Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin uusi tyhjien konttien käsittelylaitteet CDM:llä.

"Voin hyvin suositella tätä konetta muille yrityksille, sillä se on yksi parhaista." Koneenkäyttäjä, CDM

Container Depot Münchenin (CDM) koneenkäyttäjät kehuvat Kalmarin uusien tyhjien konttien käsittelylaitteiden tehokkuutta ja mukavuutta.

Enemmän valinnanvaraa, tehokkuutta ja mukavuutta kuljettajalle.

Vuonna 1978 perustettu on yksi Saksan ensimmäisistä sisämaan konttiterminaaleista. Nykyään sen kautta kulkee 70 000 konttia vuodessa. Tämä Münchenin vilkkain konttiterminaali säilyttää, huoltaa, siirtää, vuokraa ja myy kontteja.

Haaste

CDM:n liiketoiminta on kasvanut viime vuosina eksponentiaalisesti, mikä on lisännyt laitteiden ja niiden käyttäjien kuormitusta. Nykyinen kalusto koostuu Kalmarin edellisen sukupolven uusien tyhjien konttien käsittelylaitteista ja konttikurottajista. CDM pyrkii nyt laajentamaan ja uudistamaan kalustoaan tehokkaammilla, käyttäjälle mukavammilla ja turvallisemmilla koneilla. 

Ratkaisu

Kalmar ratkaisi CDM:n haasteen tuomalla paikalle ensimmäisen uuden G-sukupolven tyhjien konttien käsittelylaitteensa syyskuussa 2016. Uusi tyhjien konttien käsittelylaite voi siirtää kerralla kaksi 20 - 40 jalan konttia tai yhden suuremman kontin. Suurin nostokyky on 10 tonnia, ja laitteella voi pinota kontteja jopa 7 tai 8 päällekkäin. Uuden laitteen nosto- ja laskunopeus on markkinoiden paras, ja laite on varustettu kuljettajan mukavuutta parantavalla ergonomisella EGO-ohjaamollamme. 

Tulokset

CDM ja sen koneenkäyttäjät ovat hyvin tyytyväisiä tähän uuteen tyhjien konttien käsittelylaitteeseen. He ovat havainneet, että nostaminen ja liikkuminen terminaalin alueella on nopeutunut huomattavasti. Koneenkäyttäjät pitävät uuttaa laitetta turvallisempana käyttää, ja ohjaamon parantunut näkyvyys ja mukavuus on tehnyt siitä DCM:n kaluston suosituimman laitteen.