Home icon Kalmar etusivu / Työmahdollisuudet / Opiskelijat & vastavalmistuneet
Share: KALMAR.HE27.82

Haluaisitko aloittaa urasi kansainvälisessä yrityksessä, joka todella arvostaa työntekijöitään?

Me Kalmarilla ymmärrämme, miten tärkeää on edistää nuorten kehitystä ja tukea heidän kasvuaan, jotta he voivat hankkia tulevaisuuden työelämään tarvittavia taitoja. Tarjoamme mielenkiintoisia työpaikkoja lupaaville nuorille lahjakkuuksille, jotka ovat urapolkunsa alussa. Kalmarilla sinulle annetaan oikeita työtehtäviä heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Saat tuntea itsesi voimaantuneeksi, koska luotamme harjoittelijoihimme heidän kykyihinsä ottaa vastuuta ja saada asiat tehtyä.

Arvostamme suuresti tuoreita näkökulmia ja innovatiivisia ideoita, minkä vuoksi tarjoamme opiskelijoille ja vastavalmistuneille kesätöitä, harjoittelupaikkoja sekä muita aloituspaikkoja. Tarjoamme työpaikkoja sekä tukitoiminnoissa että ydinliiketoiminnoissa, ja toivotamme tervetulleiksi hakijoita erilaisista akateemisista taustoista. Uskomme, että nuorten ammattilaisten monipuoliset taidot ja näkemykset ovat olennaisen tärkeitä muutosprosessillemme, sillä ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden ymmärtää, miten tulevaisuuden työvoima näkee työelämän.

Kesätyöt

Kesäharjoittelijat ovat olennainen osa yrityskulttuuriamme. Kesäharjoittelut ovat tärkein kanavamme palkata kukoistavia lahjakkuuksia. Tarjoamme joka vuosi lukuisia mahdollisuuksia nuorille ammattilaisille kesätyöpaikkojen kautta. Toisinaan meillä on myös yksittäisiä harjoittelupaikkoja eri puolilla maailmaa sijaitsevissa Kalmarin toimipisteissä. Kalmarin kesäharjoittelijana saat mahdollisuuden hyödyntää opinnoissasi oppimia taitoja. Samalla pääset kehittämään uusia verkostoja sekä ammattilaisten, että myös muiden harjoittelijoiden kanssa maailmanlaajuisesti.

Opinnäytetyöt

Tarjoamme toisinaan aiheita opinnäytetöille. Seuraa työpaikkailmoituksiamme aktiivisesti, ettei työpaikka tai opinnäytetyön aihe jää huomaamatta.

 

Katso kaikki avoimet työpaikat