Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmarin haarukkatrukki tekee putkien käsittelystä helppoa Tuboscopelle

Ylimääräisen hydraulisen vakauttimen ansiosta sen käsittely ja ohjaus on vaivatonta, ja kuljettajan kuin kuljettajan on helppo ohjata sitä.

Tuotteet:

Haarukkatrukit

Kalmarin vahvatekoinen ja erittäin ketterä DCG100-12-haarukkatrukki auttaa Tuboscopea pitämään putkistokomponenttinsa liikkeessä oli säätila mikä hyvänsä.

 

Nimi:

 Tuboscope

Location:

 Stavanger, Norway

 

Norjalainen Tuboscope valitsee turvallisen polun menestykseen Kalmarin DCG100-12-haarukkatrukin ansiosta.

Haaste

15 metrin pituisten putkiosien kuljettaminen turvallisesti aluksiin ja niistä pois edellyttää herkeämätöntä tarkkuutta. Kun huomioidaan usein toistuvat ankarat sääolosuhteet, kuten rankkasateet ja 21 metriin sekunnissa nousevat tuulenpuuskat, on selvää, että turvallisen ja vakaan kuljetusvälineen tarve on suuri.

Ratkaisu

Kalmar DCG100-12 -haarukkatrukissa on ELM:n kuormanvakautusjärjestelmä. Trukissa on ylimääräinen hydraulinen vakauttaja, minkä ansiosta se kykenee käsittelemään Tuboscopen leveät kuormat sulavasti. Trukin käsiteltävyys on erittäin hyvä myös kaikkein vaativimmissa sääolosuhteissa. 

Tulokset

Kalmarin DCG100-12 ylitti Tuboscopen kaikki odotukset, mahdollistaen putkistokomponenttien erittäin tehokkaan käsittelyn. Korkean suorituskyvyn lisäksi DCG100-12 tarjoaa kuljettajalle turvallisen ja erittäin mukavan työympäristön, josta on loistava näkyvyys.