Home icon Kalmar etusivu / Laitteet / Haarukkatrukit
Share: KALMAR.HE27.82
 • Arrow right Sähkötrukit 5-9 tonnia
 • Arrow right Sähkötrukit 9-18 tonnia
 • Arrow right Raskaat sähkötrukit 18-33 tonnia
 • Arrow right Haarukkatrukit 9-18 tonnia
 • Arrow right Haarukkatrukit 18–52 tonnia
 • Arrow right Superraskaat Haarukkatrukit 60-85 tonnia
 • Arrow right Essential-sarjan haarukkatrukit 10–18 tonnia
 • Arrow right Kalmar ChargePod
 • Suorituskykyä parhaimmillaan.

  Vuodesta 1949 lähtien Kalmar on ollut ensisijainen brändi laatutietoisille trukkikuskeille ja omistajille. Trukit ovat tunnettuja niiden erinomaisesta tehokkuudesta, turvallisuudesta ja luotettavuudesta - ja tietenkin alhaisista käyttökustannuksista. 

  Oletko tarkistanut, että laitteesi täyttävät EN 1175:2020 -turvallisuusvaatimukset?

  Meillä Kalmarilla meidän koneiden parissa työskentelevien ihmisten turvallisuus on erittäin tärkeä asia ja siksi kansainvälisten turvallisuusstandardien noudattaminen on ensiarvoista. Turvallisuusstandardi EN 1175:2020 joka määrittelee sähkö- ja elektronisten komponenttien standardit teollisuustrukkeihin on päivitetty parantamaan näiden koneiden käyttöturvallisuutta. Kun tämä päivitys tuli voimaan huhtikuussa 2023, kaikki Kalmarin vastapainokoneet mukaanlukien konttikurottajat, tyhjäkonttikurottajat ja trukit on päivitetty noudattamaan tätä standardia. Näin varmistamme, että Kalmarin koneiden parissa työskentely on mahdollisimman turvallista.

  Katso video 

   

  Nyt on aika siirtyä sähköiseksi kaikissa trukki toiminnoissa

  Tämän webinaarin aikana vastaamme kaikista kuumimpiin kysymyksiin mitkä liittyvät sähköiseen siirtymään

  Tuotteet

  Sähkötrukit 5-9 tonnia

  Sähkötrukit 5-9 tonnia

  Kalmar ECG50-90 on järkevä hankinta joka voi maksaa itsensä takaisin jo kahdessa vuodessa loistavan toimintatehon, alhaisten kunnossapitokustannusten ja pitkän käyttöiän ansiosta. Meidän viimeisimmän sukupolven sähkötrukilla saat parhaat kummastakin maailmasta - dieseltrukin suorituskyky ilman päästöjä, ääntä ja tärinää.
  Sähkötrukit 9-18 tonnia

  Sähkötrukit 9-18 tonnia

  Uusi 9-18 tonnin sähkötrukkivalikoimamme tarjoaa dieseltrukkien tehon ja suorituskyvyn - päästöttömästi. Sähkötrukit sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Niihin on saatavilla myös suurempia nostokapasiteetteja, joita voidaan käyttää useissa eri teollisissa käyttökohteissa. Alhaisemmat huolto-, osa- ja polttoainekustannukset tuovat säästöjä jo kahden vuoden kuluessa. Ajan mittaan ne tuovat yrityksellesi merkittäviä säästöjä sekä mainetta. Lisäksi ne säästävät ympäristöä jo ensimmäisestä käyttöpäivästään lähtien.
  Raskaat sähkötrukit 18-33 tonnia

  Raskaat sähkötrukit 18-33 tonnia

  Kalmarin sähkökäyttöiset haarukkatrukit voivat auttaa parantamaan toimintasi ekotehokkuutta samalla, kun tuottavuus ja turvallisuus säilyvät korkeimmalla tasolla. Kalmarin raskas sähkökäyttöinen haarukkatrukki sopii 18-33 tonnin kuormien nostamiseen metalli-, metsä-, betoni-, auto-, energia- ja kontinkäsittelyaloilla.
  Haarukkatrukit 9-18 tonnia

  Haarukkatrukit 9-18 tonnia

  Kalmar DCG90-180 -haarukkatrukki on suunniteltu vaativiin käyttökohteisiin, kuten teräksen ja puun käsittelyyn. Tässä uusimman sukupolven trukissa yhdistyvät alhainen polttoaineenkulutus, ylivoimainen nostokyky, helppo huollettavuus ja erinomainen luotettavuus. 
  Haarukkatrukit 18–52 tonnia

  Haarukkatrukit 18–52 tonnia

  Kalmar DCF180-520 on kaikkein haastavimpiin nostotehtäviin tarkoitettu trukkimallistomme. Kalmarin raskaaseen käyttöön tarkoitetut trukit tarjoavat kaiken tarvittavan. Näihin tehokkaisiin ja toimintavarmoihin trukkeihin luottavat asiakkaat kaikkialla maailmassa. Ne palvelevat luotettavasti, joustavasti ja tarkasti useissa erilaisissa terminaalien ja raskaan teollisuuden tehtävissä.
  Haarukkatrukit 60-72 tonnia

  Superraskaat Haarukkatrukit 60-85 tonnia

  Esittelyssä uusi, tehokas ja monipuolinen raskaan kapasiteettiluokan Kalmar-haarukkatrukki erittäin raskaan kuorman käsittelyyn. Voit nostaa trukilla vaivattomasti jopa äärimmäisen raskaita 72 tonnia painavia kuormia. Trukki sopii erinomaisesti teräs- ja betoniteollisuuteen sekä muiden raskaiden teollisuudenalojen käyttöön.
  Essential-sarjan haarukkatrukit (10–18 tonnia)

  Essential-sarjan haarukkatrukit 10–18 tonnia

  Essential-sarjan DCG100-180T-haarukkatrukit ovat suorituskyvyltään ja luotettavuudeltaan taattua Kalmar-laatua, erittäin kilpailukykyiseen hintaan.
  Kalmar ChargePod

  Kalmar ChargePod

  A charging solution that saves you time and money.
  Kalmar Huolto

  Kalmar Huolto

  Katso kuinka Kalmar huoltosopimukset parantavat tehokkuutta ja taloudellista ennakoitavuutta ja kuinka ne laskevat omistajuuden kokonaiskustannuksia.

  Palvelut