Ota yhteyttä

Kalmar Essential -mallisto.

Taattua Kalmar-laatua - kaikille.

Kestävä ja luotettava Kalmar Essential -laitemallisto tarjoaa vastinetta rahoillesi. Tällä hetkellä mallistoon kuuluu konttikurottajia, tyhjien konttien käsittelylaitteita ja haarukkatrukkeja. 

Enemmän kuin voisi odottaa.

G-sukupolven alustalle on rakennettu jo yli 10 000 laitetta, joten kestävä ja luotettava mallisto on jo testattu tarkoin myös käytännössä.  Tarjolla on tehokkaita voimansiirtoyhdistelmiä ja älykästä hydrauliikkaa, jotka helpottavat ja nopeuttavat nostamista. Nostokapasiteetti on mukautettavissa tarpeisiin. Jokaisessa laitteessa on useita turvaominaisuuksia, ja saatavilla on runsaasti lisävarusteita.

Kalmar TL2

Kalmar TL2 -terminaalitraktori.

Uusi Kalmar TL2 -terminaalitraktori on tehty kestämään. Älykkään ohjelmoinnin ansiosta tämä testattuun alustaan pohjautuva, kestävä ja luotettava laite pienentää polttoaineenkulutusta jopa 15 %. Silti sen suorituskyky pysyy optimaalisena vaativimmissakin olosuhteissa.

Essential-sarjan haarukkatrukit (10-18 tonnia)

Essential-sarjan haarukkatrukit (10-18 tonnia)

Essential-sarjan DCG100-180T-haarukkatrukit ovat taatusti luotettavaa Kalmar-laatua. Laadukkaissa Kalmar-trukeissa on korkea käyttötaso sekä erinomainen toimintateho ja hinta. Lujatekoiset ja luotettavat haarukkatrukkimme on valmistettu hyväksi havaitsemillemme alustoille, joilla voit käsitellä kaikista vaativimpiakin kuormia. Kalmar Essential -sarjan haarukkatrukkien suorituskyky ylittää kaikki odotuksesi.

Essential-konttikurottimet, 450-570

Essential-konttikurottimet, 450-570

Essential-malliston DRU450-570-konttikurottimet antavat rahoillesi enemmän vastinetta - laadusta tinkimättä. Saatavilla on useita Tier 3- ja Tier 4 -päästövaatimukset täyttäviä moottoreita, jotka vähentävät polttoaineenkulutusta ja päästöjä jopa 10 prosentilla. Nostokapasiteetin voi valita 45-57 tonnin väliltä, joten laitteet sopivat konttien nostamiseen ja teollisuuden käyttöön.

Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaitteet, 80-100

Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaitteet, 8-10 tonnia

Kalmarin Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaite DCU80-100 täyttää odotukset niin hinnaltaan kuin laadultaankin. Tarjolla on erittäin tehokkaita voimansiirtovaihtoehtoja, jotka voivat pienentää polttoaineenkulutusta ja päästöjä jopa 10 prosentilla. Valittavissa on kolme eri tyhjien konttien käsittelylaitetta, joista kullakin on oma nostokapasiteettinsa ja pinoamiskorkeutensa. Kalmar Essential -malliston tyhjien konttien käsittelylaitteet antavat enemmän vastinetta rahoillesi.