Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar toimittaa automaatti- ja manuaalikonttilukkeja Patrick Terminalsille Australiaan

 
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 3. HUHTIKUUTA 2019, KLO 10
 
Cargoteciin kuuluva Kalmar on saanut 12 diesel-sähkökäyttöisen konttilukin tilauksen Australian johtavalta satamaoperaattorilta Patrick Terminalsilta. Kahdeksan automaattisen Kalmar AutoStrad(TM) -konttilukin ja neljän manuaalisen konttilukin tilaus on kirjattu Cargotecin vuoden 2019 ensimmäisen neljänneksen tilauskantaan. Laitteet on tarkoitus toimittaa vuoden 2020 toisella neljänneksellä.

Patrick Terminals on Australian johtava satamaoperaattori, joka käsittelee vuosittain yli kolme miljoonaa TEU:ta. Yhtiöllä on neljä Australian edistyksellisimpiin kuuluvaa konttiterminaalia strategisesti tärkeissä satamissa: AutoStrad-terminaalit Brisbanessa ja Sydneyssä sekä East Swanson Dock Terminal Melbournessa ja Fremantle Container Terminal Länsi-Australiassa. 

Automaattisista konttilukeista neljä toimitetaan Brisbaneen ja neljä Sydneyyn, kun taas manuaaliset konttilukit toimitetaan Melbourneen. Uudet laitteet ovat osa asiakkaan uudistushanketta. Patrick Terminalsilla on entuudestaan jo yli 120 Kalmar-konttilukkia. 

Michael Jovicic, Chief Executive Officer, Patrick Terminals: "Toimintamme on jo vuosia nojannut Kalmarin innovatiivisiin ja luotettaviin konttilukkiratkaisuihin, jotka pitävät sekä automaatti- että manuaaliterminaalimme käynnissä turvallisesti ja tehokkaasti. Pohtiessamme konttilukkien uusimista oli selvää, että jatkaisimme pitkää yhteistyötämme Kalmarin kanssa."

Tero Kokko, johtaja automaatio- ja projektiliiketoiminta, Kalmar: "Menestyksekäs kumppanuutemme Patrick Terminalsin kanssa perustuu pitkään yhteistyöhön - konttilukkimme ovat muodostaneet asiakkaan terminaalien toiminnan selkärangan jo vuosia. Olemme päässeet pitkälle siitä, kun ensimmäinen Kalmar AutoStrad -terminaali aloitti toimintansa Patrickin Brisbanen-terminaalissa, ja on hienoa, että voimme jatkaa menestystarinaa uudella tilauksella."

Lisätietoja medialle:
 
Tero Kokko, johtaja, Automaatio- ja projektiliiketoiminta, Kalmar, puh. 020 777 5135, tero.kokko@kalmarglobal.com
 
Maija Eklöf, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Kalmar, puh. 020 777 4096, maija.eklof@kalmarglobal.com
 
Kalmar tarjoaa markkinoiden kattavimman valikoiman lastinkäsittelyratkaisuja ja -palveluja satamiin, terminaaleihin, jakelukeskuksiin ja raskaan teollisuuden käyttöön. Kalmar on edelläkävijä terminaalien automatisoinnissa ja energiatehokkaassa konttien käsittelyssä. Joka neljäs kontti ympäri maailman siirretään Kalmar-ratkaisun avulla. Kalmarin laaja tuotevalikoima, maailmanlaajuinen palveluverkosto ja kyky integroida terminaalien eri prosessit saumattomasti toisiinsa tehostavat asiakkaan liiketoiminnan tuottavuutta kaikilla osa-alueilla. www.kalmarglobal.com 
 
Kalmar on osa Cargotecia. Cargotecin (Nasdaq Helsinki: kaupankäyntitunnus CGCBV) liikevaihto vuonna 2018 oli noin 3,3 miljardia euroa, ja yhtiö työllistää noin 12 000 henkilöä. www.cargotec.com