Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Cargotec Oyj:n talousjohtaja Eeva Sipilä jättää yhtiön

CARGOTEC OYJ, PÖRSSITIEDOTE, 3. HELMIKUUTA 2016 KLO 14.30
 
Cargotec Oyj:n talousjohtaja Eeva Sipilä jättää yhtiön
 
Eeva Sipilä, Cargotecin talous- ja rahoitusjohtaja jättää yhtiön ja siirtyy Metso Oyj:n talous- ja rahoitusjohtajaksi.
 
Eeva Sipilä jatkaa nykyisessä tehtävässään ja Cargotecin johtoryhmän jäsenenä ennen siirtymistään uuteen tehtäväänsä heinäkuun 2016 loppuun mennessä. Hänen seuraajansa haku on käynnistetty.
 
"Haluan kiittää Eevaa hänen monista saavutuksistaan taloushallintomme organisaation ja kyvykkyyksien rakentamisessa kuluneen kahdeksan vuoden aikana. Toivotan hänelle menestystä uusissa tehtävissä" sanoo Mika Vehviläinen, Cargotecin toimitusjohtaja.
 
 
Lisätietoja lehdistölle:
Leena Lie, viestintäjohtaja, puh. 020 777 4483, leena.lie@cargotec.com
 
Lisätietoja sijoittajille:
Paula Liimatta, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 020 777 4084, paula.liimatta@cargotec.com
 
Cargotec muokkaa lastinkäsittelytoimialaa asiakkaidensa ja osakkeenomistajiensa eduksi. Cargotecin liiketoiminta-alueet MacGregor, Kalmar ja Hiab tunnetaan johtavista lastin- ja kuormankäsittelyalan ratkaisuistaan ympäri maailman. Niiden maailmanlaajuiset verkostot toimivat lähellä asiakkaita, ja kattavat huoltopalvelut takaavat jatkuvan, luotettavan ja ympäristöystävällisen toiminnan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Cargotecin liikevaihto vuonna 2014 oli noin 3,4 miljardia euroa, ja konserni työllistää noin 11 000 henkilöä. Cargotecin B-sarjan osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä kaupankäyntitunnuksella CGCBV. www.cargotec.fi