Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Medium Haarukkatrukit 9-18 tonnia

Medium Haarukkatrukit 9-18 tonnia

Kalmar DCG90-180 -haarukkatrukki on suunniteltu antamaan parhaan mahdollisen sijoitetun pääoman tuoton koko elinkaarensa ajan. Se sopii täydellisesti vaativiin käyttökohteisiin, kuten teräksen ja puun käsittelyyn. Tässä uusimman sukupolven trukissa yhdistyvät alhainen polttoaineenkulutus, ylivoimainen nostokyky, helppo huollettavuus ja erinomainen luotettavuus.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Tekniset tiedot
Nostokapasiteetti (kg)
9000-18000
Kuorman keskipiste (mm)
600, 900 ja 1200
Akseliväli (mm)
3,000 - 3,750
Moottori
160 - 188 / Volvo ja Cummins
Ohjaamovaihtoehdot
EGO tai EGO OHG
Tekniset tiedot Tekniset tiedot
Nostokapasiteetti (lbs)
22000-40000
Kuorman keskipiste (in)
24", 36" tai 48"
Akseliväli (in)
118" - 148"
Moottori
160 - 188 / Volvo ja Cummins
Ohjaamovaihtoehdot
EGO tai EGO OHG

Suorituskykyä parhaimmillaan.

Kalmarin G-sukupolven haarukkatrukeissa on käytetty uusinta polttoainetta säästävää tekniikkaa. Niiden kokonaiskäyttökustannukset ovat alhaiset. Vaativassa käytössä, kuten teräksen ja puun käsittelyssä ne tarjoavat parhaan mahdollisen tuoton sijoitetulle pääomalle.

DCG90-180 on suunniteltu ylivoimaiseen käyttöaikaan, matalampaan polttoaine kulutukseen ja vähennettyihin huoltokuluihin. DCG90-180 on saatavilla viimeisimmän sukupolven moottoreilla sekä Volvolta että Cumminsilta. Ne molemmat täyttävät Stage 3B/Tier4i päästöstandardit.

DCG90-180 on varustettu muuttuvilla hydraulipumpuilla. Muuttuvat pumput laskevat huomattavasti hydrauliikkajärjestelmän rasitusta ja mahdollistavat trukin optimaalisen toiminnan kun sitä tarvitaan. Tämän ominaisuuden on todistettu alentavan polttoainekulutusta ja ja samaan aikaan parantavan koneen suorituskykyä.  

Koska näitä koneita käytetään usein vaativissa olosuhteissa, olemme parantaneet DCG90-180 koneiden jäähdytysjärjestelmää. Muuttuva hydrauliikkatuuletin pitää moottorin ja hydrauliikkajärjestelmän viileänä vaativimmissakin operaatioissa. Tuulettimen suuntaus voidaan myös muuttaa, jotta jäähdytin voidaan puhdistaa pölystä ja liasta.

 

Tuottavin ajoympäristä ikinä

Käyttäjille meidän EGO kabiini mahdollistaa erinomaisen ajoympäristön joka on ladattu ominaisuuksilla jotka tukevat tuottavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. Kaarretut etu- ja takaikkunat antavat poikkeuksellisen näkyvyyden joka kulmasta, eritoten diakonaalisesti ja profiloidut palkit eliminoivat kuolleet kulmat. Koko sisusta on suunniteltu kuljettajaa ajatellen. Lähes kaikki on säädettävissä sopivaksi kaikille kuljettajille. Esimerkiksi ratti voidaan säätää kaikkiin mahdollisiin suuntiin, se voidaan tiltata jopa sivuttain. Kuljettajat hyötyvät myös täysin integroidusta, pyörivästä penkistä. Se on täydellinen suurien puukasojen käsittelyyn. 

 

Pehmeämpi ajotuntuma

DCG90-180 on myös saatavilla Iso Rengas versiona joka sopii hyvin epätasaiseen ja vaativaan maastoon. Olemme suunnitelleet Iso Renkaan jotta voimme tarjota asiakkaillemme pehmeän ajokokemuksen. Ylikokoisilla eturenkailla varustetut koneet mahdollistavat tehokkaan ja miellyttävän työskentelyn jopa huonoissa maasto-olosuhteissa. Kuljettaja saa erinomaisen renkaiden pitävyyden ja voi työskennellä tehokkaasti olosuhteissa joissa korkeaa maavaraa vaaditaan. Isot renkaat tarjoavat myös erinomaisen jousituksen epätasaisilla pinnoilla ajettaessa. 

Jopa 90% vähemmän CO2 päästöjä HVO100 polttoaineella. 

Kalmar Stage 3,4 ja 5 konttikurottajat, trukit, tyhjäkonttikurottajat ja terminaalitraktorit joissa on Volvon tai Cumminsin moottorit on nyt sertifioitus käyttämään HVO100 polttoainetta. Jos sinulla on sertifioitu kone, sinun pitää keskustella Kalmarin edustajan kanssa tarvitseeko koneesi pieniä päivityksiä vai onko se suoraan valmis käyttämään HVO polttoainetta.

Lisäasennukset on helppo tehdä ja sen jälkeen voit leikata CO2 päästöjä jopa 90% kun alat käyttämään HVO100 polttoainetta. Saadaksesi lisätietoja HVO100 polttoaineesta click here

Loistaa kaikilla osa-alueilla

Alhainen polttoaineen kulutus

Edistyksellinen moottori tarjoaa maksimaalisen tehon ja vääntömomentin alhaisilla kierroksilla. Se tarkoittaa taloudellisuutta ilman kompromisseja luotettavuudessa, kestävyydessä tai suorituskyvyssä. Uusi automaattisesti säätyvä hydraulijärjestelmä ja nykyaikainen nostolaitteisto pystyvät vähentämään polttoaineenkulutusta jopa 18 % edeltävään DCE90-180-malliin verrattuna.

Erinomaiset nosto-ominaisuudet                                                     

Modernit elektroniikka- ja hydraulijärjestelmät takaavat nopean vasteajan ja paremman kontrollin. Uudet muuttuvat hydraulipumput kasvattavat tuottavuutta nopeamman nostonopeuden ansiosta.  

Käänteinen jäähdytystuuletin

Optiona saatava käänteinen jäähdytystuuletin pitää jäähdyttimen puhtaana mahdollisesti haitallisesta pölystä, liasta ja muista partikkeleista. Se on täydellinen optio sahoille ja muille pölyisille ympäristöille. 

Nopea ja helpompi huolto

Sähkökaappiin on helppo pääsy huollon näkökulmasta ja kaikkiin hydrauliöljysuodattimiin päästään käsiksi yhdestä paikasta. Ohjaamon kippaaminen ja moottorisuojan avaaminen paljastaa koko voimalinjan ja kaikki tarkastuspisteet päivittäistä tarkistusta varten ovat helposti käsillä maatasolla.   

Käännettävä istuin

DCG90-180 trukit on mahdollista saada 180 astetta kääntyvillä istuimilla. Tämä on täydellinen optio turvalliseen operointiin kun käsitellään kookkaita tavaroita. 

Luotettavaa elektroniikkaa

DCG90–180 trukit pitävät sisällään nopean, älykkään ja tasapainoisen elektroniikkajärjestelmän joka on luotettava ja helppo huoltaa. Siinä on vähemmän liitoskohtia ja kaapeleita verrattuna vanhaan järjestelmään. CAN-väylä seuraa moottorin olosuhteita ja toimintaa sekä ohjausyksiköitä, vaihteistoa, venttiilejä yms.