Home icon Kalmar etusivu / Laitteet / Mastolliset kontinkäsittelijät
Share: KALMAR.HE27.82
 • Arrow right Sähköinen Tyhjäkonttikäsittelijä ECG90-110
 • Arrow right Sähköinen Tyhjäkonttikäsittelijä
 • Arrow right Empty Container Handler
 • Arrow right Essential Empty Container Handler DCU80-100
 • Arrow right Täysien konttien käsittelylaitteet
 • Tuottavuus ja nopeus ennen kaikkea.

  Tänä päivänä konttiterminaaleissa tehdään töitä hurjimmatkin odotukset ylittävän paineen alaisina. Jos näissä olosuhteissa halutaan parantaa tulosta, on pystyttävä parantamaan tuottavuutta. Yksi tärkeä tekijä on kuljettajan tehokkuus.

  Kalmar on tunnettu pitkään ykkösvalmistajana ergonomiassa, eivätkä Kalmarin tyhjäkonttikurottajat ole poikkeus.

  Oletko tarkistanut, että laitteesi täyttävät EN 1175:2020 -turvallisuusvaatimukset?

  Meillä Kalmarilla meidän koneiden parissa työskentelevien ihmisten turvallisuus on erittäin tärkeä asia ja siksi kansainvälisten turvallisuusstandardien noudattaminen on ensiarvoista. Turvallisuusstandardi EN 1175:2020 joka määrittelee sähkö- ja elektronisten komponenttien standardit teollisuustrukkeihin on päivitetty parantamaan näiden koneiden käyttöturvallisuutta. Kun tämä päivitys tuli voimaan huhtikuussa 2023, kaikki Kalmarin vastapainokoneet mukaanlukien konttikurottajat, tyhjäkonttikurottajat ja trukit on päivitetty noudattamaan tätä standardia. Näin varmistamme, että Kalmarin koneiden parissa työskentely on mahdollisimman turvallista.

  Katso video 

   

  Tuotteet

  Sähköinen tyhjäkonttikäsittelijä - ECG90-110

  Sähköinen Tyhjäkonttikäsittelijä ECG90-110

  Kalmarin sähkökäyttöiset tyhjäkonttikäsittelijät tai päällekkäiskuormaajat tuottavat nolla hiilidioksidipäästöt käyttökohteessa ja ne pystyvät nostamaan yhden tai kaksi tyhjää konttia jopa 11 tonnin painoon asti ja sijoittamaan ne 8+1 korkeuteen.
  Sähköinen Tyhjäkonttikäsittelijä

  Sähköinen Tyhjäkonttikäsittelijä

  Kun polttoainekustannukset nousevat ja päästönormit tiukentuvat, tarvitset ekotehokkaan ratkaisun, joka vastaa näihin ongelmiin suoraan. Kalmarin täyssähköinen tyhjäkonttikäsittelijä, joka on ensimmäinen laatuaan, alentaa polttoainekustannuksiasi ja auttaa sinua ylittämään päästönormit nyt ja tulevaisuudessa tinkimättä toimintatehosta. Koska voit pinota jopa neljän kontin korkeuteen ja valita eri akkutekniikoita, saat joka kerta hyvän nostotuloksen.
  Tyhjien konttien käsittelylaite DCT80–90

  Empty Container Handler

  DCT80-90 on tyhjien konttien käsittelylaitteiden malliston yksinkertaistettu malli. Sen avulla kontteja voidaan käsitellä turvallisesti ja kustannustehokkaasti kuuluisasta Kalmar-laadusta tinkimättä.
  Kalmar Essential Empty Container Handler DCU80-100

  Essential Empty Container Handler DCU80-100

  The Kalmar Essential Empty Container Handler or Lifter, DCU 80-100, gives you everything you expect from Kalmar, for a great price. There is a range of fuel-efficient drivelines to choose from, which can reduce your fuel consumption and emissions by up to 10%. The Kalmar Essential Empty Container Handler gives you more for your money.
  Täysien konttien käsittelylaitteet

  Täysien konttien käsittelylaitteet

  Raskaat DCF-sarjan kuormattujen konttien käsittelylaitteemme on kehitetty käytettäväksi satamissa ja terminaaleissa, joissa tuottavuus sekä luotettava ja sujuva toiminto ovat ehdottomia vaatimuksia. 

  Palvelut