Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin mobiililaitteet ja huoltopalvelut pitävät ECT:n liiketoiminnan käynnissä

Kalmarin mobiililaitteet takaavat ECT:n sisämaaterminaalien tuottavuuden 

Europe Container Terminals (ECT) operoi 13 Kalmarin konttikurottajaa ja neljää tyhjien konttien käsittelijää sisämaaterminaaleissaan. Koneet kattaa viisivuotinen huoltosopimus. Koneet tarjoavat suuren nostokapasiteetin ja ylivoimaisen ympäristöystävällisyyden.

Haaste

Euroopan johtavana kuormankäsittelijänä ECT vaatii laiteratkaisuja, jotka ovat uusimpien päästöstandardien mukaisia uhraamatta suorituskykyä ja polttoainetaloudellisuutta. Koska ECT on Kalmarin pitkäaikainen asiakas ja erittäin tietoinen ratkaisujemme tarjoamasta ylivertaisista ympäristö- ja tuottavuushyödyistä, se päätti päivittää sisämaan terminaaliensa kaluston uusimman sukupolven Kalmar-koneilla.

Ratkaisu

ECT:n kalustopäivitys käsitti 13 Kalmarin konttikurottajan – DRF450-60S5- ja DCF100-45E7-malleja – ja neljä Kalmarin DCF90-45E6 tyhjien konttien käsittelijän hankinnan.

Tulokset

ECT:n konttikurottajissa on puhtaana käyvät Volvon moottorit, joiden typen oksidien ja haitallisten hiukkasten päästöt ovat lähes nolla kapasiteettiin tai tuottavuuteen vaikuttamatta. ECT:n valitsema järeä DRF 450-60S5 -malli tarjoaa 45 000 kg:n nostokapasiteetin, sulavasti toimivan automaattivaihteiston ja älykkäät hallintalaitteet.