Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kutsu tiedotustilaisuuteen Cargotecin strategian tulevista painopistealueista keskiviikkona 30. maaliskuuta

CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 29. MAALISKUUTA 2022 KLO 10.00 

Kutsu tiedotustilaisuuteen Cargotecin strategian tulevista painopistealueista keskiviikkona 30. maaliskuuta

Cargotec järjestää analyytikoille, sijoittajille ja medialle virtuaalisen tiedotustilaisuuden keskiviikkona 30. maaliskuuta 2022 kello 10.00.

Tilaisuudessa käsitellään Cargotecin strategian tulevia painopistealueita. Cargotec ja Konecranes ilmoittivat aiemmin tänään, että Yhdistyneen Kuningaskunnan kilpailuviranomainen CMA estää Cargotecin ja Konecranesin välisen suunnitellun sulautumisen, ja että yhtiöt peruuttavat suunnitellun yhdistymisensä.

Tilaisuuteen kuuluu esitys, jonka jälkeen voi esittää kysymyksiä. Kysymyksiin ovat vastaamassa toimitusjohtaja Mika Vehviläinen ja talous- ja rahoitusjohtaja Mikko Puolakka. Tilaisuuden ja esitysmateriaalien kieli on englanti. 

Tilaisuutta voi seurata osoitteessa https://cargotec.videosync.fi/2022-march-webcast 

Tilaisuuteen voi osallistua myös soittamalla numeroon 09 81710310 ja esittämällä tunnuksen 33455391#. 

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja esitysmateriaalit ovat saatavilla Cargotecin verkkosivuilla ennen tilaisuuden alkua. Tilaisuus nauhoitetaan, ja tallenne on saatavilla Cargotecin verkkosivuilla myöhemmin samana päivänä.

Cargotec Oyj

Lisätietoja: 
Carina Geber-Teir, viestintäjohtaja, puh. 020 777 4105
Aki Vesikallio, sijoittajasuhdepäällikkö, puh. 040 729 1670

Cargotecin (Nasdaq Helsinki: CGCBV) johtavat lastin- ja kuormankäsittelyn ratkaisut lisäävät älykkyyttä tavaravirtoihin ja sujuvoittavat arkea. Cargotecin liiketoiminta-alueet Kalmar, Hiab ja MacGregor ovat alojensa edelläkävijöitä. Niiden ainutlaatuinen asema satamissa, merillä ja maanteillä takaa maailmanlaajuisten tavaravirtojen optimoinnin, ja ne luovat asiakkailleen kestävää arvoa. Cargotec on allekirjoittanut YK:n Global Compact -aloitteen 1,5 asteen ilmastositoumuksen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli noin 3,3 miljardia euroa, ja se työllistää noin 11 000 henkilöä. www.cargotec.fi