Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar toimittaa 41 terminaalitraktoria SPT Services Sdn Bhd:lle Malesiaan

CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 17.12.2018 KLO 14.00
 
Cargoteciin kuuluva Kalmar on allekirjoittanut sopimuksen 41 Kalmar TL2 -terminaalitraktorin toimittamisesta SPT Services Sdn Bhd:lle Malesiaan. Tilaus on kirjattu Cargotecin vuoden 2018 viimeisen neljänneksen tilauskantaan, ja toimitus tapahtuu joulukuussa 2018.
 
SPT Services Sdn Bhd on Johor Port Berhardin täysin omistama tytäryhtiö. Kalmar toimittaa 41 Kalmar TL2 -terminaalitraktoria Pengerang Johorissa sijaitsevalle Solid Product Jettylle (SPJ). Puoliperävaunut liikuttavat säiliöitä Solid Product Jettyn  laiturialueen ja RAPID:in varastojen välillä ja auttavat petrokemian lopputuotteiden, kuten polymeerien, kuljettamisessa lähinnä vientimarkkinoille.
 
"Satamaoperaattorina meidän on pysyttävä valppaina työterveyttä, turvallisuutta ja ympäristöä koskevien standardien noudattamisessa jokapäiväisessä toiminnassamme. Kalmar TL2 -terminaalitraktorit ovat teknisten vaatimustemme mukaisia. Ne ovat todistetusti turvallisia ja luotettavia vaativissa olosuhteissa. Lisäksi Kalmar Malesia on palvellut meitä hyvin. Siksi voimme luottaa, että saamme ammattitaitoista tukea laitteillemme Kalmarin koulutetulta henkilöstöltä. Kokonaisratkaisu tuo hyvän vastineen investoinnille," sanoo Shahrull Allam Shah bin Abdul Halim, SPT Services Sdn. Bhd:n johtaja ja Johor Port Berhardin toimitusjohtaja.
 
"Olemme ylpeitä voidessamme jatkaa taas yhden pitkäaikaisen asiakkaan tukemista liiketoimintatavoitteidensa saavuttamisessa. Haluamme kiittää SPT Services Sdn Bhd:ta siitä, että he valitsivat Kalmarin. Tämä tilaus vahvistaa uskoamme siitä, että tuotteemme ja sen turvallisuusominaisuudet ovat merkittävien satamien, logistiikkayhtiöiden ja teollisuusalojen ensisijainen valinta", sanoo Teo Yew Boon, Kalmarin Etelä- ja Kaakkois-Aasiasta vastaava johtaja. 
 
Kalmar TL2 -terminaalitraktorit tunnetaan monipuolisuudestaan ja korkeasta suoritustasostaan. Viime vuonna markkinoille tuotu, Kalmar Essential -sarjaan kuuluva Kalmar TL2 tarjoaa Kalmarin taattua korkeaa laatua ja luotettavuutta kustannustietoisille Aasian ja Tyynenmeren alueen asiakkaille. TL2 tuo asiakkaille ajan- ja rahansäästöä erityissuunnitellulla hydrauliikkajärjestelmällään, todistetusti kestävällä alustallaan, helppokäyttöisellä hytillään sekä alan parhailla huolto-ominaisuuksilla.
 
Lisätietoja lehdistölle:
 
Teo Yew Boon, Kalmarin Etelä- ja Kaakkois-Aasiasta vastaava johtaja, puh. +65 6597 3888, yewboon.teo@kalmarglobal.com
 
Maija Eklöf, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Kalmar, puh. 020 777 4096, maija.eklof@kalmarglobal.com
 
 
Kalmar tarjoaa markkinoiden kattavimman valikoiman lastinkäsittelyratkaisuja ja -palveluja satamiin, terminaaleihin, jakelukeskuksiin ja raskaan teollisuuden käyttöön. Kalmar on edelläkävijä terminaalien automatisoinnissa ja energiatehokkaassa konttien käsittelyssä. Joka neljäs kontti ympäri maailman siirretään Kalmar-ratkaisun avulla. Kalmarin laaja tuotevalikoima, maailmanlaajuinen palveluverkosto ja kyky integroida terminaalien eri prosessit saumattomasti toisiinsa tehostavat asiakkaan liiketoiminnan tuottavuutta kaikilla osa-alueilla. www.kalmarglobal.com 
 
Kalmar on osa Cargotecia. Cargotecin (Nasdaq Helsinki: kaupankäyntitunnus CGCBV) liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,2 miljardia euroa, ja konserni työllistää yli 11 000 henkilöä. www.cargotec.com