This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin nosturit nopeuttavat prosesseja Evyapportin satamassa

Investoimme näihin nostureihin kasvattaaksemme liiketoimintamme volyymia suuren kapasiteetin aluksia varten sekä hyödyntääksemme toimitilamme mahdollisimman tehokkaasti. Barış Yerge, Evyapportin myynti- ja markkinointipäällikkö

Kalmar toimitti kaksi satamanosturia Turkin suurimpaan satamaan, Evyapportiin. Toimitus oli osa merkittävää laajennusprojektia, jonka tarkoitus oli kasvattaa sataman konttienkäsittelykapasiteettia. Nostureiden avulla sataman vuotuinen käsittelykapasiteetti nousi 400 000:sta 750 000:een TEU-yksikköön.

Kalmarin nosturit nopeuttavat prosesseja Evyapportin satamassa

Haaste

Evyaport on lähellä kahta Turkin teollistuneinta maakuntaa, Kocaelia ja Istanbulia. Vaikka satamalla on ikää vain kahdeksan vuotta, siitä on nopeasti tullut yksi Turkin johtavista terminaaleista. Parantaakseen palveluitaan entisestään ja kasvattaakseen kapasiteettiaan, Evyapport investoi yli 80 miljoonaa dollaria merkittävän laajennussuunnitelmaan, johon sisältyi uusien kuljetusyhteyksien muodostamista ja uusien laitteiden hankintoja, mukaan lukien kaksi Kalmarin satamanosturia.

Ratkaisu

Nosturit otettiin käyttöön syyskuussa 2011. Ne auttoivat Evyapportia nopeuttamaan toimintojaan lyhentämällä alusten viipymisaikoja ja parantamalla käsittelykapasiteettia. Nostonopeuden optimoinnin avulla tarkkuus ja tehokkuus ovat parhaat mahdolliset, ja energiankulutus pienin mahdollinen. Koska hydraulijärjestelmää ei ole, nosturit ovat myös luotettavia, turvallisia ja helppoja huoltaa. Eyapportin kalustoon kuuluu myös Kalmarin mobiilipukkinostureita, konttikurottajia, tyhjien konttien käsittelylaitteita sekä haarukkatrukkeja.

Tulokset

Kalmarin satamanostureiden ansiosta Evyapport pystyi saavuttamaan asettamansa materiaalinkäsittelytavoitteet. Vuonna 2013 sataman vuotuinen kapasiteetti oli noussut 400 000 TEU:sta 750 000 TEU:hun. "Investoimme näihin nostureihin kasvattaaksemme liiketoimintamme volyymia suuren kapasiteetin aluksia varten, joiden varustamot toimivat aika on rahaa -periaatteella, sekä hyödyntääksemme käytettävissämme olevat tilat mahdollisimman tehokkaasti" kertoo Evyapportin myynti- ja markkinointipäällikkö Barış Yerge.