Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar Eco -konttikurottaja

Kalmar tarjoaa markkinoiden kattavimman valikoiman lastinkäsittelyratkaisuja ja -palveluja satamiin, terminaaleihin jakelukeskuksiin ja raskaan teollisuuden käyttöön

Kalmar Eco -konttikurottaja

Eco-konttikurottajat 

Polttoainekustannusten kasvu ja entistä tiukemmat päästönormit tarkoittavat, että tarvitset kilpailukykyisemmän ja vihreämmän ratkaisun, joka silti säilyttää toiminnan tuottavuuden korkeimmalla tasolla. Kalmar Eco -konttikurottaja on ekotehokas ratkaisu, joka käyttää taatusti merkittävästi vähemmän polttoainetta kuin muut konttikurottajat.  Vähennä kustannuksia ja päästöjä ja paranna samalla yrityksesi ympäristömainetta.

Kalmar Eco -konttikurottaja 

vähentää kustannuksia taatusti.

Ekotehokas ratkaisumme voi vähentää polttoaineenkulutusta jopa 40 % vanhempiin koneisiin verrattuna ja uudempiin jopa 25 %. Saat siis alhaisempien polttoainekustannusten ja päästöjen lisäksi myös paljon suuremmilla moottoreilla varustettujen koneiden mukaiset tuottavuustasot.

 

Polttoaineen säästötakuu.

Kun tiedät tarkalleen, minkä suuruiset polttoainekustannukset ovat kuukausittain, taloudellinen ennustettavuus paranee. Siksi Kalmar antaakin kaikille Eco-konttikurottajilleen polttoaineen säästötakuun. Kun polttoaineenkulutus on sovitulla ja kiinteällä tasolla perustuen lastinkäsittelyn ajosyklejä koskeviin sovittuihin metriikoihin, polttoainekustannukset pysyvät aina täysin hallinnassasi. Polttoaineen säästötakuu sisältää myös kuljettajakoulutuksen ja koneesi liitetään Kalmar Insight -järjestelmään, joka on monipuolinen kaluston suorituskyvyn hallintatyökalu lastinkäsittelytoimintoja varten.

   

Parannettu käyttökokemus.

Kuljettajien työympäristön ja -turvallisuuden parantaminen on erittäin tärkeää, sillä tällöin kuljettajien tuottavuus paranee ja onnettomuudet vähenevät. Parannetun käyttökokemuksen myötä koneenkäyttäjät tuntevat hallitsevansa konetta paremmin. Kiihdytys on tasaisempaa ja turvallisempaa ja ohjaamoon kantautuu vähemmän melua ja päästöjä. Entistä paremmin reagoivat jarrutus- ja ohjausjärjestelmät ja parannettu ohjaussauvaohjaus nopeuttavat kurottajan käyttöä.

 

Nopeammat ja turvallisemmat huollot.

 Tiedämme, että korkean käytettävyyden ylläpitäminen on sinulle tärkeää. Siksi olemme pyrkineet nopeuttamaan säännöllisiä huoltotoimia. Öljynäytteiden ottaminen käy nyt nopeammin, ja pääset helpommin käsiksi vaihteistoelektroniikkaan. Vaihteisto on nyt myös nopeampi huoltaa, sillä se voidaan kalibroida korkeammissa lämpötiloissa.

 

Saat meiltä kaiken tarvitsemasi tuen.

 Kalmarin elinkaaripalvelut varmistavat, että toimintasi pysyy aina parhaalla mahdollisella tasolla ja taloudellinen ennustettavuus erinomaisena. Yli 100 maassa palvelevat omistautuneet huoltotiimimme ovat valmiina antamaan sinulle tukea, jotta sinä pystyt jatkuvasti ylläpitämään liiketoimintaasi. Toimimme sitoutuneena kumppaninasi ja keskitymme laitteidesi käytettävyyteen, jotta sinä saat sijoituksestasi kaiken hyödyn irti.

 


 

Jopa 40 % alhaisempi polttoaineenkulutus.

Eco-konttikurottajamme käyttävät yli 40 % vähemmän polttoainetta verrattaessa 5–10 vuotta vanhempaan koneeseen ja 25 % vähemmän verrattuna uudempaan koneeseen. Näet vertailun 12 kuukauden ajalta katsomalla videon

 

Vähemmän päästöjä.

Polttoaineenkulutuksen vähentäminen tarkoittaa, että myös päästöt vähenevät saman verran. Vanhempaan konttikurottajaan verrattuna vähennät päästöjä jopa 40 % ja uudempaan koneeseen verrattuna 25 %.

 

Paranna mainettasi.

Uusi konttikurottajamme tuottaa merkittävästi vähemmän päästöjä kuin muut konttikurottajat. Uusi ratkaisumme auttaa tekemään toiminnoistasi ympäristöystävällisempiä, ekotehokkaampia ja turvallisempia.

 

Turvallisempaa käyttöä.

Tasaisemman kiihdytyksen, entistä herkemmän jarrutuksen, parannetun ohjauksen ja uuden ohjaussauvan ansiosta koneenkäyttäjät tuntevat hallitsevansa konttikurottajaa paremmin ja turvallisemmin.

 

Nopeampaa huoltoa.

Pääset nyt käsiksi huollettaviin kohtiin helpommin ja turvallisemmin, mikä nopeuttaa päivittäisiä tarkistuksia ja tekee niistä turvallisempia.

 

Koulutusta kuljettajille.

Kalmar Academy tarjoaa erilaisia ajokursseja ja teknisiä kursseja, joiden avulla koneenkäyttäjät saavat kaiken hyödyn irti uudesta Eco-konttikurottajastaan. Polttoaineen säästötakuuseen sisältyy kuljettajakoulutus, jossa koneenkäyttäjiä opetetaan käyttämään uutta konttikurottajaa mahdollisimman ekotehokkaasti.

  

Optimoi konttikurottajasi Kalmar Insightin avulla.

Kalmar Insight on lastin- ja materiaalinkäsittelylle suunniteltu hallintatyökalu, joka antaa sinulle arvokasta tietoja sekä helppokäyttöisen ja kattavan yleiskuvan päivittäisistä toiminnoistasi laitteiden tilan ja suorituskyvyn perusteella. Merkityksellisten tietojen ansiosta voit toimia nopeammin, mikä auttaa sinua parantamaan toimintaasi, laitteidesi suorituskykyä sekä liiketoimintaasi.

Kalmar Insight * on asennettu kaikkiin uusiin Kalmar-koneisiin. Se voidaan myös jälkiasentaa jo olemassa oleviin Kalmarin koneisiin sekä muiden valmistajien koneisiin. Kalmar Insight sisältyy pakettiin, kun valitset Eco-konttikurottajan ja polttoaineen säästötakuun.

 

 * Saattaa edellyttää asennuskustannuksia ja/tai vuositilausmaksun.

 

SOLAS-vaatimukset täyttävä kuormanmittausjärjestelmä.

Voit nyt asennuttaa Eco-konttikurottajaasi Kalmarin kuormanmittausjärjestelmän, joka tallentaa jokaisen laitteen käsittelemän kuorman tarkan painon. Tiedot tallennetaan automaattisesti Kalmar Insight -järjestelmään. Järjestelmä täyttää SOLAS-vaatimukset, ja se voidaan asentaa useimpiin konttikurottajiin.

  

TEKNISET TIEDOT:

Voimansiirtolinjan päästönormit

 • EU-vaihe 3A / EPA Tier 3
 • EU-vaihe 4 / EPA Tier 4, lopullinen
 • EU-vaihe 5 *  

 

* Saatavilla vuonna 2019/2020

 

Kalmar Eco-konttikurottaja on saatavana seuraavina malleina:

 

Konttienkäsittely:

 • Jopa 45 tonnia
 • Korkeus jopa 6 konttia
 • Syvyys jopa 4 riviä

 

Intermodaalinen käsittely:

 • Jopa 45 tonnia
 • Korkeus jopa 5 konttia
 • Syvyys jopa 3 riviä

 

Teollisuuden kuormankäsittely:

 • Jopa 57 tonnia nostokoukulle
 • Jopa 54 tonnia työlaitteen pitimelle

 

RBC, Rotterdam, K-motion

RBC Terminal halusi turvallisen ja luotettavan koneen, jolla voitaisiin käsitellä vaarallisia materiaaleja turvallisesti.

Lue lisää