Home icon Kalmar etusivu / Varaosat & Huolto / Terminaalien suunnittelupalvelut
Share: KALMAR.HE27.82

Terminaalien suunnittelupalvelut

Vakaa perusta tulevaisuuden hankkeille 

Uuden terminaalin rakentaminen, toimintatilan muuttaminen tai nykyisten toimintojen uudistaminen on vaativa ja riskialtis tehtävä. Siksi toteutukseen kannattaa valita osaava ja kokenut kumppani. Kalmarin on toteuttanut viimeisten 15 vuoden aikana jo yli 250 kansainvälistä terminaalisuunnitteluhanketta. Kalmarin täyden valikoiman suunnittelupalveluiden avulla saavutat tavoitteesi ja kasvatat terminaalisi kapasiteettia sekä tavaravirtoja. Täyden palvelun suunnittelutiimimme auttaa sinua luomaan vakaan perustan tulevaisuuden hankkeille.

Varmista oikean suunnitelman valinta

Kalmarin suunnittelupalvelutiimi esittelee asiakkaalle useita terminaalin vaatimusten mukaisia vaihtoehtoisia suunnitteluratkaisuja. Tiimimme auttaa sinua terminaalin pohjapiirustuksen laatimisessa ja tekee täydelliset toimintaa ja liiketoimintamallia koskevat kannattavuuslaskelmat. Suunnitelman toimivuuden voit tarkastaa erilaisten simulaatioiden avulla. Varmistamme yhdessä, että lopullinen suunnitelma täyttää sijoituskriteerisi ja on paras ratkaisu yrityksesi nykyisiä ja tulevia toimintatarpeita ajatellen.

Tutki vaihtoehtoja

Laajan uudelleenkehityshankkeen aikana sinun on tutkittava kaikkia terminaaliasettelun suunnitteluvaihtoehtoja terminaalin jalanjäljen määrittämiseksi ennen kuin voit päättää, mikä suunnitelmista vastaa parhaiten liiketoimintatavoitteitasi. Voit käydä vaihtoehtoja läpi yhdessä Kalmarin tiimin kanssa, joka valmistelee kustakin vaihtoehdosta korkealaatuisen suunnitelman. Jokainen suunnitelma sisältää laskennallisen arvion terminaalin kapasiteetista, mikä helpottaa päätöksentekoasi.

Määritä oikea suunnitelma

Haluamasi suunnitelman päättäminen on vasta alkusoittoa. On myös erittäin tärkeää varmistaa, että suunnitelma saavuttaa taloudelliset tavoitteensa. Kun olet valinnut haluamasi suunnitelman, Kalmarin tiimi auttaa sinua tarkastelemaan sitä yksityiskohtaisemmin ja luo sinulle korkealaatuisen projektisuunnitelman. Suunnitelma sisältää yksityiskohtaisemmat terminaalin kapasiteettilaskelmat ja kaluston kokoarviot. Näiden tietojen pohjalta voidaan kehittää täydellinen liiketoimintamalli kannattavuuslaskelmineen sekä ylimmän tason CAPEX-, OPEX- ja ROI-analyyseineen. Saat kaikki tarvitsemasi tiedot edetäksesi päätöksentekoprosessissa.

Simuloi suunnitelmaa

Kun haluttu terminaalisuunnitelma on valittu ja talouteen liittyvät numerot ovat kohdillaan, Kalmarin tiimi valmistaa suunnitelmasta simulaation, jonka avulla voit mallintaa suunnitelman toiminnallisuutta todellisuudessa. Interaktiivisen 3D-mallin avulla voit simuloida todellisia tilanteita ja suorittaa stressitestejä varmistaaksesi ennen suunnitelman käyttöönottoa, että se täyttää kaikki vaatimuksesi. 3D-simulaatiomallin avulla voit myös luoda helposti 3D-videoita. Videoiden avulla hankkeen toimintaa voidaan mallintaa lopullisessa muodossaan sidosryhmille ennen hankkeen käynnistämistä paikan päällä.