Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Jempsons, UK

"Tiesimme uusien traktoreiden tuovan yhdenmukaisuutta työmaalle, ja nyt koko kalustomme toimii samalla tavalla, mikä on eduksi kuljettajillemme." MARK CHAMBERLAIN, TOIMITUSJOHTAJA, JEMPSONS

Jempsons on menestyvä ja riippumaton brittiläinen kuljetusyritys, josta on tullut eräs Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista kuljetusalan yrityksistä yli sadan vuoden kokemuksella.

Vahva ratkaisu tehokkaaseen lastaukseen.

Johtava kuljetusyritys John Jempson & Son Ltd (Jempsons) auttaa jatkuvasti parantamaan asiakkaidensa kuormankäsittelyn tehokkuutta tarjoten turvallisia ja tehokkaita jakelutraktoreita parantamaan suorituskykyä.

Haaste

Vuonna 1866 perustetun yksityisomistuksessa olevan Jempsonsin toimipaikka on Ryessa, East Sussexissa, mistä käsin se liikennöi 85 ajoneuvon ja 160 perävaunun kalustoaan.

Viiden viime vuoden aikana tapahtuneen liiketoiminnan kasvun seurauksena Jempsons tähtää korkealaatuisen palvelun tarjoamiseen niin vanhoille kuin uusille asiakkailleenin. Tähän sisältyy uuden ja korvaavan kaluston hankintoja, jotta voidaan varmistaa tehokkain mahdollinen palvelu.

British Gypsum, yksi Jempsonsin tärkeimmistä asiakkaista, on Yhdistyneen kuningaskunnan johtava sisävuorausvalmistaja. Jempsons toimittaa jakelutraktorit British Gypsumin Robertsbridgessä, East Sussexissa, sijaitsevalle tuotantolaitokselle, jossa valmistetaan ja jaellaan kipsilevyjä.

Mark Chamberlain, Jempsonsin toimitusjohtaja, selittää: "British Gypsum käyttää jakelutraktoreita 14-metrisien pressukapelliperävaunujen lastaamiseen ja purkamiseen laitoksellaan."

Ratkaisu

Kyseltyään ensin muilta suurilta laitetoimittajilta, Jempsons kääntyi vihdoin johtavan kontinkäsittely-yrityksen Kalmarin puoleen hankkiakseen kolme uutta jakelutraktoria British Gypsumin vanhan kaluston päivittämiseksi. Näin varmistettaisiin ajoneuvojen mahdollisimman korkea turvallisuus ja tuottavuus.

Kalmarin kyky tarjota mittatilaustyönä täysin automatisoitu kalusto oli ratkaiseva tekijä. Kalusto koostuu kolmesta Kalmar TT612d -jakelutraktorista, jotka on suunniteltu työskentelemään tehokkaasti terminaaliympäristössä. Nämä koneet on tehty lyhyitä viipymisaikoja, alhaisia käyttökustannuksia, loistavaa käsiteltävyyttä ja ylivoimaista kuljettajan ergonomiaa silmällä pitäen.

Ratkaisuksi muodostui uuden kaluston toimittaminen vuokrasopimuspohjalta: Jempsons vuokraa kaluston Kalmarilta viiden vuoden ajaksi. Jokainen Kalmarin jakelutraktori rakennetaan varta vasten nimenomaiseen tehtäväänsä, ja kalusto tarjoaa parannuksia kuljettajan toimintoihin, helppokäyttöisyyteen ja, mikä tärkeintä, terveyteen ja turvallisuuteen.

Tulokset

Aikaisempien kokemusten ja muilla British Gypsumin laitoksilla käytettyjen Kalmarin koneiden johdosta syntyneen vahvan asiakassuhteen ansiosta Kalmarin koneet olivat Jempsonsille ilmiselvä vaihtoehto heidän etsiessään uutta kalustoa.

Mark kommentoi konehankinnoista saatavia hyötyjä seuraavasti: "Tiesimme uusien traktoreiden tuovan yhdenmukaisuutta työmaalle, ja nyt koko kalustomme toimii samalla tavalla, mikä on eduksi kuljettajillemme."

Kalmarin koneiden muita etuja ovat helpompi käyttö, korkeampi luotettavuus ja täysi automaatio; kuljettajat suosivat nykyisin täysin näitä tehokkaita, tuottavampia ja erittäin ketteriä traktoreita.