Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Cargotecin MacGregor vastaa heikkoon kysyntään vähentämällä työvoimaa Uetersenissä, Saksassa

CARGOTEC OYJ, PÖRSSITIEDOTE, 27. ELOKUUTA 2015 KLO 12.00

Cargotecin MacGregor vastaa heikkoon kysyntään vähentämällä työvoimaa Uetersenissä, Saksassa

Cargoteciin kuuluva MacGregor suunnittelee vähentävänsä työvoimaa Uetersenin toimipisteessään Saksassa järjestelläkseen uudelleen toimintojaan vastaamaan markkinoiden heikkoa kysyntää. Markkinatilanne on heikentynyt alhaisen öljynhinnan ja kauppalaivojen vähäisen tilausmäärän vuoksi. Varmistaakseen kilpailukykynsä pitkällä tähtäimellä nykyisessä markkinasyklissä MacGregorin on jatkuvasti kehitettävä toimintojaan maailmanlaajuisesti.

Suunniteltujen kapasiteetin sopeuttamistoimenpiteiden arvioidaan koskevan noin 100:aa työntekijää MacGregor Hatlapa GmbH & Co. KG -yhtiössä Uetersenissä ja saatettavan päätökseen vuoden 2015 loppuun mennessä. Tavoitteena on 7 miljoonan euron vuotuiset säästöt vuodesta 2016 alkaen.

MacGregor Hatlapa jatkaa asiakkaidensa palvelemista ja vinssien, ohjauslaitteistojen sekä kompressoreiden toimittamista samalla sitoutuneisuudella ja asiakaslähtöisyydellä, kuin mihin asiakkaat ovat vuosikausia tottuneet.

Suunnitelluista toimenpiteistä arvioidaan syntyvän 5 miljoonan euron uudelleenjärjestelykulut vuodelle 2015.


Lisätietoja lehdistölle:
Alexander Nürnberg, johtaja, Auxiliary ja Machinery Systems, MacGregor,
puh. +49 172 981 3287, alexander.nuernberg@macgregor.com
Minna Karhu, viestintäjohtaja, MacGregor, puh. 020 777 4500, minna.karhu@macgregor.com

Lisätietoja sijoittajille:
Paula Liimatta, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 020 777 4084


Cargotec muokkaa lastinkäsittelytoimialaa asiakkaidensa ja osakkeenomistajiensa eduksi. Cargotecin liiketoiminta-alueet MacGregor, Kalmar ja Hiab tunnetaan johtavista lastin- ja kuormankäsittelyalan ratkaisuistaan ympäri maailman. Niiden maailmanlaajuiset verkostot toimivat lähellä asiakkaita, ja kattavat huoltopalvelut takaavat jatkuvan, luotettavan ja ympäristöystävällisen toiminnan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Cargotecin liikevaihto vuonna 2014 oli noin 3,4 miljardia euroa, ja konserni työllistää noin 11 000 henkilöä. Cargotecin B-sarjan osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä kaupankäyntitunnuksella CGCBV. www.cargotec.fi