Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Haarukkatrukit 9-18 tonnia

Kalmar DCG90-180 -haarukkatrukki on suunniteltu antamaan parhaan mahdollisen sijoitetun pääoman tuoton koko elinkaarensa ajan. Se sopii täydellisesti vaativiin käyttökohteisiin, kuten teräksen ja puun käsittelyyn. Tässä uusimman sukupolven trukissa yhdistyvät alhainen polttoaineenkulutus, ylivoimainen nostokyky, helppo huollettavuus ja erinomainen luotettavuus.

Suorituskykyä parhaimmillaan 

Kalmarin G-sukupolven haarukkatrukeissa on käytetty uusinta polttoainetta säästävää tekniikkaa. Niiden kokonaiskäyttökustannukset ovat alhaiset. Vaativassa käytössä, kuten teräksen ja puun käsittelyssä ne tarjoavat parhaan mahdollisen tuoton sijoitetulle pääomalle.

DCG90-180 on suunniteltu ylivoimaiseen käyttöaikaan, matalampaan polttoaine kulutukseen ja vähennettyihin huoltokuluihin. DCG90-180 on saatavilla viimeisimmän sukupolven moottoreilla sekä Volvolta että Cumminsilta. Ne molemmat täyttävät Stage 3B/Tier4i päästöstandardit.

DCG90-180 on varustettu muuttuvilla hydraulipumpuilla. Muuttuvat pumput laskevat huomattavasti hydrauliikkajärjestelmän rasitusta ja mahdollistavat trukin optimaalisen toiminnan kun sitä tarvitaan. Tämän ominaisuuden on todistettu alentavan polttoainekulutusta ja ja samaan aikaan parantavan koneen suorituskykyä.  

Koska näitä koneita käytetään usein vaativissa olosuhteissa, olemme parantaneet DCG90-180 koneiden jäähdytysjärjestelmää. Muuttuva hydrauliikkatuuletin pitää moottorin ja hydrauliikkajärjestelmän viileänä vaativimmissakin operaatioissa. Tuulettimen suuntaus voidaan myös muuttaa, jotta jäähdytin voidaan puhdistaa pölystä ja liasta.

 

Tuottavin ajoympäristä ikinä

Käyttäjille meidän EGO kabiini mahdollistaa erinomaisen ajoympäristön joka on ladattu ominaisuuksilla jotka tukevat tuottavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. Kaarretut etu- ja takaikkunat antavat poikkeuksellisen näkyvyyden joka kulmasta, eritoten diakonaalisesti ja profiloidut palkit eliminoivat kuolleet kulmat. Koko sisusta on suunniteltu kuljettajaa ajatellen. Lähes kaikki on säädettävissä sopivaksi kaikille kuljettajille. Esimerkiksi ratti voidaan säätää kaikkiin mahdollisiin suuntiin, se voidaan tiltata jopa sivuttain. Kuljettajat hyötyvät myös täysin integroidusta, pyörivästä penkistä. Se on täydellinen suurien puukasojen käsittelyyn. 

 

Pehmeämpi ajotuntuma

DCG90-180 on myös saatavilla Iso Rengas versiona joka sopii hyvin epätasaiseen ja vaativaan maastoon. Olemme suunnitelleet Iso Renkaan jotta voimme tarjota asiakkaillemme pehmeän ajokokemuksen. Ylikokoisilla eturenkailla varustetut koneet mahdollistavat tehokkaan ja miellyttävän työskentelyn jopa huonoissa maasto-olosuhteissa. Kuljettaja saa erinomaisen renkaiden pitävyyden ja voi työskennellä tehokkaasti olosuhteissa joissa korkeaa maavaraa vaaditaan. Isot renkaat tarjoavat myös erinomaisen jousituksen epätasaisilla pinnoilla ajettaessa. 

Loistaa kaikilla osa-alueilla

Alhainen polttoaineenkulutus
Edistyksellinen moottori tarjoaa maksimaalisen tehon ja vääntömomentin alhaisilla kierroksilla. Se tarkoittaa taloudellisuutta ilman kompromisseja luotettavuudessa, kestävyydessä tai suorituskyvyssä. Uusi automaattisesti säätyvä hydraulijärjestelmä ja nykyaikainen nostolaitteisto pystyvät vähentämään polttoaineenkulutusta jopa 18 % edeltävään DCE90-180-malliin verrattuna.

Excellent lifting performance
The modern electric and hydraulic systems ensure fast response and better control. New variable hydraulic pumps increase productivity by enabling faster lifting speeds.

Reversible colling fan
An optional reversible cooling fan keeps the radiator clean from potentially harmful dust, dirt or particles. A perfect option for Saw mills or other dusty environments. 

Faster, easier maintenance
The electrical cabinet is easy to access for maintenance, and all hydraulic oil filters can be accessed from a single location. Tilting the cabin and opening the engine cover exposes the entire power train, and all checkpoints for daily inspection are easily accessible at ground level.

Turnable driving seat
DCG90-180 can offered with a 180 degrees turnable driving seat. A perfect option for safe operations when handling bulky goods.

Reliable electronics
The DCG90–180 features a fast, intelligent and stable electronics system that is reliable and easy to maintain. It has fewer connection points and cables compared to older systems and features a distributed and redundant CAN bus that monitors the condition and performance of the engine, control units, gearbox, valves and more.

Tekniset tiedot Tekniset tiedot
Nostokapasiteetti (kg)
9000-18000
Kuorman keskipiste (mm)
600-1200
Akseliväli (mm)
2800-3750
Moottori
Volvo, Cummins
Voimansiirto
ZF
Ohjaamovaihtoehdot
EGO-ohjaamo & EGO OHG
Tekniset tiedot Tekniset tiedot
Nostokapasiteetti (lbs)
20000-40000
Kuorman keskipiste (in)
24-48
Akseliväli (in)
110-148
Moottori
Volvo, Cummins
Voimansiirto
ZF
Ohjaamovaihtoehdot
EGO-ohjaamo & EGO OHG

Hilmer Andersson, Ruotsi

AB Hilmer Andersson on ruotsalainen perheomisteinen sahayritys. Kun oli aika valita yritykselle trukit, he tekivät selkeän päätöksen. Viisi Kalmar DCG140-6 -trukkia tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja tuottavuuden sekä mukavamman työskentely-ympäristön kuljettajille.

Lue lisää

Kronprinz, Saksa

Kronprinzin tarvitsi siirtää teräskeloja, jotka voivat painaa jopa 16 300 kg kappaleelta, ja niitä on käsiteltävä varoen. Kronprinzin 18-tonninen Kalmar-trukki on varustettu nostosarvella teräskelojen siirtämiseen tuotantolinjoille.

Lue lisää

Tuboscope, Norja

Tuboscopen tehtaassa käsitellään jopa 15 metrin pituisia putkiosia, usein haastavissa sääoloissa. Kalmar DCG100-12:n kuormanvakautusjärjestelmä ja huippuhyvä käsiteltävyys ovat ominaisuuksia, joiden avulla tehtävät onnistuvat turvallisesti.

Lue lisää

SSAB, Ruotsi

Kun SSAB:n terästehtaan materiaalinkäsittelykumppanina on Kalmar, se voi taata kuljettajilleen, että heille on aina koneita saatavilla. Kiinteähintainen kalustosopimus tarjoaa toiminnallista ja taloudellista hallintaa tehtaan tarpeisiin.

Lue lisää