Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin täyden palvelun kunnossapito auttaa Transnetiä menestymään

Kunnossapito on eräs toimintamme tukipilareista, ja asiantuntija-avun saaminen kolmannelta osapuolelta sopimuksen mukaisesti takaa johdonmukaisuuden. Siya Mhlaluka, johtaja, Transnet Port Terminals, Eastern Cape Region

Kattava kunnossapitopalvelun maksimoi laitteiden käyttövalmiuden, turvallisuuden ja asiakaspalvelun laadun nopeasti kasvavassa afrikkalaisessa terminaalissa.

Tuottavuutta takaamassa Ngquran satamassa Etelä-Afrikassa

Haaste

Ngquran satama on Afrikan syvävetisin konttiterminaali ja Etelä-Afrikkaan, muualle mantereelle ja etelä–etelä-liikenteeseen matkalla olevan rahdin keskus. Tämä nopeasti kasvava satama on nostamassa tuottavuuden rimaa Afrikan mantereella. Myös rankat sääolosuhteet asettavat haasteita, kun kunnossapito pitää suorittaa tuulessa, sateessa ja paahtavassa auringonpaisteessa, lämpötilan maan pinnalla yltäessä jopa 40 °C:een.

Ratkaisu

Kun Kalmar on vastuussa etulinjan henkilöstöjohtamisesta, TPT:lle jää enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaansa. 22 Kalmarin mobiilipukkinosturia on linkitetty TPT:n SAP Plant Maintenance -kunnossapito-ohjelmaan, minkä ansiosta Kalmarin kunnossapitotiimi voi ennakoida jokaisen koneen kunnossapito- ja huoltotarpeet. Tämä tarkoittaa, että tiimi voi varmistaa laitteiden, varaosien, tarvikkeiden ja henkilöstön saatavuuden käyttökatkojen minimoimiseksi.

Tulokset

Kalmarin tiimi ylittää johdonmukaisesti kunnossapitämälleen kalustolle asetetun 98,6 prosentin käyttövalmiustavoitteen. TPT ja Kalmar tarkkailevat päivittäin kaikkien laitteiden käyttövalmiutta ja pitävät säännöllisesti palavereja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi. Kumppanuuden ansiosta TPT voi keskittyä ydinliiketoimintaansa sekä tarjoamaan ammattimaista ja tehokasta asiakaspalvelua. Ngqurassa on myös tehty yli kolme miljoonaa työtuntia ilman poissaoloa aiheuttanutta tapaturmaa.