Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Konttikurottajien lisävarusteet

-Tehosta lastinkäsittelyä

Konttikurottajien lisävarusteet

Kalmarilla on laaja valikoima lisävarusteita, joiden avulla voit parantaa toiminnan turvallisuutta ja pienentää polttoaineenkulutusta. Valitse itsellesi sopivat lisävarusteet.

 

Huomioi:

Varmista paikalliselta Kalmar-tiimiltäsi, mitä lisävarusteita Kalmar-konttikurottajamalliisi on saatavilla.

Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto.

Keskitetty voitelujärjestelmä.

Automaattisen keskusvoitelun ansiosta säästät sekä aikaa että huoltoa. Järjestelmä varmistaa, että kaikki järjestelmän piiriin kuuluvat rasvapisteet saavat riittävästi voiteluaineita, eikä tähän tarvitse käyttää aikaa päivittäisessä tarkastuksessa. Kun kaikki aiotut katetut liitokset on voideltu kunnolla, yksikkösi kuluminen vähenee ajan myötä.

Lue lisää

Kameraturvallisuusratkaisu.

Modulaarinen kokoonpano, joka sisältää erilaisia vaihtoehtoja, joita yhdistelemällä voidaan kattaa kaikki kurottajan tai tyhjien konttien käsittelijän tarvitsemat valvontajärjestelmät:

  • Vakio- ja kierrelukituskamera;
  • Tutka-lähestymisanturit;
  • Jaetun HD-näytön näytöt (7" ja 10");
  • Videon tallennus sisäisellä tallennuskapasiteetilla ja WiFi-yhteys.

Vähennetty ohjaussädejärjestelmä.

Pienentämällä kurottajan kokonaisohjaussädettä vähennät kulumista ja pidennät renkaiden käyttöikää.

Palonsammutusjärjestelmä.

Voit suojata käyttäjää ja konetta tulipalolta asentamalla koneeseen palonsammutusjärjestelmän. Järjestelmässä käytetään useita suihkusuuttimia, jotka päästävät korkeapaineista vesisumua ladattavasta vesisäiliöstä sinne, missä tulipalo on havaittu. Järjestelmä voidaan aktivoida manuaalisesti tai automaattisesti ohjaamon lämpötila-anturin avulla.

Alkolukko.

Varmistaaksesi, että kuljettajasi on parhaimmillaan käyttäessään kalustoa, voit asentaa ajoneuvoon alkolukkojärjestelmän.

Lisävalaistus.

Valitse lisävalaistus erityisesti jos käytät konetta yöllä, sillä se parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta työmaalla työskentelevälle henkilöstölle. Voit valita ylimääräisiä LED-työvalaisimia tiettyihin paikkoihin:

  • 2 tai 4 etulokasuojiin
  • 2, 4 tai 6 nostopuomiin
  • 2 tai 4 levittimeen
  • 2 lisää takimmaisen vastapainon päälle.