Home icon Kalmar etusivu / Työmahdollisuudet / Tutustu henkilöstöömme / Luke Liu
Share: KALMAR.HE27.82

Liityin Kalmar-perheeseen vuonna 2020, kun etsin uusia haasteita urallani

Minut kutsuttiin Suomeen perehdytykseen, ja pohjoiseurooppalaiseen työskentelytyyliin tutustuminen on todella laajentanut tietämystäni eri kulttuureista ja lähestymistavoista. Kun olen tutustunut kollegoihini eri puolilla maailmaa, olen saanut enemmän vastuuta eri projekteissa, osallistunut enemmän tuotekehitykseen ja kehittynyt ammatillisesti todella paljon.

On valtava voimavara kaikille työntekijöille, että ylin johto on sitoutunut kehittämään työntekijöitä ja antaa heille vastuuta, jota ammatillinen kasvu vaatii. Olen vilpittömän kiitollinen siitä, kuinka ihmisiä arvostetaan täällä ja kaikki nähdään tasa-arvoisina asemasta riippumatta.

Kalmarilla voit auttaa ympäristöä 

Koneinsinöörinä olen ollut alusta alkaen tekemisissä yrityksen ytimen – tuotteiden ja toimitusketjun – kanssa ja olen saanut osallistua muutokseen polttomoottoreista akkukäyttöisiin tuotteisiin. Vastuullisuus on ollut Kalmarin ydinprosessien keskiössä jo hyvän aikaa, ja nykyään se on entistä tärkeämpää myös asiakkaillemme. On äärimmäisen tärkeää kuunnella asiakkaita, koska heiltä saamme tietoa innovatiivisten ratkaisujen ja prosessiemme ympäristöystävällisyyden kehittämiseen. Kalmarilla voit tehdä hyvää ja muuttaa maailmaa.

Myös yrityksen kulttuurilla ja kannustavalla ilmapiirillä on ollut valtava positiivinen vaikutus elämääni. Olen omaksunut eurooppalaisen elämäntyylin ja alkanut esimerkiksi harrastaa enemmän. Uusi, myönteisempi asenteeni on auttanut minua kasvamaan ihmisenä ja nauttimaan elämästä enemmän, myös työaikana.

Luovuus avaa monia mahdollisuuksia

Me Kalmarilla etsimme jatkuvasti uusia sähköistykseen ja automaatioon liittyviä ideoita ja ratkaisuja. Henkilöstöltä kysytään ideoita, ja työntekijät saavat tehdä ehdotuksia myös oma-aloitteisesti. Uskon, että siksi Kalmar tarjoaa niin paljon mahdollisuuksia uusille kyvyille. Työskentelen Kiinassa, mutta voin keskustella asioista työtovereideni kanssa kaikkialla maailmassa. Me olemme yksi globaali tiimi, jossa kaikilla on mahdollisuus käyttää luovuuttaan ja jakaa ajatuksiaan.

Luken vinkit uusille työntekijöille

Kalmarilla tarvitaan tiimityötä ja yhteistyötaitoja, mutta se on ajattelutapa, jonka jokainen voi omaksua. Älä pelkää kysyä: ihmiset ovat aina valmiita auttamaan, ja vastaus löytyy varmasti jostakin liiketoiminnostamme jostakin päin maailmaa.