Home icon Kalmar etusivu / Työmahdollisuudet / Miksi Kalmar on hyvä työpaikka / Hyvinvointi & Työturvallisuus
Share: KALMAR.HE27.82

Hyvinvointi

Me Kalmarilla pidämme työntekijöidemme hyvinvointia erittäin tärkeänä. Kyse ei ole vain tiimin suorituskyvyn parantamisesta ja yrityksen menestyksen edistämisestä, vaan myös aidosta välittämisestä.

Haluamme luoda sellaisen työympäristön, jossa työntekijämme voivat kukoistaa ja voida hyvin. Ymmärrämme, että kun he voivat hyvin, he tekevät erinomaista työtä. Esihenkilöillämme on työhyvinvoinnissa keskeinen rooli. Sitoutumisemme hyvinvointiin alkaa johtajuudesta: olemme panostaneet esihenkilöiden koulutukseen kehittääksemme tiimejä, joissa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Selkeät tavoitteet ja vahvat tukijärjestelmät varmistavat, että jokainen voi loistaa tehtävissään.

Uskomme myös tiimiemme kuuntelemiseen ja työpaikkamme jatkuvaan parantamiseen. Säännölliset sitoutumiskyselyt auttavat meitä keräämään palautetta ja tekemään tarvittavia muutoksia, jotta voimme tukea työntekijöitämme paremmin.

Kannustamme yhteistyöhön ja henkilökohtaisiin tapaamisiin tuottavuuden, innovoinnin ja inklusiivisuuden edistämiseksi. Tunnustamme kuitenkin myös joustavuuden merkityksen. Vaikka päätoimistomme toimii tukikohtanamme, ymmärrämme, että tiimiemme hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kannalta on olennaista, että he voivat löytää oikean tasapainon etätyön ja toimistoyhteistyön välillä. Edistämme työ- ja yksityiselämän tasapainoa ja tarjoamme resursseja henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Henkilöstömme on liiketoimintamme ydin, ja heidän terveytensä ja turvallisuutensa ovat aina etusijalla.

Työturvallisuuden varmistaminen

 
Me Kalmarilla haluamme varmistaa, että jokainen työpäivä on turvallinen. Olemme sitoutuneet suojelemaan työntekijöitämme ja urakoitsijoitamme kaikilta riskeiltä Kalmarin tiloissa ja kalustoamme käyttössä. Haluamme olla ennakoivia turvallisuuden suhteen. Aina kun turvallisuusongelma ilmenee, puutumme siihen välittömästi ja kannustamme työntekijöitämme tekemään samoin. Asetamme myös oppimisen ja jakamisen etusijalle: tarjoamme koulutusta turvallisista käytännöistä ja turvallisuusvaatimuksista, ja tarkastelemme vaaratilanteita ymmärtääksemme niitä ja parantaaksemme toimintaamme. Julkaisemme 3-4 kertaa vuodessa uutiskirjeen, joka koostuu ajankohtaisista eri turvallisuusteemoista.