöttömien laitteiden, laajan palvelutarjooman ja vankan toimialakokemuksen avulla.

   

   

  ”We’re making every move count” – yhdessä

   

  Kaiken toimintamme perustana on operatiivinen huippuosaaminen, osallistava kulttuuri ja jatkuva kannattavaan kasvuun keskittyminen. Lahjakkaat tiimimme ovat innostuneita työstään ja valmiina toimimaan kestävämmän maailman hyväksi ja auttamaan asiakkaitamme menestymään.

   

  Kalmar liikuttaa raskaita materiaaleja kriittisissä toimitusketjuissa maailmanlaajuisesti

  Tarjoamalla jatkuvasti tukea asiakkaillemme näiden kehittäessä toimintojaan kohti turvallisia, hiilineutraaleja ja tehokkaita toimitusketjuja kaikkialla maailmassa, pyrimme olemaan asiakkaidemme ensisijainen kumppani raskaiden materiaalien käsittelyn tarpeisiin.

  Tarjoamme laajan valikoiman uraauurtavia raskaiden materiaalien käsittelylaitteita ja palveluja satamille ja terminaaleille, jakelukeskuksille, valmistavalle teollisuudelle ja raskaan logistiikan tarpeisiin.

   

  Toiminta

  Kalmar toimii yli 120 maassa maailmanlaajuisesti. Kalmarin pääkonttori on Helsingissä, ja sillä on toimipisteitä on ympäri maailmaa. Kalmarin tehtaat sijaitsevat Puolassa, Kiinassa, Malesiassa ja Yhdysvalloissa. Kalmarilla on innovaatiokeskukset Tampereella, Suomessa, ja Ljungbyssä, Ruotsissa.