Ota yhteyttä

Terminaalitraktorit

Jatkuvaa tehokkuutta palveluksessanne

 

Kalmar on maailman johtava terminaalitraktoreiden valmistaja. Toimitamme joka vuosi yli 60 000 traktoria eri puolille maailmaa. Kaikki terminaalitraktorimallimme on suunniteltu erityisesti satamien ja konttiterminaalien tarpeisiin.

Jakeluterminaalien käsittely

Jakeluterminaalien käsittely

Kalmarin jakelutraktorit on suunniteltu työskentelemään tehokkaasti terminaaliympäristössä. Ne mahdollistavat lyhyet viipymisajat ja alhaiset käyttökustannukset. Näiden luotettavien laitteiden käsiteltävyys on erinomainen, ajomukavuus täysin omaa luokkaansa ja niiden huoltokohteet ovat helposti saatavilla.

Teollisuuden kuormankäsittely

Teollisuuden kuormankäsittely

Kalmarin vankkarakenteiset, tiettyä tehtävää varten valmistetut traktorit auttavat siirtämään materiaalit tehokkaasti, nopeasti ja luotettavasti tuotanto- tai toimitusketjun seuraavaan vaiheeseen.

RoRo-käsittely

RoRo-käsittely

Mitä nopeammin perävaunut saadaan purettua ja lastattua, sitä lyhyempiä alusten viipymisajat ovat. Tällä on suuri vaikutus satamaoperaattorin tulokseen. Kalmar valmistaa maailman suosituimmat RoRo-traktorit. Sen kestävyys sekä huippulaadukas rakenne ja osat takaavat parhaan mahdollisen käyttövalmiuden ja pitävät työt käynnissä.

Konttienkäsittely

Konttienkäsittely

Tänä päivänä terminaalien ja intermodaalikuljetusten työskentelytahti on entistäkin kiivaampi. Juuri oikeanlaisen, tiettyä tarkoitusta varten suunnitellun kontinkäsittelykaluston merkitys on ratkaisevan tärkeä. Kalmarin teollisuustraktoreiden kestävyys sekä huippulaadukas rakenne ja osat takaavat parhaan mahdollisen käyttövalmiuden ja pitävät työt käynnissä.