Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Luotettava, turvallinen ja erittäin tehokas.

”Etsimmemahdollisuuksia löytääuusia ajotekniikoitaja löysimme tämänK-Motion-ratkaisun.” PASCAL VERMEULEN, tekninen johtaja, RBC Terminal.

RBC Terminal halusi turvallisen ja luotettavan koneen, jolla voitaisiin käsitellä vaarallisia materiaaleja turvallisesti.

Toimipaikka: Rotterdam, Alankomaat.

Työntekijät: Yli 50

Kapasiteetti: Yli 12 000 konttia

Kalusto: 1 DRF450, 1 DRG450, jossa K-Motion

Sujuvaa toimintaa.

RBC Terminal tarvitsi erittäin tehokkaan konttikurottajan, jolla voisi käsitellä syttyviä ja vaarallisia materiaaleja turvallisesti.

Haaste

RBC Terminal on perinteisesti keskittynyt tyhjien konttien käsittelyyn ja sillä on toimipaikassaan yli 12 000 konttia. Käyttämällä sekä tyhjien konttien käsittelylaitteita että konttikurottajaa, terminaali siirtää päivittäin alueellaan keskimäärin noin 500 konttia pihan, kuorma-autojen ja proomujen välillä. Koska rakenteilla oli lisälaituri ja liiketoimintaa oltiin laajentamassa kattamaan myös vaarallisten ja syttyvien materiaalien käsittely, tarvittiin uusia laitteita, joihin liittyi hyvin tarkkoja erityisvaatimuksia.

Uuden kontinkäsittelylaitteen tuli pystyä käsittelemään vaarallisia aineita sisältäviä säiliöitä nopeasti ja varovasti ympäri pihamaan. Koneen tuli pystyä tekemään korkeita ja syviä pinoja sekä työskentelemään nopeasti kuorma-autojen ja nostureiden vaihtoalueilla.

RBC etsi myös konetta, jossa olisi alhaisempi polttoaineenkulutus ja joka tarjoaisi kuljettajille paremman käyttökokemuksen.

Ratkaisu

”Määritimme luotettavuuteen ja käytettävyyteen perustuvat tarpeemme ja vertailimme sitten näitä tietoja kuljettajiemme kokemuksiin. Kuljettajat katsovat konetta aivan eri silmällä kuin rahoittajat tai tekniset henkilöt. Heidän on työskenneltävä sillä joka päivä. Joten yhdistämällä kuljettajien kokemukset ja taloudelliset päätökset löysimme Kalmarin K-Motion ja päätimme kokeilla sitä.”
Pascal Vermeulen, tekninen johtaja

RBC halusi myös pystyä seuraamaan ja optimoimaan uuden koneensa suorituskykyä reaaliajassa, joten he lisäsivät sen nykyiseen Kalmar SmartFleet -tilaukseensa. Koska RBC:llä ei ole omaa huolto-osastoa, he ulkoistivat kaikki huolto- ja kunnossapitotehtävät paikalliselle Kalmar-tiimille.

Tulokset

Kalmarin K-Motion on ylittänyt kaikki odotukset. Se on osoittautunut erittäin luotettavaksi ja tehokkaaksi. Sen ohjausliikkeet ovat tasaisia, mikä on erittäin tärkeää vaarallisia materiaaleja käsiteltäessä.

”K-Motionilla erityisesti vaarallisten aineiden käsittely sujuu tasaisesti, ja sitä on helppo käyttää.”
Pascal Vermeulen, tekninen johtaja.

Hydrostaattisten ja mekaanisten käyttölaitteiden ainutlaatuisen yhdistelmän ansiosta kone tarjoaa ylivertaisen käyttökokemuksen ja vähentää samalla polttoaineen kulutusta yli 30 prosentilla koneiden edelliseen sukupolveen verrattuna.

”SmartFleetin avulla näemme kaikki tiedot, joten olemme panneet merkille yli 30 % alhaisemman polttoaineenkulutuksen. Olemme myös erittäin tyytyväisiä K-Motionin huoltoon ja käsittelyyn.” Pascal Vermeulen, tekninen johtaja.

”Kuljettajat voivat luottaa siihen, että kone toimii erinomaisesti, joten he pitävät sen kanssa työskentelystä. Koska melua on vähemmän, he voivat jopa kuunnella musiikkia. Kalmar on konttikurottajien Mercedes. Se on paras konttikurottaja.”
Melvin Van der Lugt, terminaalin valvoja.