Home icon Kalmar etusivu / Automaatio / SmartPort prosessiautomaatio
Share: KALMAR.HE27.82

Kalmar SmartPort -prosessiautomaatio: Optimoi konttien käsittely reaaliaikaisella seurannalla, parannetulla turvallisuudella ja säädösten noudattamisella.

Tee seuraavasta siirrostasi älykäs. 

Kalmar SmartPort on joukko prosessiautomaatiomoduuleja, jotka voidaan ottaa käyttöön terminaalissasi auttamaan konttien siirtämisessä tehokkaammin ja paikallisten määräysten mukaisesti.

Kalmar SmartPort auttaa sinua seuraamaan, reitittämään ja hallitsemaan kontteja portilta laituriin: optimoi operatiivisen tuottavuuden, parantaa turvallisuutta ja nostaa sekä laitteiden että henkilöstön käyttöastetta. 

 

Katso SmartPort webinaari

Opi tehostamaan terminaalin tehokkuutta prosessiautomaatiolla.

Miksi automatisoida prosessit?

Kalmar SmartPort voi auttaa säästämään aikaa ja vähentämään kustannuksia, parantamaan turvallisuutta ja noudattamaan paikallisia määräyksiä. Näin se tapahtuu:

Säästä aikaa ja vähennä kustannuksia

Kalmar SmartPort voi näyttää tarkalleen, missä jokainen kontti, kuorma-auto tai nostolaitteisto on milloin tahansa, jolloin voit optimoida konttien virtauksen pihallasi ilman, että yksikään niistä katoaa. Voit:

  • Säästää aikaa ja vähentää kustannuksia virtaviivaistamalla prosesseja
  • Tietää tarkalleen, missä jokainen kontti, kuorma-auto tai nostolaitteisto on milloin tahansa, jolloin voit optimoida konttien virtauksen pihallasi ilman, että yksikään niistä katoaa.

Paranna turvallisuutta

Kalmar SmartPort varmistaa, että tiedät, missä jokainen kontti on milloin tahansa, auttaen varmistamaan, että kontteja ei siirretä tai käsitellä ilman lupaa: vähentäen luvatonta pääsyä tai konttien sisällön peukalointia. Voit:

  • Seurata jokaista pihaasi tulevaa konttia ja sen poistumista
  • Seurata laitteiden ja kuorma-autojen liikkeitä reaaliajassa, jotta näet, poikkeaako jokin hyväksytystä reitistä ja pitää kirjaa kaikista liikkeistä
  • Nähdä luvattomat liikkeet tai konttien peukaloinnit.

Noudata paikallisia määräyksiä

Kalmar SmartPort mahdollistaa jokaisen pihaasi saapuvan tai sieltä lähtevän kuorma-auton ja kontin seurannan, mikä auttaa sinua noudattamaan paikallisen hallituksen tai satamaviranomaisten vaatimuksia ilman, että sinun tarvitsee suunnitella pihaasi kokonaan uudelleen. Voit:

  • Seurata kaikkia pihaasi saapuvia ja lähteviä kuorma-autoja ja niiden lasteja, kuten yhä useammat satamaviranomaiset vaativat.

Valikoima SmartPort-prosessiautomaatiomoduuleja valittavaksi

Kalmar SmartPort tarjoaa joukon moduuleja ja yhden sovelluksen, jotka voivat auttaa parantamaan toimintojesi tehokkuutta ja turvallisuutta sekä tarjoamaan paremman näkyvyyden siihen, mitä pihallasi tai terminaalissasi tapahtuu. Sinun tarvitsee vain valita, mitkä moduulit ovat oikeat yrityksellesi:

SmartTruck - tunnistaa automaattisesti maantiekuorma-autot ja seuraa niiden liikkeitä terminaalissa joko RFID-teknologian tai sovelluksen avulla, jonka maantiekuorma-autojen kuljettajat voivat ladata.

SmartStack - raportoi automaattisesti jokaisen kontin sijainnin pinossa.

SmartLift - tarjoaa automatisoidun nostoaikataulun nosturin kuljettajille, jotta he tietävät, mitä konttia siirtää seuraavaksi.

SmartPath - antaa ohjeita kuorma-auton kuljettajille siitä, mihin pinoon lasti tulisi siirtää tai mistä se tulisi noutaa.

SmartQuay - rekisteröi konttien tunnisteet automaattisesti, kun ne puretaan laivasta ja tallentaa mahdolliset konttiin syntyvät vauriot.

SmartTrack - tarjoaa laajennetun toiminnallisuuden SmartMapille ja SmartScreenille mahdollistaen junan mallintamisen aina yksittäiseen vaunuun tai konttiin asti varastoalueellasi.

SmartMap - reaaliaikainen ja historiallinen visualisointi laitteiden sijainnista ja konttien reitityksestä varastoalueellasi.

SmartScreen - näyttää automaattisesti työluettelon nosturinkuljettajalle ja vahvistaa, kun kontti on nostettu tai sijoitettu.

SmartLane - tunnistaa kaikki kuorma-autot ja kontit niiden saapuessa tai poistuessa varastoalueeltasi.

 

Vieraile virtuaalisessa näyttelyhuoneessamme täällä >>

 

Itsenäinen SmartTruck-sovellus mobiililaitteille

SmartTruck-sovellus toimii matkapuhelimella ja tarjoaa reaaliaikaista ulkoista näkyvyyttä kuorma-autoihin RFID-tunnisteiden avulla. Sovellus mahdollistaa saumattoman kommunikoinnin jokaisen kuorma-auton kuljettajan kanssa parantaen konttien liikkumista alueellasi, lyhentäen kääntymisaikoja ja auttaen nosturinkuljettajia työskentelemään tehokkaammin.

 

Lisäksi reaaliaikainen laitetieto

Kalmar SmartPortin lisäksi saatat haluta harkita Kalmar Insightia, joka tarjoaa reaaliaikaista operatiivista tietoa koko laitteistostasi. Tämä antaa välittömän käsityksen mahdollisista suorituskykyongelmista, jotta voit välittömästi optimoida laitteistosi vastaamaan operatiivisia KPI-tavoitteitasi.

 

Yhteensopiva useimpien laitetyyppien kanssa:

Tässä taulukossa on nopea yleiskatsaus siihen, mitkä SmartPort-moduulit soveltuvat mihinkin laitetyyppiin. SmartPortia voidaan käyttää myös muiden valmistajien vastaaville laitetyypeille.

Kalmar SmartPort. Tee seuraavasta siirrostasi älykäs. 

Usein kysytyt kysymykset

Voinko käyttää Kalmar SmartPort -järjestelmää manuaalisesti operoitujen kontinkäsittelylaitteiden kanssa?

Kalmar SmartPort on ihanteellinen yhteistyöhön manuaalisesti operoitujen laitteiden kanssa. Saatat tarvita lisälaitteistoa ja/tai ohjelmistoa riippuen siitä, minkä moduulin kanssa olet kiinnostunut työskentelemään.

Toimiiko Kalmar SmartPort minkä tahansa laitevalmistajan laitteiden kanssa?

Kalmar SmartPort on suunniteltu toimimaan minkä tahansa valmistajan kontinkäsittelylaitteiden kanssa tarvittavan lisälaite- tai -ohjelmistokomponentin avulla.

Kuinka päästä alkuun Kalmar SmartPortin kanssa - tarvitseeko asentaa laitteistoa tai ohjelmistoa?

Tarvittavista moduuleista riippuen saatat tarvita lisäksi ohjelmistoja tai laitteistoa asennettavaksi. Neuvomme ja opastamme sinua kaikissa mahdollisissa päivitystarpeissa.

Voinko lisätä toiminnallisuuksia ajan mittaan?

Kyllä, voit lisätä toiminnallisuuksia ajan mittaan lisäämällä ohjelmistolisensointeja. Se vaatii myös konfiguraatiopäivityksiä.

Voiko Kalmar SmartPort integroitua sisäiseen TOS-järjestelmääni?

Kalmar SmartPort voidaan helposti liittää TOS-järjestelmääsi standardien API-liittymien avulla. Monet asiakkaat ovat voineet laajentaa olemassa olevan TOS-järjestelmänsä elinkaarta lisäämällä kriittisiä uusia toimintoja SmartPort-sovelluksilla, kuten SmartScreenilla, SmartStackilla ja SmartMapilla.