Home icon Kalmar etusivu / Laitteet / Haarukkatrukit / Superraskaat Haarukkatrukit 60-85 tonnia
Share: KALMAR.HE27.12

Superraskaat Haarukkatrukit 60-85 tonnia

Kalmarin Superraskaan Trukin nostokapasiteetti on 60 - 85 tonniin asti ja siihen saa voimalinjoja ja lisälaitteita jotka käsittelevät raskaimmatkin lastit tehokkaasti ja turvallisesti. Se sopii hyvin teräs- ja betoniteollisuuteen sekä muihin raskaisiin teollisuuden aloihin. 

 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Tekniset tiedot
Nostokapasiteetti (lbs)
132,000 -187,000
Kuorman keskipiste (in)
40-60
Akseliväli (in)
226 - 295
Moottori
Volvo D11 Sarja
Voimansiirto
ZF
Ohjaamovaihtoehdot
EGO-hytti

Valmiina nostamaan raskaimmatkin kuormat.

Kalmarin erittäin raskaalla haarukkatrukilla DCG600-850 on hallussaan nostamisen Guinnessin maailmanennätys ja se pystyy siirtämään jopa 85 tonnin kuormia helposti, joten tämä raskas trukki sopii erinomaisesti metalli- ja terästeollisuuteen, kiviaines-, energia-, ahtaus- ja rakennusteollisuuteen tai mihin tahansa muuhun painavaan nostotehtävään, jonka voit sille antaa.

Esimerkillä johtamista. 

Kalmar on ollut markkinajohtaja raskaiden trukkien toimittamisessa 1980-luvulta lähtien, ja nykyään se tarjoaa laajimman valikoiman ratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä erityistarpeisiisi, olipa raskas nostotehtäväsi mikä tahansa. Superraskas -nosturimme jatkaa tätä matkaa, ja siinä on useita nostokapasiteetteja ja lisälaitteita, jotka on suunniteltu siirtämään raskaimmat kuormat turvallisesti ja tehokkaasti.

 

Valitse suoritustasosi. 

Kuusi eri nostokapasitettia mistä valita. 

Valittavana on kuusi erilaista mallia kahdella eri pituisella akselivälillä, joissa kaikissa on 7,00 metrin nostokorkeus ja joko Duplex- tai Duplex vapaanostomasto. Kun akseliväli on 5,75 m, voit valita kahdesta nostokapasiteetista:

Kun kone on varustettu 7,50 metrin akselivälillä, voit valita neljästä eri nostokapasiteetista:

Mitä sinun tarvitsee siirtää?

Kalmar Superraskaissa trukeissa on laaja valikoima erikoisnostolaitteita, kuten koukkuja, magneetteja ja laaja haarukkavalikoima, ja sitä voidaan käyttää monenlaisten kuormien siirtämiseen monilla eri teollisuudenaloilla ja sovelluksissa, kuten:

Metalli- ja terästeollisuus: 

 • Megakokoiset laatat, levyt ja kelat. 
 • Monipakkaukset ja raskaat takomistuotteet.


Tuulivoimalat (maalla ja merellä):

 • Merijalustat, maanpäälliset perustukset, tornin osat ja TPS.
 • Nasellit, voimansiirtovaihteet, navat ja lavat.


Raskaat rummut ja kelat:

 • Suuret sylinterimäiset kuormat - voimakaapelit, vaijerit ja kelatut putket.


Betoni, esivaletut elementit ja kiviaines:

 • Rakennus-, tie-, tunneli-, silta-, vesijalkojen ja kivien profiilit.


Raskas ja tilaa vievä tavara ja ahtaus:

 • Suuret ja erittäin raskaat esineet, joita on siirrettävä.


Voimaa asioiden liikuttamiseen.

Superraskas nostimemme on varustettu tehokkailla ja hyvän hyötysuhteen voimansiirtojärjestelmillä. Saat:

 • Valittavana on kolme erilaista erittäin vahvaa 6-sylinteristä Volvo-moottoria, joiden päästöluokitukset ovat EU3A, EU4 ja EU5.
 • Supertehokas DANA LTE-30500 -vaihteisto, jossa on 5/3-vaihdetta + lukitus.

Yhdistettynä:

 • Kestävät Kessler D111 -vetoakselit, tasauspyörästö, napavähennys ja öljyjäähdytteiset märkälevyjarrut.
 • Suuret vahvat renkaat 21.00x35" tai 24.00x35".
 • Tehokas kuorman tunnistava hydrauliikka ja muuttuvat männät tarkkaa käsittelyä varten.
 • Suurikokoinen moottorituuletin alajärjestelmien jäähdytykseen, jotta kaikki toimisi moitteettomasti.


Optimaalinen käyttöympäristö.

Uusi superraskas haarukkatrukkimme on varustettu EGO-ohjaamolla, joka on erinomainen toimintaympäristö kuljettajallesi. Ergonomisen muotoilun, älykkäämpien toimintojen ja intuitiivisemman työskentelytilan ansiosta kuljettajasi voivat työskennellä tuottavimmillaan joka päivä turvallisuudesta tinkimättä.

Turvallisuuteen keskittyminen.

Meillä Kalmarilla koneidemme kanssa työskentelevien ihmisten turvallisuus on aina päällimmäisenä mielessä ja siksi maailmanlaajuisten turvallisuusstandardien noudattaminen on meille tärkeää.

Eurooppalainen turvallisuusstandardi EN 1175:2020, joka asettaa sähkö- ja elektroniikkakomponenttien standardit trukeille, on päivitetty näiden koneiden turvallisuuden parantamiseksi käytön aikana; päivitys tuli voimaan huhtikuusta 2023. Kaikki Kalmarin vastapainokoneet kuten kurottajat, tyhjäkonttikurottajat ja trukit on maailmanlaajuisesti päivitetty vastaamaan tätä uutta standardia, jotta Kalmarin koneella työskentely olisi mahdollisimman turvallista.

Täyttämällä sitoumuksemme EN1175:2020 standardin noudattamiseen voit hyötyä lukuisista turvallisuusparannuksista, jotka ovat nyt vakiona kaikissa Kalmarin kurottajissa, haarukkatrukeissa ja tyhjäkonttikurottajissa.

Jopa 90% vähemmän CO2 päästöjä HVO100 polttoaineella. 

Kalmar Stage 3,4 ja 5 konttikurottajat, trukit, tyhjäkonttikurottajat ja terminaalitraktorit joissa on Volvon tai Cumminsin moottorit on nyt sertifioitus käyttämään HVO100 polttoainetta. Jos sinulla on sertifioitu kone, sinun pitää keskustella Kalmarin edustajan kanssa tarvitseeko koneesi pieniä päivityksiä vai onko se suoraan valmis käyttämään HVO polttoainetta.

Lisäasennukset on helppo tehdä ja sen jälkeen voit leikata CO2 päästöjä jopa 90% kun alat käyttämään HVO100 polttoainetta. Saadaksesi lisätietoja HVO100 polttoaineesta click here

Palvelut