Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Truffer AG jättää jälkensä kiveen Kalmarin haarukkatrukkien avulla

Halusimme trukkien Ferrarin, se on Kalmar. Pius Truffer, toimitusjohtaja, Truffer AG

Tuotteet:

Haarukkatrukit

Kalmarin kestävä ja polttoainetaloudellinen DCF500-haarukkatrukki tarjoaa raskasta nostovoimaa, jota Truffer AG tarvitsee pitääkseen Sveitsin louhoksensa käynnissä.

 

Nimi:

Truffer AG

Toimipaikka:

Vals, Sveitsi

Työntekijät:

50

 

Truffer jättää jälkensä kiveen Kalmar DCF500 -dieseltrukkien avulla

Haaste

Truffer AG louhi korkealaatuista luonnon gneissikiveä Valsissa, Sveitsissä, ja kuljettaa sen tehtaalleen jalostettavaksi koristekiviksi. 
Logistiikka on tärkeässä roolissa, ja tehokkuus on avainasemassa.
"Halusimme haarukkatrukkien Ferrarin-- se on Kalmar. Koneiden laatu ja luotettavuus sekä hyvä huoltotuki ovat elintärkeitä meille, sillä louhos sijaitsee korkealla Sveitsin Alpeilla", sanoo Pius Truffer, Truffer AG:n toimitusjohtaja.

Ratkaisu

Truffer AG valitsi DCF500:n Kalmarin 70-vuotisen raskaan kuormankäsittelyn kokemuksen johdosta. Kyetäkseen toimimaan louhoksen ahtaissa tiloissa trukin oli täytettävä useita asiakaskohtaisia vaatimuksia esim. koneen leveyteen ja kääntösäteeseen liittyen. Trukin nostokapasiteetti on 50 tonnia, ja sen luotettava Volvo-dieselmottori tuottaa 260 kW:n tehon 2 200 r/min käyntinopeudella. Valtavan kokoisen koneen hallinta on helppoa täysautomaattisen vaihteiston ansiosta.

Tulokset

Edistyneen elektroniikkansa ansiosta DCF500 tarjoaa optimiväännön alhaisilla moottorin käyntinopeuksilla. Tämä vähentää kulumista, polttoaineenkulutusta, päästöjä ja melua. Kone tunnetaan myös voimastaan ja kestävyydestään. Pius Truffer arvostaa myös koneen arvoa moraalin kohottajana. "Tämänkaltainen kone motivoi työntekijöitämme. On palkitsevaa ajaa Sveitsin suurinta haarukkatrukkia.