Home icon Kalmar etusivu / Vastuullisuus / Kalmarin vastuullisuus
Share: KALMAR.HE27.82

 

Sitoutumisemme vastuullisuuteen

Vastuullisuus on liiketoimintamme keskiössä, ja se tarjoaa Kalmarille merkittäviä liiketoimintamahdollisuuksia. Etsimme jatkuvasti tapoja minimoida haitalliset vaikutuksemme, samalla kun pyrimme optimoimaan myönteiset vaikutuksemme. 

Ratkaisumme ja tekomme auttavat rakentamaan maailman, jossa ilmaston lämpeneminen pysyy alle 1,5 asteessa ja kiertotalous korvaa tuhlailevan lineaaritalouden. Ekoratkaisujen tuoteryhmämme laitteet, palvelut ja ohjelmistot auttavat ratkaisemaan asiakkaidemme vastuullisuushaasteita.

Kokonaisvaltainen lähestymistapamme vastuullisuuteen (ESG) kattaa ympäristövastuun (E), sosiaalisen vastuun (S) ja vastuullisen hallinnon (G). Varmistamme, että ympäristötavoitteemme perustuvat turvallisiin, osallistaviin, läpinäkyviin ja eettisiin liiketoimintakäytäntöihin. Kalmarin vastuullisuus ei myöskään rajoitu vain sen omiin toimintoihin: katsomme liiketoimintamme koko arvoketjua ja varmistamme, että vastuullisuus huomioidaan sen kaikissa vaiheissa suunnittelusta ja hankinnasta tuotteiden käyttöön ja elinkaaren loppuun asti.

Lähestymistapamme