Home icon Kalmar etusivu / Tietoa meistä / Toimialat / Intermodaaliset terminaalit
Share: KALMAR.HE27.82

 

Kalmar auttaa sinua löytämään kapasiteetin ja volyymin parhaiten maksimoivat ratkaisut intermodaalisiin toimintoihisi niin, että lastinkäsittelystä tulee entistä älykkäämpää ja ympäristöystävällisempää. Tarjoamme luotettavan ja avoimen automaatioalustan, laajan täyssähköisten koneiden valikoiman ja kaikki tarvitsemasi tukipalvelut – missä ja milloin tahansa.

 

Oikeilla raiteilla lastinkäsittelyssä

Tavaran kuljetus maitse ja erityisesti rautateitse on kasvussa, ja intermodaalisen segmentin merkitys globaalissa logistiikkaketjussa kasvaa sen mukana. Operaattorin menestys riippuu kapasiteetin ja volyymien maksimoinnista turvallisesti, älykkäästi ja minimaalisin ympäristövaikutuksin sekä kitkattomista siirtymistä meri-, tie- ja rautatiekuljetusten välillä.

Tämä edellyttää ekotehokkaiden laitteiden, älykkään automaation, palveluiden sekä asiantuntijatuen optimaalista yhdistelmää.

Kalmar auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi kattavalla sähkökäyttöisten horisontaalisen kuljetuslaitteiston ja nostokaluston valikoimalla, testatulla avoimella automaatioalustalla sekä toimintasi optimointiin tarvittavalla asiantuntemuksella ja tuella. Meidän avullamme saat täyden arvon terminaalin jokaisesta neliömetristä.

Optimoitua toimintaa

  • Kalmar SmartPort on prosessiautomaatiomoduulien ja digitaalisten palveluiden kokonaisuus, joka tehostaa konttien siirtoa terminaalissa automaattisen seurannan, reitityksen ja hallinnan avulla. Se auttaa optimoimaan tuottavuuden, turvallisuuden ja käyttöasteen sekä varmistaa, ettet enää koskaan kadota yhtään konttia.
  • Kalmar Insight kokoaa tiedot koko kalustostasi, myös muiden valmistajien rakentamista laitteista. Useista lähteistä koottujen tietojen avulla saat helposti yleiskuvan kalustosi toiminnasta. Työkalun tarjoaman reaaliaikaisen tiedon perusteella voit tehdä päätöksiä, jotka auttavat parantamaan toimintaa välittömästi.
  • Kalmar Lifetime Services tarjoaa täyden valikoiman palveluja, jotka auttavat päivittäisen toimintasi suunnittelussa, ylläpidossa ja parantamisessa sekä takaavat kalustosi ja käyttöjärjestelmiesi parhaan käytettävyyden.
  • Kun haluat maksimoida terminaalitilasi, terminaalien suunnittelupalvelumme voi arvioida nykyisen terminaalisuunnitelmasi ja auttaa selvittämään, miten voit optimoida sen niin, että pystyt lisäämään kapasiteettia ja volyymiä.