Home icon Kalmar etusivu / Laitteet / Essential-mallisto
Share: KALMAR.HE27.82

Kalmar laatu on tarkoitettu kaikille

Kestävä ja luotettava Kalmar Essential mallisto tarjoaa vastinetta rahoillesi. Mallistoon kuuluu konttikurottajia, tyhjäkonttikurottajia ja haarukkatrukkeja.

Ylittää odotukset

Essential-malliston käytössä hyväksi todetulle G-sukupolven alustalle on rakennettu jo yli 10 000 tiukkojen laatustandardien mukaista konetta. Monipuolisesti eri nostokapasiteetin koneita sisältävän malliston tehokkaat voimansiirtoratkaisut ja älykäs hydrauliikka helpottavat ja nopeuttavat nostamista. Koneissa on kattavat turvaominaisuudet, ja malliston laitteisiin on tarjolla runsaasti lisävarusteita.

Oletko tarkistanut, että laitteesi täyttävät EN 1175:2020 -turvallisuusvaatimukset?

Meillä Kalmarilla meidän koneiden parissa työskentelevien ihmisten turvallisuus on erittäin tärkeä asia ja siksi kansainvälisten turvallisuusstandardien noudattaminen on ensiarvoista. Turvallisuusstandardi EN 1175:2020 joka määrittelee sähkö- ja elektronisten komponenttien standardit teollisuustrukkeihin on päivitetty parantamaan näiden koneiden käyttöturvallisuutta. Kun tämä päivitys tuli voimaan huhtikuussa 2023, kaikki Kalmarin vastapainokoneet mukaanlukien konttikurottajat, tyhjäkonttikurottajat ja trukit on päivitetty noudattamaan tätä standardia. Näin varmistamme, että Kalmarin koneiden parissa työskentely on mahdollisimman turvallista.

Katso video 

 

 

Tuotteet

Palvelut