Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaitteet, 80-100

Uusi 8-10 tonnin tyhjien konttien käsittelylaitteiden Essential-mallistomme on rakennettu käytössä testatulle G-sukupolven alustalle. Laitteet tarjoavat Kalmar-laatua erittäin edulliseen hintaan. Saatavilla on kolme eri laitetta, joiden nostokapasiteetit vaihtelevat 8–10 tonnin välillä.

Tehokkaat voimansiirtoyhdistelmämme vähentävät polttoaineenkulutusta ja päästöjä jopa 10 prosentilla.

G-sukupolven alusta

Essential-mallistomme pohjautuu testattuun G-sukupolven alustaan, jolle olemme rakentaneet jo yli 10 000 konttikurotinta. Helppokäyttöisessä mallistossa on yhdenmukaiset sähkö-, ohjaus- ja vianmääritysjärjestelmät.

Helpompi huolto ja kunnossapito

Helppopääsyiset huoltokohteet ja pitkät huoltovälit nopeuttavat ja helpottavat huoltotoimia sekä parantavat laitteiston käyttöastetta.

Uusi Essential-ohjaamo

Uudessa, ergonomisessa Essential-ohjaamossa kaikki hallintalaitteet ovat kätevästi kuljettajan ulottuvilla. Monipuoliset ohjaussauvat parantavat käyttöturvallisuutta ja helpottavat ohjausta – kaikkia liikkeitä hallitaan samasta paikasta. Ohjaamo voidaan asentaa kiinteästi tai kiskoille, jolloin se on hydraulisesti liikuteltavissa käytön aikana.

Turvallisemmat koneet

Kuljettajien turvallisuus on aina etusijalla. Siksi laitteissamme on vakiovarusteina enemmän turvallisuustoimintoja kuin kilpailijoillamme. Työntekijöiden turvallisuutta voi parantaa entisestään takakameralla, LED-lisävaloilla ja nopeudenrajoittimella.

Päivitä raskaampaan

Haastavia työolosuhteita varten Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaitteet voidaan varustaa raskaaseen käyttöön suunnitelluilla ohjaus- ja vetoakseleilla sekä nostoketjuilla. Raskaat akselit parantavat koneen vakautta, kun se nostaa kuormia pinon päälle, mikä parantaa sekä kuljettajan että sivullisten turvallisuutta.

Kallistuvat mastot

Kaikkien tyhjien konttien käsittelylaitteiden mastot kallistuvat +/-3 astetta sekä eteen- että taaksepäin. Taaksepäin kallistus auttaa kuorman vakauttamisessa liikkeen aikana ja helpottaa kontin nostamista pinosta. Eteenpäin kallistus puolestaan tekee kontin sijoittamisesta pinoon tai perävaunuun huomattavasti helpompaa ja turvallisempaa. Kaksi lisävarusteena saatavilla olevaa kallistuspakettia mahdollistavat erilaiset kallistuskulmat.

Jopa 10 % pienempi polttoaineenkulutus

Uusimman sukupolven tehokkaiden moottorien ja parannetun DANA TE 14300 3+3 -vaihteiston yhdistelmistä on valittavissa useita voimansiirtovaihtoehtoja, jotka pienentävät polttoaineenkulutusta jopa 10 prosentilla tehosta tinkimättä.  Moottorit on saatavilla Tier 3- ja Tier 4F -päästövaatimukset täyttävinä versioina.

Sujuvammin ja tehokkaammin

Kaikissa Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaitteissa on kuorman tunnistava hydraulijärjestelmä, joka punnitsee käsiteltävän kontin ja käyttää sen nostamiseen juuri oikeaa tehoa.

Tehoa tarpeen mukaan

Kalmarin power on demand -järjestelmä tarjoaa lisätehoa napin painalluksella, kun työt on saatava nopeammin valmiiksi.

Turvallisemmat ja nopeammat huollot

Alan pisimpien huoltovälien sekä turvallisten ja helppopääsyisten huoltokohteiden ansiosta kunnossapitotoimet onnistuvat nopeasti ja turvallisesti, mikä säästää sekä aikaa että rahaa.

Ergonominen muotoilu

Ergonominen Essential-ohjaamo parantaa kuljettajan työmukavuutta ja ohjauksen tarkkuutta. Säädettävän ohjauspyörän ja istuimen ansiosta vakiovarusteena toimitettavat ohjausvivut tai lisävarusteena saatavilla olevat ohjaussauvat ovat aina kätevästi kuljettajan ulottuvilla.

Mukavampi työympäristö

Uudessa Essential-ohjaamossa on uudenlainen ilmastointijärjestelmä. Sen tehokkaat tuulettimet poistavat tiivistyneen kosteuden nopeasti, ja ilmastointi varmistaa kuljettajalle miellyttävät työolosuhteet.

Yhteinen alusta

Standardoitu alusta tuo monia etuja. Kaikissa malliston laitteissa on yhdenmukainen ohjauspaneeli, samat sähkövarusteet ja vikakoodit sekä samanlaiset liitännät. Myös varaosahuolto helpottuu, kun samat osat sopivat moneen koneeseen. Essential-mallisto tekee koneidesi käytöstä helpompaa.

Kattavat turvaominaisuudet vakiona

Essential-malliston vakioturvaominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi luistamattomat pinnat ja kaksi hätäpoistumistietä. LED-valot ovat vakiovarusteita. Sähkötoiminen käsijarru kytkeytyy automaattisesti moottorin sammuessa, ja ylikuormituksen hallintajärjestelmä varoittaa kuljettajaa, jos asetetut rajat ylittyvät.

Älykkäämpää työtä

Uudet laitteemme ovat entistä älykkäämpiä ja pystyvät jakamaan enemmän dataa ulkoisten lähteiden kanssa. Kun laite kytketään Kalmar SmartFleet -sovellukseen, voit seurata ja optimoida sen toimintaa. Koneet on mahdollista yhdistää myös muihin ulkoisiin järjestelmiin.

Tekniset tiedot Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaitteiden (80-100) tekniset tiedot
Nostokapasiteetti (kg)
8 000–10 000
Kuorman keskipiste (mm)
1 210
Akseliväli (mm)
4 550
Moottori
Volvo tai Cummins
Voimansiirto
DANA TE 14300 3+3
Ohjaamovaihtoehdot
Essential-ohjaamo, vakiomalli tai korkea malli
Tekniset tiedot Essential-malliston tyhjien konttien käsittelylaitteiden (80-100) tekniset tiedot
Moottori
Volvo tai Cummins
Voimansiirto
DANA TE 14300 3+3
Ohjaamovaihtoehdot
Essential-ohjaamo, vakiomalli tai korkea malli