This website makes use of cookies to enhance browsing experience and provide additional functionality. Lue lisää
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin päästöttömät mobiilipukkinosturit auttavat Saigon Newportia vihreämmäksi

Kun aikaisemmin käytimme 3+1 konttiriviä leveitä nostureita, 6+1 konttiriviä leveät Kalmarin nosturit ovat auttaneet meitä kasvattamaan terminaalimme kapasiteettia toiminta-aluetta kasvattamatta. Le Tuan Anh, SNP:n teknisen osaston johtaja

Saigon Newport Company (SNP), Vietnamin suurin konttiterminaalioperaattori, luottaa siihen että Kalmarin päästöttömät mobiilipukkinosturit tarjoavat sen tarvitseman kapasiteetin ja ympäristönsuojelun tason.

Kalmarin päästöttömät mobiilipukkinosturit auttavat johtavaa vietnamilaista satamaa vihreämmäksi

Haaste

SNP käsittelee noin 80 prosenttia alueen tuonti- ja vientivolyymista ja lähes puolet kansallisesta volyymista. Vuonna 2005 yritys päätti siirtää konttienkäsittelyn päätoimintansa Cat Lain terminaaliin Ho Chi Minh Cityn alueelle 2. Cat Lai tarjoaa 800 000 neliömetrin pinta-alallaan tilaa alan edistyneimmille laitteille. SNP halusi myös parantaa energiatehokkuuttaan ja ympäristöystävällisyyttään.

Ratkaisu

SNP on vaiheittain korvannut pienemmät nosturinsa 6+1 konttiriviä leveillä ja 5+1 konttia pinoamaan pystyvillä Kalmarin mobiilipukkinostureilla. Yrityksen kuusi Kalmarin päästötöntä mobiilipukkinosturia tuottavat huomattavasti vähemmän melua kuin perinteiset ratkaisut, ja ovat myös halvempia käyttää ja kunnossapitää. Mobiilipukkinosturit alentavat SNP:n energiakustannuksia regeneroimalla energiaa kuormia laskiessaan, syöttäen sen takaisin jakeluverkkoon. Ja kun öljyä ei tarvita, terminaali on entistä vihreämpi ympäristö.

Tulokset

"Taloudelliset hyödyt ovat selkeät", sanoo Le Tuan Anh, SNP:n teknisen osaston pääjohtaja. "Kun aikaisemmin käytimme 3+1 konttiriviä leveitä nostureita, 6+1 konttiriviä leveät Kalmarin nosturit ovat auttaneet meitä kasvattamaan terminaalimme kapasiteettia toiminta-aluetta kasvattamatta."