Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Cargotec Finland Oy, Kalmar (“Kalmar”)
Ruskontie 55
33720 Tampere
Suomi
Puh. +358 20 777 4000


 2. Rekisteriasioista vastaava tai yhteyshenkilö

Kalmar Marketing and Communications
Maija Eklöf
Puh. 020 777 4000  

 

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käyttäjien henkilötietoja käsitellään seuraavissa tarkoituksissa:
i) www.kalmarglobal.com-sivuston palveluiden sekä niihin liittyvien asiakkaille tarkoitettujen tuotteiden kehittäminen ja hallinta;
ii) asiakassuhteen kehittäminen ja hallinta;
iii) suoramarkkinointi ja tietolouhinta sekä niihin liittyvät toimet, kuten asiakastietojen profilointi edellä mainittuihin tarkoituksiin Kalmarin, sen kumppaneiden ja tytäryhtiöiden tarpeisiin;
v) Kalmarin rekrytointiin liittyvien toimien hallintaan sekä organisaation maailmanlaajuisiin suunnittelutarkoituksiin työnhakijoiden tietoihin liittyen.


4. Henkilörekisterin sisältämät tiedot

Kalmar voi tallentaa henkilörekisteriin Sivuston käyttäjien nimenomaisesti ilmoittamia tietoja, kuten nimiä, henkilötunnuksia, vuosikokouksen osallistujien osakkeenomistustietoja, asiakkaiden väestötieteellisiä tietoja, tilaustietoja ja asiakkaiden pyyntöjä. Sivuston käyttäjät ovat pääasiassa Kalmarin asiakkaita ja työnhakijoita.


 5. Henkilötietojen siirto Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Henkilötietoja voidaan siirtää tahoille, jotka kuuluvat Kalmariin ja Cargotec-konserniin, sen kumppaneihin, tytäryhtiöihin ja alihankkijoihin kohdassa 3 lueteltuihin tarkoituksiin tai asiakkaiden pyyntöjen toteuttamiseen. Kyseisiin siirtoihin voi sisältyä siirtoja Euroopan talousalueen tai sen maan ulkopuolelle, jossa ilmoitit Kalmarille henkilötietosi.


 6. Henkilörekisterin suojaamisen periaatteet

Henkilörekisteri on suojattu salasanoilla ja Cargotec-konsernin, sen kumppaneiden, tytäryhtiöiden ja alihankkijoiden tietojärjestelmiin liittyvillä tietosuojamenetelmillä, kuten palomuureilla. Henkilötunnuksia käsiteltäessä yhteys käyttäjän selaimen ja palvelimen välillä on salattu SSL-tekniikalla. Ainoastaan ennalta nimetyillä Kalmarin, sen kumppaneiden, tytäryhtiöiden ja alihankkijoiden työntekijöillä on pääsy henkilörekisterin sisältämiin henkilötietoihin.