Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin SmartPath tuo lisää tehokkuutta Malta Freeportin satamaan

Tavoitteenamme on jatkaa tällä tiellä ja ottaa käyttöön lisää SmartPort-tuotteita. Jesmond Baldacchine, Malta Freeportin IT-johtaja

Tuotteet:

Automaatio

Kalmar SmartPath auttaa Malta Freeportin satamaa saavuttamaan kunnianhimoiset kasvutavoitteensa mahdollistamalla tehokkaamman, tarkemman ja oikea-aikaisen työnkulun.

 

Nimi:

Malta Freeport Terminals

 

Toimipaikka:

Malta

 

 

Lisää tehokkuutta Malta Freeportin kalustolle

Haaste

Kasvutavoitteet saavuttaakseen Malta Freeport tähtää huippuluokan suorituskykytason saavuttamiseen optimoimalla prosessejaan. Yritys havaitsi, että sen terminaalitraktoritoiminnoissa työvaihetietojen syöttäminen käsin järjestelmään liian aikaisin tai liian myöhään teki lähettämisprosessista tehottoman. Käytettävissä oleva maa-alue on terminaalin toimintaa rajoittava tekijä, joten tehokkuuden parantaminen oli ainoa keino parantaa tavaraliikenteen käsittelykapasiteettia.

Ratkaisu

Kalmar SmartPath auttaa kasvattamaan Malta Freeportin volyymia parantamalla laitteiden tehokkuutta. Terminaalitraktoreiden kuljettajien ei tarvitse enää syöttää työvaihetietoja järjestelmään itse, sillä järjestelmä päivittää työn tilan automaattisesti. Sen lisäksi järjestelmä tarjoaa yhtenäiset ja tarkat tiedot laitteista ja konttien sijainnista. Yhdessä Navis Prime Routen kanssa se vähentää rekkojen seisonta-aikoja tyhjänä ja lyhentää ajomatkoja, mikä puolestaan pienentää käyttökustannuksia.

Tulokset

Malta Freeport otti ensimmäisenä käyttöön visualisointityökalun, jonka avulla käyttäjät saavat tarkan kuvan tavaran ja konttien sijainnista terminaalissa. Seuraavaksi järjestelmään asennettiin työvaiheominaisuus, joka automatisoi töiden tilapäivityksien hallinnan. Tulokset ovat olleet äärimmäisen positiivisia. Malta Freeport suunnittelee laajentavansa automatisointia SmartPort-järjestelmän lisäosilla, kuten SmartStackilla ja SmartLiftillä.