Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin suurin konttikurottaja tyhjentää kannet Bremenin satamassa

Tarvitsemme korkean suorituskyvyn kalustoa, joka kykenee lastaamaan ja purkamaan sisävesialukset nopeasti vuorovesistä huolimatta. Rüdiger Rempe, johtaja, A&K

Addicks & Kreye luottaa räätälöityyn Kalmar DRF450-75S5XS:ään, joka on yksi maailman suurimmista konttinostureista ja kykenee purkamaan laivan partaan yli, sisävesialusten lastaamisessa ja purkamisessa Windhukstrassen terminaalissa Bremenissä.

Kalmarin suurin konttikurottaja tyhjentää kannet Bremenin satamassa

Haaste

Vuonna 1908 perustettu Addicks & Kreye (A&K) tarjoaa kaikenkattavia konttipalveluita. Sisävesialusten lastaaminen ja purkaminen vaatii työskentelyä laivan partaan yli, käsiteltävien konttien painaessa 45 tonnia ensimmäisessä rivissä ja 36 tonnia toisessa rivissä. A&K käyttää räätälöityä Kalmarin konttikurottajaa 7,5 metrin akselivälillä ja hydraulisilla tarttujan jatkeilla.

Ratkaisu

"Koostaan ja painostaan huolimatta proomunkäsittelijä on erittäin joustava ja tehokas", sanoo Björn Steffen, Cargotecin Terminal Equipment -yksikön huoltopäällikkö. Se työskentelee 1 200 tuntia vuodessa, koska sataman tiukat aikataulut eivät anna varaa seisokeille.

Tulokset

Jättimäisessä koneessa on tehokas Volvo Euro III -moottori ja Kalmarin CAN-väylään perustuva ohjausjärjestelmä, joiden ansiosta koneen käyttöaste on korkea ja elinkaaren aikaiset kustannukset alhaiset. Kalmarin erikoistuneiden teknikkojen verkosto teki siitä A&K:lle helpon valinnan. "Tarjoamme kunnossapitopalvelua myös etäpalveluna. Operaattori voi lähettää koneen tietoja matkapuhelimella tai Internetin välityksellä asiantuntijoillemme", Björn Steffen lisää.