Ota yhteyttä

Essential-konttikurottimet, 450-570

Uusi 45-57 tonnin konttikurottimien mallistomme pohjautuu testattuun G-sukupolven alustaan. Laitteet täyttävät odotukset niin hinnaltaan kuin laadultaankin. Saatavilla on kolme eri konttikurotinmallia, joiden ensimmäisen ja toisen rivin nostokapasiteetit vaihtelevat. Lisäksi teolliseen käyttöön tarkoitettu laitteemme pystyy nostamaan jopa 57 tonnin kuormia koukun avulla.  Tehokkaiden voimansiirtoyhdistelmien valikoima vähentää polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Jopa 10 prosentilla.

Taattua Kalmar-laatua - kaikille.

 

G-sukupolven alusta.

Essential-mallistomme pohjautuu testattuun G-sukupolven alustaan ja yli 10 000 konttikurottimen rakentamisesta saamaamme kokemukseen. Laitteiden yhteiset sähkö-, ohjaus- ja vianmääritystoiminnot helpottavat eri mallien käyttöä.

 

Helpompi huolto ja kunnossapito.

Helppopääsyiset huoltokohteet ja pitkät huoltovälit nopeuttavat ja helpottavat huoltotoimia. Samalla laitteiston käyttöaste paranee.

 

Uusi Essential-ohjaamo.

Uudessa, ergonomisessa Essential-ohjaamossa kaikki on helposti kuljettajan ulottuvilla. Monipuoliset ohjaussauvat parantavat käyttöturvallisuutta ja helpottavat ohjausta - kaikkia liikkeitä hallitaan samasta paikasta. Ohjaamo voidaan asentaa kiinteästi tai kiskoille, jolloin se on hydraulisesti liikuteltavissa käytön aikana.

 

Parempi turvallisuus.

 

Kuljettajien turvallisuus on aina etusijalla. Siksi laitteissamme on vakiona enemmän turvallisuustoimintoja kuin kilpailijoidemme laitteissa. Työntekijöiden turvallisuutta voi parantaa myös takavaroituskameralla, LED-lisävaloilla ja nopeudenrajoittimella. 

Pienennä polttoaineenkulutusta jopa 10 %.

Uusimman sukupolven tehokkaiden moottorien ja parannetun DANA TE 30500 5+3 -vaihteiston ansiosta tarjolla on useita voimansiirtovaihtoehtoja, jotka pienentävät polttoaineenkulutusta jopa 10 prosentilla tehosta tinkimättä.

 

Sujuvammin ja tehokkaammin.

Kaikissa Essential-malliston konttikurottimissa on kuorman tunnistava hydraulijärjestelmä, joka mittaa käsiteltävän kuorman painon ja käyttää sen nostamiseen sitten juuri oikeaa tehoa.

 

Tehoa tarpeiden mukaan.

Jos tarvitset lisätehoa, jotta tietty tehtävä saataisiin nopeammin päätökseen, voit turvautua power on demand -järjestelmäämme. Se käskee moottoria tuottamaan lisätehoa yhdellä painikkeen painalluksella.

 

Turvallisempaa ja nopeampaa kunnossapitoa.

Alan pisimpien huoltovälien sekä turvallisten ja helppopääsyisten huoltokohteiden ansiosta kunnossapitotoimet onnistuvat nopeasti ja turvallisesti.

 

Ergonominen muotoilu.

Ergonominen Essential-ohjaamo parantaa kuljettajan työmukavuutta ja ohjaustarkkuutta. Säädettävän ohjauspyörän, istuimen sekä kahden lisävarusteena saatavan ohjaussauvan ansiosta kaikki on aina kätevästi kuljettajan ulottuvilla.

 

Mukavampi työympäristö.

Uudessa ohjaamossa on uudenlainen ilmastointijärjestelmä. Sen poikkeuksellisen tehokkaat tuulettimet poistavat tiivistyneen kosteuden nopeasti, ja se pitää ohjaamon lämpötilan miellyttävänä.

 

Yhteinen alusta.

Standardoidulla alustalla on monia etuja. Kaikissa malliston laitteissa on standardoitu ohjauspaneeli, samat sähkövarusteet ja vikakoodit ja samanlaiset liitännät. Enenevissä määrin myös samat varaosat käyvät eri laitteisiin.

 

Monia turvaominaisuuksia vakiona.

Turvaominaisuuksiin kuuluvat muiden muassa luistamattomat pinnat ja kaksi ovea hätätilanteen varalta. LED-valot ovat vakiovarusteita. Sähkötoiminen käsijarru kytkeytyy automaattisesti moottorin sammuessa, ja ylikuormituksen hallintajärjestelmä varoittaa kuljettajaa, jos määritetyt rajat ylittyvät.  

 

Paremmat liitännät.

Uudet laitteemme ovat entistä älykkäämpiä, sillä ne pystyvät jakamaan enemmän tietoja ulkoisten lähteiden kanssa. Kun laite kytketään Kalmar SmartFleet -sovellukseen, voit seurata ja optimoida sen suoritusta. Yhdistäminen on mahdollista myös muihin ulkoisiin järjestelmiin.

 

SOLAS-vaatimukset täyttävä kuormanmittausjärjestelmä

Konttikurottimet voidaan nyt varustaa Kalmarin kuormanmittausjärjestelmällä, joka tallentaa jokaisen laitteen käsittelemän kuorman tarkan painon. Järjestelmä täyttää SOLAS-vaatimukset, ja se sopii useimpiin konttikurottimiin.

Tekniset tiedot Essential-konttikurottimen (450-570) tekniset tiedot
Nostokapasiteetti (kg)
45 000-57 000
Kuorman keskipiste (mm)
1 000-6 315
Akseliväli (mm)
6 000-6 500
Moottori
Volvo tai Cummins
Voimansiirto
DANA 30500 5+3
Ohjaamovaihtoehdot
Essential-ohjaamo
Tekniset tiedot Essential-konttikurottimen (450-570) tekniset tiedot
Moottori
Volvo tai Cummins
Voimansiirto
DANA 30500 5+3
Ohjaamovaihtoehdot
Essential-ohjaamo

Täytä yhteistietosi alla ladataksesi asiakirjan

Nimi on pakollinen.
Nimi on pakollinen.