Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar Complete Care maksimoi käyttöajan SCA Rotterdamissa

Kalmar Complete Care on kokonaisvaltainen huoltopalvelupaketti, joka takaa meille täydellisen mielenrauhan. Me luotamme Kalmarin asiantuntemukseen koneiden optimaalisen tuottavuuden varmistamisessa. Roelf Buist, SCA:n toimitusjohtaja, Rotterdam

Kattava Kalmar Complete Care -huolto- ja kunnossapitotuki kahdelle satamanosturille maksimoi laitteiden käyttövalmiuden yhdessä Euroopan vilkkaimmista ja nopeimmin kasvavista terminaaleista.

 

Nimi:

SCA Logistics B.V.

Toimipaikka:

Rotterdam, Alankomaat

 

Kalmar Complete Care pitää SCA Logisticsin satamanosturit sujuvasti toiminnassa Rotterdamissa

Haaste

SCA Logistics B.V.:n Rotterdamin terminaali käsittelee monia erilaisia alustyyppejä, mukaan lukien RoRo- ja kontinkuljetusaluksia. Rotterdamin satamasta lähtee eniten kontteja Euroopassa, ja SCA:n liiketoiminta on jatkuvassa kasvussa. "Meidän kontinkäsittelymäärämme on kasvussa, joten on elintärkeää, että meillä on käytössä oikeat laitteet ja palveluratkaisut käyttövalmiuden maksimoimiseksi", sanoo Roelf Buist, SCA:n toimitusjohtaja, Rotterdam.

Ratkaisu

SCA Logistics uudisti kolmivuotisen sopimuksensa Kalmarin kanssa täyden huolto- ja kunnossapidon tarjoamisesta kahdelle Kalmarin satamanosturille. Kalmar Complete Care -paketti sisältää kaikki työt ja varaosat, jotka tarvitaan täydellisen kunnossapito-ohjelman tarjoamiseksi nostureille. Se sisältää kaikki kunnossapitoon liittyvät tehtävät suunnittelusta toteutukseen, varaosatoimitukset sekä ympäri vuorokauden ja kaikkina päivinä päivystävän tukipalvelun.

Tulokset

Buistin mukaan Kalmarin palvelu vastaa täydellisesti SCA:n tarpeita. "Palvelu on suuressa määrin ihmiskeskeistä toimintaa, ja Kalmarin insinööritiimi osoittaa säännöllisesti ymmärtävänsä prioriteettimme täysin. Koska meillä ei ole omaa teknistä huolto-osastoa, luotamme Kalmarin asiantuntemukseen koneiden optimaalisen tuottavuuden turvaamisessa. Olemme luottaneet Kalmarin huoltotukeen viimeiset viisi vuotta, ja se on toiminut erinomaisen hyvin."