Home icon Kalmar etusivu / Työmahdollisuudet / Miksi Kalmar on hyvä työpaikka / Henkilökohtainen kehitys
Share: KALMAR.HE27.82

Kalmarin visio on selkeä: haluamme olla kestävän materiaalinkäsittelylaitteiden ja -palvelujen edelläkävijä. Tämän vision saavuttamiseksi tiedämme, että tarvitsemme muutakin kuin vain tavoitteita. Tarvitsemme ihmisiä, joilla on oikeat taidot, valmiudet ja tarmokkuus.

Me Kalmarilla uskomme kasvun edistämiseen monien eri muotojen kautta. Olipa kyse sitten työpaikalla saaduista kokemuksista, sosiaalisesta kanssakäymisestä tai virallisesta koulutuksesta, olemme sitoutuneet kehittymiseesi. Osana oppimisfilosofiaamme pyrimme myös tarjoamaan työntekijöillemme mahdollisuuksia sisäisiin siirtoihin, työnkiertoon sekä osallistumista vaativiin projekteihin ja tehtäviin. Uskomme, että kehitys lähtee aina yksilön omasta halusta kehittyä. Siksi asetamme etusijalle säännölliset kehityskeskustelut ja varmistamme, että uratoiveitasi ei vain kuunnella vaan myös tuetaan aktiivisesti.

Näemme johtajamme valmentajina, jotka tukevat potentiaaliasi ja ohjaavat sinua kohti menestystä yrityksessä. Mitä tulee viralliseen koulutukseen, kattava verkko-oppimisalustamme tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ja antaa sinulle tarvittavat työkalut, jotta voit menestyä.

Kalmarilla saat monipuoliset taidot ja kannustusta urallasi etenemiseen.