Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Johtava italialainen logistiikkapalveluntarjoaja valitsi Kalmarin keskiraskaat ja raskaat haarukkatrukit

CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 28. KESÄKUUTA 2023 KLO 10 

Cargoteciin kuuluva Kalmar on saanut suuren tilauksen 13 haarukkatrukin toimituksesta johtavalle italialaiselle logistiikka- ja laitevuokrauspalvelujen tarjoajalle vaativaan teräksenkäsittelyyn. Sopimus sisältää option neljään lisälaitteeseen. Tilaus kirjattiin Cargotecin vuoden 2023 toisen neljänneksen tilauskantaan. Koneet on tarkoitus toimittaa vuoden 2024 ensimmäisen ja toisen neljänneksen aikana.  

Asiakas on Kalmarin pitkäaikainen kumppani ja yksi yhtiön pitkäaikaisimmista asiakkaista Italiassa, jolla on käytössään erilaisia Kalmarin haarukkatrukkimalleja.

Marco Tosi, maajohtaja, Kalmar Italia: ”Italian tiimimme on rakentanut vahvat suhteet paikallisiin asiakkaisiimme, jotka arvostavat Kalmarin laitteiden erinomaista luotettavuutta erityisesti vaativissa sovelluksissa, kuten teräksenkäsittelyssä. Olemme iloisia voidessamme tukea asiakkaitamme heidän kalustonsa uudistamishankkeissa.   

Lisätietoja lehdistölle:

Peter Olsson, Head of Global Sales, Counter Balanced, Kalmar, puh. +46 0722 425581, peter.olsson@kalmarglobal.com

Maija Eklöf, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Kalmar, puh: 020 777 4096, maija.eklof@kalmarglobal.com

Kalmar on satamien, terminaalien, jakelukeskusten ja raskaan teollisuuden kestävien lastinkäsittelyratkaisujen globaali markkinajohtaja. Laajan sähkötoimisten tuotteiden valikoimamme ja maailmanlaajuisen palveluverkostomme ansiosta voimme auttaa asiakkaitamme tekemään toiminnastaan entistäkin turvallisempaa, ekotehokkaampaa ja tuottavampaa. Yhteistyössä kehitettävät innovatiiviset ratkaisut muokkaavat alamme tulevaisuutta asiakkaidemme eduksi. www.kalmarglobal.com

Kalmar on osa Cargotec-konsernia. Cargotecin (Nasdaq Helsinki: kaupankäyntitunnus CGCBV) liikevaihto vuonna 2022 oli noin 4,1 miljardia euroa, ja konserni työllistää noin 11 500 henkilöä. www.cargotec.com