Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar Eco konttikurottaja

Ekotehokas ratkaisu joka kuluttaa huomattavasti vähemmän polttoainetta kuin muut kurottajat.

Kalmar Eco konttikurottaja

Leikkaa polttoainekuluja, vähennä hiilidioksidipäästöjä. 

Polttoainekustannusten kasvu ja entistä tiukemmat päästönormit tarkoittavat että tarvitset kilpailukykyisemmän ja vihreämmän ratkaisun, joka silti säilyttää toiminnan tuottavuuden korkeimmalla tasolla. Kalmar Eco konttikurottaja on ekotehokas ratkaisu joka käyttää taatusti merkittävästi vähemmän polttoainetta kuin muut konttikurottajat.  Vähennä kustannuksia ja päästöjä ja paranna samalla yrityksesi ympäristömainetta.

 

Kaikki Kalmarin vastapainokoneet, mukaanlukien kurottajat, tyhjäkonttikurottjat ja haarukkatrukit, on päivitetty vastaamaan turvallisuusstandardia EN 1175:2020. Se varmistamistaa, että työskentely Kalmarin koneilla on mahdollisimman turvallista.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Kalmar DRG420-450E - Container handling Kalmar DRG500-700E - Industrial handling
Nostokapasiteetti (kg)
max 45000 max 70000
Akseliväli (mm)
6000-7500 6500-7500
Ohjaamovaihtoehdot
EGO EGO
Pinoaminen (toplift)
max 6 päällekkäin, 4 syvyys -
Moottori
Volvo 235 kW Volvo 235 kW
Päästöluokka
EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F, EU5 EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F, EU5
Vaihteisto
Dana DRTS  
Mallit
Toplift, Intermodaali Työkalukuljettaja, Nostokoukku
Vaihteisto
  Dana DRTS
Tekniset tiedot Kalmar DRG420-450E - Container handling Kalmar DRG500-700E - Industrial handling
Nostokapasiteetti (lbs)
max 99000 max 154000
Akseliväli (in)
236" - 295" 256" - 295"
Ohjaamovaihtoehdot
EGO EGO
Pinoaminen (toplift)
max 6 päällekkäin, 4 syvyys -
Moottori
Volvo 235 kW Volvo 235 kW
Päästöluokka
EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F, EU5 EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F, EU5
Vaihteisto
Dana DRTS  
Mallit
Toplift, Intermodaali Työkalukuljettaja, Nostokoukku
Vaihteisto
  Dana DRTS

Vähentää taatusti kustannuksia.

Ekotehokas ratkaisumme voi vähentää polttoaineenkulutusta jopa 40 % vanhempiin koneisiin verrattuna ja uudempiin jopa 25 %. Saat siis alhaisempien polttoainekustannusten ja päästöjen lisäksi myös paljon suuremmilla moottoreilla varustettujen koneiden mukaiset tuottavuustasot. Tämän takaa Kalmar Eco konttikurottaja polttoaineen säästötakuu.

 

Polttoaineen säästötakuu.

Kun tiedät tarkalleen, minkä suuruiset polttoainekustannukset ovat kuukausittain, taloudellinen ennustettavuus paranee. Siksi Kalmar antaakin kaikille Eco konttikurottajilleen polttoaineen säästötakuun. Kun polttoaineenkulutus on sovitulla ja kiinteällä tasolla perustuen lastinkäsittelyn ajosyklejä koskeviin sovittuihin metriikoihin, polttoainekustannukset pysyvät aina täysin hallinnassasi.

Polttoainetakuumme sisältää:

  • taatut polttoainekustannukset tietyn ajanjakson aikana
  • kuljettajakoulutus tehokkaampaan kurottajan operointiin
  • kurottajaasi asennetaan Kalmar Insightiin joka on monipuolinen kaluston suorituskyvyn hallintatyökalu lastinkäsittelytoimintoja varten.

 

Parannettu käyttökokemus.

Kuljettajien työympäristön ja -turvallisuuden parantaminen on erittäin tärkeää sillä tällöin kuljettajien tuottavuus paranee ja onnettomuudet vähenevät. Parannetun käyttökokemuksen myötä koneenkäyttäjät tuntevat hallitsevansa konetta paremmin.

  • parempi ajotuntuma ja pehmeämpi kiihtyvyys 
  • tunne olosi turvallisemmaksi pienemmän matkustamomelun ja päästöjen ansiosta
  • pystyt reagoimaan nopeammin herkästi reagoivien jarru- ja ohjausjärjestelmien ansiosta
  • nopeuttaa konttien käsittelyä ja nostamista paremman joystick ohjauksen ja yleisen reagointikyvyn ansiosta.

Voit parantaa kurottajiesi turvallisuustasoa entisestään Safety Solution ratkaisupaketillamme joka sisältää useita automaattisia turvaominaisuuksia, jotka tekevät toiminnastasi entistäkin turvallisempaa.

 

Mitä olet nostamassa?

Kalmar Eco konttikurottaja 420-450E -mallisto on suunniteltu nostamaan ja pinoamaan kontteja kuusi päällekkäin ja neljän syvyyteen asti ja se soveltuu myös intermodaalisiin ja proomukäsittelysovelluksiin. Kalmar Eco konttikurottaja DRG500-700E on suunniteltu teollisuuden käyttöön, joissa nostetaan paljon raskaampia kuormia ja siihen voidaan asentaa erilaisia lisälaitteita, kuten koukkuja ja työkalunpitimiä.

 

Pidä konttikurottajasi liikkeessä. 

Tiedämme että korkean käytettöasteen ylläpitäminen on sinulle tärkeää ja siksi olemme keskittyneet nopeuttamaan säännöllisiä huoltotehtäviä. Voit nyt ottaa nopeammin öljynäytteitä, pääset helpommin ja turvallisemmin käsiksi sähköjärjestelmiin ja vaihteistosi on nopeampi huoltaa, koska se voidaan kalibroida korkeammissa lämpötiloissa. Näillä parannuksilla säästät aikaa ja rahaa. 

Kalmar tarjoaa myös laajan valikoiman varaosia kurottajiin. Saatavilla on esimerkiksi renkaat jotka voit tilata helposti kun olet rekisteröitynyt Kalmar MyParts järjestelmään joka on digitaalinen varaosien tilaus- ja hallintajärjestelmämme. Kalmar Care palvelun kautta on saatavilla myös kattava valikoima huolto- ja tukipaketteja, jotka on suunniteltu pitämään kurottajasi liikkeessä.

 


 

 

 

Asiakastarinat