Home icon Kalmar etusivu / Tietoa meistä / Toimialat
Share: KALMAR.HE27.82
 • Arrow right Metsäteollisuus
 • Arrow right Intermodaaliset terminaalit
 • Arrow right Satamaterminaalit
 • Arrow right Metalli
 • Arrow right Tuulivoimateollisuus
 •  

  Kalmar tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman raskaita materiaalinkäsittelylaitteita ja -palveluja satamien, terminaalien, jakelukeskusten, valmistusteollisuuden ja raskaan logistiikan tarpeisiin.

   

  Satamat ja terminaalit

  Satamien ja terminaalien toimialaan kuuluvat sekä satamien terminaalit että sisämaassa sijaitsevat intermodaaliset terminaalit. Kaupan volyymien kasvaessa ja ympäristölainsäädännön tiukentuessa terminaaleihin kohdistuu yhä suurempia paineita laajentaa toimintaansa niin, että samalla parannetaan toiminnan turvallisuutta, vastuullisuutta ja tuottavuutta.

  Satamien ja konttiterminaalien automaation ja ekotehokkaiden laiteratkaisujen edelläkävijänä Kalmar on vertaansa vailla. Satamille ja terminaaleille ympäri maailmaa suunnattu tarjontamme kattaa konttilukit, konttikurottajat, haarukkatrukit, tyhjien konttien käsittelylaitteet, terminaalitraktorit ja tarttujat sekä varaosat ja palvelut.

   

  Jakelukeskukset

  Jakelu- ja logistiikka-alalla on käynnissä merkittävä muutos, kun verkkokaupan suosio ja jakelukeskusten volyymit kasvavat samalla kun ala siirtyy kohti entistä ekotehokkaampia ja automatisoidumpia järjestelmiä. Operaattorien on kyettävä varmistamaan tavaran nopeat, luotettavat ja turvalliset toimitukset asiakkaille, joten laitteiden käyttöaika ja lyhyet viipymisajat ovat liiketoiminnan kannalta kriittisiä tekijöitä – ja käyttökustannukset on tietenkin pidettävä mahdollisimman alhaisina.

  Kalmarin terminaalitraktorit ovat ihanteellinen ratkaisu jakelualan tarpeisiin.

   

  Valmistava teollisuus

  Valmistavan teollisuuden yritysten laitevaatimukset ovat kovat, koska esimerkiksi metalli-, metsä- ja kaivosteollisuuden laitteet ovat usein käytössä kolmessa vuorossa hyvinkin haastavissa olosuhteissa. Käytettävyyden varmistaminen onkin ratkaisevan tärkeässä asemassa tuottavuuden ylläpitämistä ajatellen. Kalmarin konttikurottajat ja haarukkatrukit vastaavat vaativimmankin asiakkaan tarpeisiin ja varmistavat mahdollisimman pitkät käytettävyysajat.

   

  Raskas logistiikka

  Raskaan logistiikan asiakkaamme edustavat useita eri teollisuudenaloja, kuten tuulivoimateollisuus, autoteollisuus, tiili- ja betoniteollisuus, jätteenkäsittely- ja kierrätysteollisuus, ruoka- ja juomateollisuus, maatalous, kemianteollisuus, lannoiteteollisuus ja muoviteollisuus. Kalmar vastaa tämänkin toimialan nosto- ja siirtokalustotarpeisiin luotettavilla ja monipuolisilla ratkaisuillaan, kuten konttikurottajilla ja haarukkatrukeilla.

   

  Toimialat