Ota yhteyttä

Kurottajat

Nosta tuottavuus uusiin korkeuksiin

Kalmarin konttikurottajat on suunniteltu nostamaan päivittäisen toimintasi – ja koko yrityksesi – tuottavuuden uudelle tasolle. Niissä on hyödynnetty pitkää kokemustamme materiaalin ja konttien käsittelystä sekä innovatiivista lastinkäsittelytekniikkaa. Ne tarjoavat hyvää suorituskykyä koko käyttöiän ajan, käyttäjäystävällisyyttä, alhaiset käyttökustannukset sekä loistavat ympäristöominaisuudet.

Laitevalikoimamme on markkinoiden kattavin ja se sisältää malleja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Tällä hetkellä Kalmarin konttikurottajia työskentelee 8 000 kappaletta 160 maassa kaikkialla maailmassa.

Kalmar K-Motion

Kalmar K-Motion

Olemme viimeisen kymmenen vuoden aikana ponnistelleet löytääksemme parhaan kestävän ratkaisun konttikurottajiamme varten. Voimme nyt esitellä innovatiivisen ja erittäin tehokkaan keinon saavuttaa merkittäviä säästöjä, kasvattaa tuottavutta sekä vähentää polttoaineenkulutusta ja päästöjä – Kalmar K-Motion.

Kalmar Eco -konttikurottaja

Kalmar Eco -konttikurottaja

Polttoainekustannusten kasvu ja entistä tiukemmat päästönormit tarkoittavat, että tarvitset kilpailukykyisemmän ja vihreämmän ratkaisun, joka silti säilyttää toiminnan tuottavuuden korkeimmalla tasolla. Kalmar Eco -konttikurottaja on ekotehokas ratkaisu, joka käyttää taatusti merkittävästi vähemmän polttoainetta kuin muut konttikurottajat.

Konttien käsittely

Konttien käsittely

Kalmarin konttikurottajilla saat ylivoimaista käytettävyyttä, mukavuutta ja turvallisuutta yhdistettynä alhaisiin käyttö- ja kunnossapitokustannuksiin. Terminaalioperaattorit kaikkialla maailmassa luottavat Kalmarin laitteisiin niiden tarkkuuden, alhaisten kokonaiskäyttökustannusten sekä erinomaisien ympäristöominaisuuksien ansiosta.

Intermodaalikuljetuksien käsittely

Intermodaalikuljetuksien käsittely

Kalmarin intermodaalikuljetusten käsittelyyn tarkoitetut konttikurottajat antavat käyttöösi tehokkaaseen toimintaan tarvittavan suorituskyvyn, nopeuden ja tarkkuuden. Monipuoliset laiteratkaisumme voidaan mukauttaa helposti useisiin erilaisiin nykyaikaisien intermodaaliterminaalien käsittelytehtäviin.

Teollisuuden kuormankäsittely

Teollisuuden kuormankäsittely

Teollisuuden käsittelytehtäviin tarkoitetut kurottajamme on suunniteltu parantamaan kaikkien nostotöiden tehokkuutta ja turvallisuutta. Kalmarin kalusto voidaan mukauttaa valtavan moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten teräksen käsittelyyn, tuulivoimaloiden rakentamiseen sekä muihin vaativiin ja raskaisiin nostotehtäviin.