Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Cargotecin vuoden 2014 vuosikertomus ja tilinpäätös julkaistu

CARGOTEC OYJ, PÖRSSITIEDOTE, 12. HELMIKUUTA 2015 KLO 10

Cargotecin vuoden 2014 vuosikertomus ja tilinpäätös julkaistu
 
Cargotec Oyj:n vuoden 2014 vuosikertomus ja tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2014 on julkaistu yhtiön verkkosivuilla suomeksi ja englanniksi osoitteessa http://annualreport2014.cargotec.com/fi.
 
Verkkovuosikertomus sisältää tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen. Sivuston materiaalipankissa on saatavilla erilaisia valmiita aineistoja, joista voi koostaa räätälöidyn raportin. Verkkovuosikertomus on responsiivinen, ja se on käytettävissä myös mobiililaitteilla.
 
Cargotec on julkaissut myös selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästään vuodelta 2014. Selvitys on annettu toimintakertomuksesta erillisenä kertomuksena, ja se on luettavissa yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.cargotec.fi.
 
Cargotec julkaisee ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa huhtikuussa 2015.
 
LIITTEET
Vuosikertomus 2014
Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2014
 
Lisätietoja:
Merike Koskinen, viestintäpäällikkö, puh. 020 777 4069, communications(at)cargotec.com
 
 
Cargotec muokkaa lastinkäsittelytoimialaa asiakkaidensa ja osakkeenomistajiensa eduksi. Cargotecin liiketoiminta-alueet MacGregor, Kalmar ja Hiab tunnetaan johtavista lastin- ja kuormankäsittelyalan ratkaisuistaan ympäri maailman. Niiden maailmanlaajuiset verkostot toimivat lähellä asiakkaita, ja kattavat huoltopalvelut takaavat jatkuvan, luotettavan ja ympäristöystävällisen toiminnan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Cargotecin liikevaihto vuonna 2014 oli noin 3,4 miljardia euroa, ja konserni työllistää noin 11 000 henkilöä. Cargotecin B-sarjan osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä kaupankäyntitunnuksella CGCBV. www.cargotec.fi