Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Essential-konttikurotin

Uudet 45–57 tonnin konttikurottimemme on rakennettu Kalmarin hyväksi todistetulle G-sukupolven alustalle. Hinnaltaan erittäin kilpailukykyiset koneet ovat taattua Kalmar-laatua. Saatavilla on kolme toisen ja kolmannen rivin nostokapasiteetiltaan vaihtelevaa konttikurotinmallia. Lisäksi teolliseen käyttöön tarkoitettu laitteemme pystyy nostamaan koukulla jopa 57 tonnin kuormia.  Tehokkaat voimansiirtoyhdistelmämme vähentävät polttoaineenkulutusta ja päästöjä jopa 10 prosentilla.

Kalmar-laatu on tarkoitettu kaikille

G-sukupolven alusta

Essential-mallistomme pohjautuu testattuun G-sukupolven alustaan, jolle olemme rakentaneet jo yli 10 000 konttikurotinta. Helppokäyttöisessä mallistossa on yhdenmukaiset sähkö-, ohjaus- ja vianmääritysjärjestelmät.

Helpompi huolto ja kunnossapito

Helppopääsyiset huoltokohteet ja pitkät huoltovälit nopeuttavat ja helpottavat huoltotoimia, mikä parantaa laitteiston käyttöastetta.

Uusi Essential-ohjaamo

Konttikurottajien uudessa, ergonomisessa Essential-ohjaamossa kaikki on helposti kuljettajan ulottuvilla. Monipuoliset ohjaussauvat parantavat käyttöturvallisuutta ja helpottavat ohjausta – kaikkia liikkeitä hallitaan samasta paikasta. Ohjaamo voidaan asentaa kiinteästi tai kiskoille, jolloin se on hydraulisesti liikuteltavissa käytön aikana.

Turvallisemmat koneet

Kuljettajien turvallisuus on aina etusijalla. Siksi laitteissamme on vakiovarusteina enemmän turvallisuustoimintoja kuin kilpailijoillamme. Työntekijöiden turvallisuutta voi parantaa entisestään takavaroituskameralla, LED-lisävaloilla ja nopeudenrajoittimella.

Jopa 10 % pienempi polttoaineenkulutus

Uusimman sukupolven tehokkaiden moottorien ja parannetun DANA TE 30500 5+3 -vaihteiston yhdistelmistä on valittavissa useita voimansiirtovaihtoehtoja, jotka pienentävät polttoaineenkulutusta jopa 10 prosentilla tehosta tinkimättä.

Sujuvammin ja tehokkaammin

Kaikissa Essential-konttikurottimissa on kuorman tunnistava hydraulijärjestelmä, joka mittaa käsiteltävän kuorman painon ja käyttää sen nostamiseen sitten juuri oikeaa tehoa.

Tehoa tarpeen mukaan

Kalmarin power on demand -järjestelmä tarjoaa lisätehoa napin painalluksella, kun työt on saatava nopeammin valmiiksi.

Turvallisemmat ja nopeammat huollot

Alan pisimpien huoltovälien sekä turvallisten ja helppopääsyisten huoltokohteiden ansiosta kunnossapitotoimet onnistuvat nopeasti ja turvallisesti.

Ergonominen muotoilu

Ergonominen Essential-ohjaamo parantaa kuljettajan työmukavuutta ja ohjauksen tarkkuutta. Säädettävän ohjauspyörän, istuimen ja kahden ohjaussauvavaihtoehdon ansiosta kaikki on aina kätevästi kuljettajan ulottuvilla.

Mukavampi työympäristö

Uudessa ohjaamossamme on uudenlainen ilmastointijärjestelmä. Sen tehokkaat tuulettimet poistavat tiivistyneen kosteuden nopeasti, ja ilmastointi pitää ohjaamon lämpötilan miellyttävänä.

Yhteinen alusta

Standardoitu alusta tuo monia etuja. Kaikissa malliston laitteissa on yhdenmukainen ohjauspaneeli, samat sähkövarusteet ja vikakoodit sekä samanlaiset liitännät. Myös varaosahuolto helpottuu, kun samat osat sopivat moneen koneeseen.

Kattavat turvaominaisuudet vakiona

Essential-malliston vakioturvaominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi luistamattomat pinnat ja kaksi hätäpoistumistietä. LED-valot ovat vakiovarusteita. Sähkötoiminen käsijarru kytkeytyy automaattisesti moottorin sammuessa, ja ylikuormituksen hallintajärjestelmä varoittaa kuljettajaa, jos asetetut rajat ylittyvät.  

Älykkäämpää työtä

Uudet laitteemme ovat entistä älykkäämpiä ja pystyvät jakamaan enemmän dataa ulkoisten lähteiden kanssa. Kun laite kytketään Kalmar SmartFleet -sovellukseen, voit seurata ja optimoida sen toimintaa. Koneet on mahdollista yhdistää myös muihin ulkoisiin järjestelmiin.

SOLAS-vaatimusten mukainen kuormanmittausjärjestelmä

Konttikurottimet voidaan nyt varustaa Kalmarin kuormanmittausjärjestelmällä, joka tallentaa jokaisen laitteen käsittelemän kuorman tarkan painon. Järjestelmä täyttää SOLAS-vaatimukset ja sopii useimpiin konttikurottimiin.

Tekniset tiedot Essential-konttikurottimen (450-570) tekniset tiedot
Nostokapasiteetti (kg)
45 000–57 000
Kuorman keskipiste (mm)
1 000–6 315
Akseliväli (mm)
6 000–6 500
Moottori
Volvo tai Cummins
Voimansiirto
DANA 30500 5+3
Ohjaamovaihtoehdot
Essential-ohjaamo
Tekniset tiedot Essential-konttikurottimen (450-570) tekniset tiedot
Moottori
Volvo tai Cummins
Voimansiirto
DANA 30500 5+3
Ohjaamovaihtoehdot
Essential-ohjaamo