Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Sähköinen Tyhjäkonttikurottaja

ECG70

Sähköinen Tyhjäkonttikurottaja

 

Nauti kehitystyömme tuloksista.

Kun polttoainekustannukset nousevat ja päästönormit tiukentuvat, tarvitset ekotehokkaan ratkaisun joka vastaa näihin haasteisiin. Kalmarin täyssähköinen ECG70-35E3/E4-tyhjäkonttikurottaja on ensimmäinen laatuaan. Se alentaa polttoainekustannuksiasi ja auttaa sinua ylittämään päästönormit nyt ja tulevaisuudessa tinkimättä toimintatehosta. Koska voit pinota jopa 4 kontin korkuisia kontteja ja voit valita eri akkutekniikoita, saat joka kerta erinomaisen nostotuloksen.

 

Kaikki Kalmarin vastapainotetut koneet, mukaan lukien konttikurottajat, tyhjäkonttikurottajat ja haarukkatrukit on päivitetty vastaamaan turvallisuusstandardia EN 1175:2020 jolla varmistamistetaan että työskentely Kalmarin koneilla on mahdollisimman turvallista.

 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Tekniset tiedot
Nostokapasiteetti (kg)
7000
Akseliväli (mm)
3500
Ohjaamovaihtoehdot
EGO ohjaamo
Pinoamiskorkeus
max 4-4
Moottori
Lyijyhappo tai Lithium-Ion
Päästöluokka
EU Stage 5
Vauhdin hallinta
High frequency MOSFET, AC - Stepless
Mallit
Yksittäis pinoaminen 3-3 tai 4-4
Tekniset tiedot Tekniset tiedot
Ohjaamovaihtoehdot
EGO ohjaamo
Pinoamiskorkeus
max 4-4
Moottori
Lyijyhappo tai Lithium-Ion
Päästöluokka
EU Stage 5
Vauhdin hallinta
High frequency MOSFET, AC - Stepless
Mallit
Yksittäis pinoaminen 3-3 tai 4-4

Hyvä nostotulos joka kerta. 

 

Kun polttoainekustannukset nousevat ja päästönormit tiukentuvat, yrityksesi tarvitsee ekotehokkaan ratkaisun, joka vähentää polttoainekustannuksia ja päästöjä merkittävästi.

Sähkökäyttöiset tyhjökonttikurottajat ja ylälastauskoneemme alentavat polttoainekustannuksiasi ja auttavat sinua ylittämään päästönormit nyt ja tulevaisuudessa tinkimättä toimintatehosta. Kalmarin sähkökäyttöiset tyhjäkonttikurottajat voivat pinota jopa neljä konttia päällekäin ja niissä on valittavissa erilaisia akkutekniikoita jotka takaavat aina puhtaan ja hiilidioksidipäästöttömän noston.

 

Tehokas ja tuottava.

Sähkökäyttöisen tyhjäkonttikurottajan ostaminen ei tarkoita tehosta tinkimistä sillä sähköinen voimansiirto antaa heti täyden vääntömomentin ja on tasaisempi käyttää. Tämä lyhentää käyttösyklejä, mikä lisää konttien määrää joita voit siirtää ja käsitellä tunnissa.

 

Parempi ajotuntuma.

Sähkökäyttöiset tyhjäkonttikurottajat ovat helpompia ja turvallisempia ohjata. Kuljettajasi hyötyvät pehmeästä kiihtyvyydestä ja mahdollisuudesta hidastaa vauhtia välittömästi ottamalla jalka pois kaasupolkimelta. Tämä on paljon turvallisempaa kuin voimakas jarrutus ja vähentää renkaiden ja koneen jarrujärjestelmän kulumista.

 

Ajotuntuma keskiössä.

Kaikissa sähkökäyttöisissä tyhjäkonttikurottajissa on vakiona ergonomisesti suunniteltu EGO ohjaamo. Ohjaamo on suunniteltu tarjoamaan kuljettajille ylivoimainen ajokokemus.

Kuljettajasi tyytyväisyyden ja mukavuuden takaa seuraavat asiat:

 • Säädettävät ohjauspaneelit, ohjauspyörä ja istuin, jotka voi kääntää napin painalluksella.
 • Ohuet B-pilarit tarjoavat poikkeuksellisen hyvän näkyvyyden, mikä tekee koneen käytöstä turvallisempaa erityisesti vilkkaissa ympäristöissä.

 

Akkuvalikoima.

Kalmar tarjoaa uuden sähköisen tyhjäkonttikurottajan virtalähteeksi kahta erilaista akkuteknologiaa. Joko lyijyhappo- tai litiumioni-akkuja. Lyijyakkuja voidaan käyttää tehokkaasti yhden 8 tunnin työvuoron ajan, kun taas litiumioniakkuja voidaan käyttää jatkuvassa käytössä, jos niitä ladataan työjakson aikana.

 

Miten akkuteknologiat eroavat toisistaan?

Lyijyakut ovat itsenäisiä ratkaisuja joissa akut on irrotettava ja ladattava turvallisessa, tuuletetussa tilassa. Kun lyijyakut on ladattu täyteen, ne voidaan asentaa uudelleen sähköiseen tyhjäkonttikurottajaan haarukkatrukilla. Lyijyakkujen ominaisuudet:

 

 • Käyttöikä 1,200 - 1,400 kiertoa
 • Akkutehokkuus – 70%
 • Irroitetaan latauksen ajaksi
 • Vaatii ilmastoidun lataustilan
 • Vaatii jonkin verran määräaikaishuoltoa
 • Useampaan vuoroon vaaditaan lisäakut
 • Latausaika - 8 tuntia täyteen varaukseen.

 

Litiumioniakut on asennettu kiinteästi sähköiseen tyhjäkonttikurottajaan ja ne voidaan ladata aivan kuten sähköautokin. Tätä yksinkertaista plug and charge -tekniikkaa voidaan käyttää akkujen täyteen lataamiseen työvuorojen välillä tai akkujen lataamiseen seisonta-aikana tai taukojen aikana. Litiumioniakkujen ominaisuudet:

 

 • Käyttöikä 2,400 - 4,000 kiertoa
 • Akkutehokkuus – 95%
 • Paikallaan lataus
 • Ei vaadi ilmastoitua tilaa
 • Vaatii vähän maaräaikaishuoltoja
 • Voidaan ladata työvuoron aikana
 • Latausaika - arvioitu 1% per minuutti – Riippuen latauslaitteesta

Kolme ajotilaa mistä valita.

Energiankulutuksen hallitsemiseksi Kalmarin sähköisessä tyhjien konttien käsittelijässä on valittavana kolme erilaista ajotilaa:

 

 • Taloudellinen. Jos toiminnan kokonaiskustannukset ovat tärkeämpi asia kuin suorituskyvyn tarve, säästötila vähentää polttoaineen kulutusta jopa 15 %.
 • Normaali: Tasapainottaa tehon ja taloudellisuuden kannattavuuden optimoimiseksi.
 • Tehokas. Saat koneestasi irti maksimaalisen suorituskyvyn, jolloin voit lisätä siirrettyjen tonnien määrää tunnissa.

 

Miten voit hyötyä sähköisistä tyhjäkonttikurottajista?

Kalmarin sähkökäyttöiset tyhjäkonttikurottajat tarjoavat monia lisäetuja sen lisäksi että ne eivät tuota hiilidioksidipäästöjä.Tässä vain muutamia niistä:

 

 • Kaikki sähkökäyttöiset tyhjäkonttikuorttajat ovat erittäin hiljaisia käyttää mikä on parempi kuljettajien kannalta ja ihanteellinen ratkaisu käytettäväksi rakennetuilla alueilla, joilla liiallinen melu voi olla ongelma.
 • Sähkökäyttöisissä ratkaisuissa on vähemmän liikkuvia osia ja vähemmän kulumista kuin dieselkäyttöisissä koneissa, mikä vähentää huoltokustannuksia ja vaivaa.
 • Koska sähkö voi olla halvempaa kuin dieselpolttoaine, polttoainelaskusi pienenevät huomattavasti heti kun aloitat sähkökäyttöisen tyhjäkonttikurottajan käytön.
 • Sähkökäyttöiset ratkaisut ovat myös helpompia ajaa ja tarjoavat paljon tasaisemman ajokokemuksen, mikä vähentää kuljettajan kehoon kohdistuvaa stressiä ja rasitusta. Koska kone on rakennettu yhteiselle alustalle, hyödyt hyväksi havaitusta teknologiasta joka jo nyt toimii sähkötrukki- ja terminaalitraktorien voimanlähteenä.

 

Mistä saan osia ja tukea sähköiseen tyhjäkonttikurottajaan? 

Kalmar Services tarjoaa täyden valikoiman varaosia ja huoltosopimuksia, jotta sähköinen tyhjäkonttikurottajasi pysyy liikkeellä. Voit tilata osia nopeasti ja helposti MyPartsin - Kalmarin verkkokaupan kautta, riippumatta siitä missä päin maailmaa olet. Meillä on varastossa tuhansia tuotteita, kuten renkaita, huoltopalveluja ja suodatinpaketteja, vain muutamia mainitakseni.

Voinko seurata sähköisen tyhjäkonttikurottajani toimintaa? 

Kalmar Insight tarjoaa sinulle reaaliaikaista toimintatietoa sähköisestä tyhjäkonttikurottajasta jota voit tarkastella ja analysoida ja jonka avulla voit ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin jotka auttavat parantamaan toimintojasi välittömästi. Kalmar Insight voi myös auttaa sinua hallitsemaan kalustosi huoltotehtäviä tehokkaammin Kalmar Insightin huoltomoduulin avulla. Lisätietoja saat klikkaamalla tästä.

Mitä eroa on mastollisella konttikurottajalla ja tyhjäkonttikurottajalla. 

Sähkökäyttöinen tyhjäkonttikurottaja tunnetaan eri puolilla maailmaa eri nimillä, esimerkiksi tyhjien konttien käsittelijöinä, mastokonttien käsittelijöinä tai huippupoimijoina. Ne ovat kaikki täsmälleen samanlaisia koneita.